Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Bizim adımıza hazır karar vermişken böyle emirler yağdırırken yapacaklarımız hakkında ve hatta duygularımızı bile hissediyorken benim hoca önerim sensin.
Sen emir kipini çok yanlış algılamışsın renktaş. Fikir söylemem sende bu etkiyi yarattıysa seve seve hoca olurum sıkıntı yok. Algı farkı tabii.

Gerçekleri yazalımda kimsenin aklı bulanmasın.

Geçen sene benim yüzümden forumu bırakmadın. Bjk maçında ''hakemle desteğiyle maçı kazandık'' dedin forum üyeleri haklı tepki gösterince forumdan kaçtın. Sana ceza bile vermedim sadece konudan uzaklaştırdım. Bana ettiği hakaretler demişsin sadece ''zirzop'' demiştim. Bunu veda ediyorum diye yazdığın konuya yazmıştım. ''Hakem desteği ile maç kazandık diyen birine az bile'' yazdım demiştim. Yaşının büyük olduğunu filan yazınca bu kelime için özür dilemiştim olay günü. Bundan da gocunacak değilim. Keşke sende attığın iftiralar için özür dilesen.

Foruma yazmadım demişsin, sen veda konusu açıp millete iftira atıp forumu bırakmadın mı, bir de üste çıkmak için aylarca yazmadım diyor. Neyin masalını anlatıyorsun. İftiralarını gene devam etmişsin.

Gerçek hayatta karşılaşmak istediğin sadece ben değilim diye biliyorum veda konusunda herkese buluşma teklif ediyordun :asd:

Geçen sene şampiyonluk zamanı ortalıkta yoktun ortalık bulanık olunca gene gelmişsin.
Buluşma mı? Ben biliyorsun üstat herdem hazırım muştalarım, tornavidalarım sevgili gözbebeklerim

bi insanın ismini cismini bilmediği hiç görmediği birine internetten buluşup dövüş teklif etmesi için ya hayatında hiç dayak yememiş olması ya da gerizekalı olması lazım hangisisin

Yuru git be oglum..

Bircok kisi senin Fenerli oldugunu dusunuyor.. Ben tek laf etmedim o konuda.. Istedigin gibi ol.. Bu forumda yonetici degilim neticede..

Ama benim Galatasarayliligimi ve delikanliligimi sorgulayacak son kisi sensin.. Ulan gerekirse olurum, anladin mi?

heee algı farkı.
Lan kibarligimi bozuyorsun artık. Söylediğim cümlelere cevaba adam gibi geri dönüşün yok adam gibi yazıyorum yine boş yapiyosun. Hee'ne baslatma. Git kimi getiriyorsan getir takimin basina bu adam bu camiadayken hicbir seye de sevinme o zaman ne diyeyim. Agzini actiriyorsun insanin gece gece.

bu ısmaıl enver adlı sahıs benım sumak msjımı begenmıs uykudan uyandırmıstır geldım mevzu var

ısmaıl enver ortalıgı karıstırıyor sanırım ıznınızle banlayalım

Geri
Üst Alt