Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.825
- 94.890
- 4.978
Salla o zaman.engellilerim çoğaldı göremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salla o zaman.engellilerim çoğaldı göremiyorum
ewt sana embesil denilen mesaja atılanTürkçe konuşamayan birisine nasıl cevap verebilirim?
yerler merler ne yav demedi demeyin sonraSalla o zaman.
Seviyor beni sayın @İsmail Enverewt sana embesil denilen mesaja atılana dikkatini çekmek isterim rengim
furkan renktaş herdem haklıFurkan kardesım haklı
Yoo ben senin icin demedim baska birisi var bu durumda olan onun icin dedim. Ayrica burada her kisi/konu hakkinda yazarim forum burasi erol saçma aydinli![]()
ismail enver hala yasaklı kullanıcılar listesine girmemiş forum mu bozuk makinelere baktırınFurkan kardesım haklı
Gıybet etmesen daha çok seveceğimSeviyor beni sayın @İsmail Enver![]()
@Berkay Saraçoğlu açıklasın sana üstadım.yerler merler ne yav demedi demeyin sonra
Dilimizin hangi noktasinda hata yaptım acaba?Veya senin hangi düzeltmen cümlelerimi farklı yaptı? Evet bahsettiğim konuya dair cevap vermeni aşırı engelledi bence,haklısın.Türkçe konuşamayan birisine nasıl cevap verebilirim?
Hakaret yok smodum. cinsiyetçi ve yanlış kelimeleri belirttim sadece.Birbirinize hakaret etmeyin renktaşlar
ismail enver benden korktuğu için engelledi hahahhaha onu alt ettiğim için kaçtı karşıma çıkamıyor@Berkay Saraçoğlu açıklasın sana üstadım.
ılgılenıyoruzismail enver hala yasaklı kullanıcılar listesine girmemiş forum mu bozuk makinelere baktırın
ben yarro muyumBirbirinize hakaret etmeyin renktaşlar
Azı bulamayan demişler.Gıybet etmesen daha çok seveceğim
bu@Berkay Saraçoğlu açıklasın sana üstadım.
tamah o üstatAzı bulamayan demişler.
açık olalım mı renktaş?ben yarro muyum