- 12 Ocak 2013
- 48.802
- 56.265
- 4.128
uyuyacaktım bu kaliteli tartışmayı görmek için uyumuyorumüstad erol resmen sana diss attı @İsmail Enver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyuyacaktım bu kaliteli tartışmayı görmek için uyumuyorumüstad erol resmen sana diss attı @İsmail Enver
erolu adeta kulaklarından tutup duvardan duvara fırlatmıssın üstad helal olsunOoo ben de diss mi disk mi ne işte havada kafa attım bile çok yavaşsın
tartışmayı başlamadan bitirdim üstat üzgünümuyuyacaktım bu kaliteli tartışmayı görmek için uyumuyorum
top mudur topçu mudur bilmem ben üstatBahsi geçen topçu kim
Alıntı boşa gitmiş. Miamide tatilde takılan topçu varmış onu sormuştumtop mudur topçu mudur bilmem ben üstat
erol renktaşı hafife alma üstad, umarım cevap verecektir.tartışmayı başlamadan bitirdim üstat üzgünüm![]()
doğrudur üstat işte zaten kimse nzonzinin topçuluğunu görmedi top olup olmadığını da bilmiyorduk ama sosyeteyle paparazi basmış o yüzden bilmem demiştim hürmetlerAlıntı boşa gitmiş. Miamide tatilde takılan topçu varmış onu sormuştum
İşlerim kötü gittiği yle alakalı motivasyonu düşmüş tek furbolcu nzonzi değildir net. Ama bu açıklamanın doğru olmadığını düşünmekle birlikte imkansız da diyemiyorum. Haksız da sayılmaz.Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”
Sen git tasolarınla oyna pikachu.ftyide kovun
Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”
iyide adam sana bişey demediki tartışmanızı takip etmek istiyorum dedi. ne var şimdi bundaBasta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;
Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..
Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.
Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..
Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..
Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
oyuncuların cinsel hayatlarını sal ustat seni tanımasam kıskanıyor diyeceğimNefsani bir uçkur düşkünü fm oynanacağına neden 20 milyon euro verilen adamı böyle serbest bırakırlar diye magazincilik yapsak daha makul olurdu...
Madem ki Nzonzi kariyerini düşünüyor biz neden takımımızın salahiyetini değil de nzonzinin rızkını düşünüyoruz ki? Bak biz de dediğin gibi o zaman çıkarcı olalımvuralı tekmeyi alalım kellesini günah keçisi ilan edelim madem kendisi bu kadar hedef olmaya hevesli dandik futbolu ve ruhsuz röportajlarıyla
bak sana empati haa yok empatiyi sadece liboşların çıkarını düşünmek olarak algıladıysan hatalısın üstat biraz da sen empati yap şimdi
Şimdi bu konuda da Nzonzi sonuna kadar haklı, takımın en ufak bir taktik anlayışının olmadığı çok belli ...Nzonzi’nin menajeri Özgün Koyutürk “Nzonzi alınan ağır yenilgilerden rahatsızdı. Sahada ne oynandığını, saha içinde ne görevi olduğunu sürekli sorguluyordu. Sadece “Neden taktik antrenman yapmıyoruz? Hep maçlardan önce motive cümleleri dinliyoruz” demiş kadro dışı kalmış.”
Ne adamı darlıyon mubarek gün.ben ne yaptım yav bu kadar laf işittim![]()
uslu durursan sanada oynatırım tasomu xdSen git tasolarınla oyna pikachu.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;
Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..
Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.
Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..
Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..
Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
Nefsani bir uçkur düşkünü olabilir misin rtashben ne yaptım yav bu kadar laf işittim![]()