Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Takımı bozuyorlar o ve belly dancer lover troykaÜstat! elin adamının şeyinin derdi niye bize düşüyor?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımı bozuyorlar o ve belly dancer lover troykaÜstat! elin adamının şeyinin derdi niye bize düşüyor?
Ya adamlar hazır elinize aldınız derse? o zaman napcaz? Üstat yapma, bizi kötü yollara sokuyorsun.Takımı bozuyorlar o ve belly dancer lover troyka![]()
ismail amca çok muhafazakar 1 ortamda yetiştiği için karılı kızlı eğlence ortamlarını kıskanıyor olabilir mi acbÜstat! elin adamının şeyinin derdi niye bize düşüyor?
Sen emir kipini çok yanlış algılamışsın renktaş. Fikir söylemem sende bu etkiyi yarattıysa seve seve hoca olurum sıkıntı yok. Algı farkı tabii.Bizim adımıza hazır karar vermişken böyle emirler yağdırırken yapacaklarımız hakkında ve hatta duygularımızı bile hissediyorken benim hoca önerim sensin.
Buluşma mı? Ben biliyorsun üstat herdem hazırım muştalarım, tornavidalarım sevgili gözbebeklerimGerçekleri yazalımda kimsenin aklı bulanmasın.
Geçen sene benim yüzümden forumu bırakmadın. Bjk maçında ''hakemle desteğiyle maçı kazandık'' dedin forum üyeleri haklı tepki gösterince forumdan kaçtın. Sana ceza bile vermedim sadece konudan uzaklaştırdım. Bana ettiği hakaretler demişsin sadece ''zirzop'' demiştim. Bunu veda ediyorum diye yazdığın konuya yazmıştım. ''Hakem desteği ile maç kazandık diyen birine az bile'' yazdım demiştim. Yaşının büyük olduğunu filan yazınca bu kelime için özür dilemiştim olay günü. Bundan da gocunacak değilim. Keşke sende attığın iftiralar için özür dilesen.
Foruma yazmadım demişsin, sen veda konusu açıp millete iftira atıp forumu bırakmadın mı, bir de üste çıkmak için aylarca yazmadım diyor. Neyin masalını anlatıyorsun. İftiralarını gene devam etmişsin.
Gerçek hayatta karşılaşmak istediğin sadece ben değilim diye biliyorum veda konusunda herkese buluşma teklif ediyordun
Geçen sene şampiyonluk zamanı ortalıkta yoktun ortalık bulanık olunca gene gelmişsin.
Gelsin Eskişehir'e İsmail Bey misafirim olsun o zaman. Başımın üstünde yeri onun.ismail amca çok muhafazakar 1 ortamda yetiştiği için karılı kızlı eğlence ortamlarını kıskanıyor olabilir mi acb
bi insanın ismini cismini bilmediği hiç görmediği birine internetten buluşup dövüş teklif etmesi için ya hayatında hiç dayak yememiş olması ya da gerizekalı olması lazım hangisisin
rtas bu forumun 3/4ü nefret ediyo ftden bunun sebebi ne olabilirSen emir kipini çok yanlış algılamışsın renktaş. Fikir söylemem sende bu etkiyi yarattıysa sevr sevr hoca olurum sıkıntı yok. Algı farkı tabii.
şeriatın kestiği acımaz üstat indireceğiz kılıcı elinde kalacak o olacak sonra da nzonzinin ağzına tıkarsın fıkhen uygulama buYa adamlar hazır elinize aldınız derse? o zaman napcaz? Üstat yapma, bizi kötü yollara sokuyorsun.
heee algı farkı.Sen emir kipini çok yanlış algılamışsın renktaş. Fikir söylemem sende bu etkiyi yarattıysa seve seve hoca olurum sıkıntı yok. Algı farkı tabii.
Şımarıklık.rtas bu forumun 3/4ü nefret ediyo ftden bunun sebebi ne olabilir
222Gelsin Eskişehir'e İsmail Bey misafirim olsun o zaman. Başımın üstünde yeri onun.
Ben kan görmeyi sevmiyorum. Başka yöntemi yok mu üstat?şeriatın kestiği acımaz üstat indireceğiz kılıcı elinde kalacak o olacak sonra da nzonzinin ağzına tıkarsın fıkhen uygulama bu![]()
söylediklerin bana baştan sona saçmalık gibi geldi rtas iyi gecelerŞımarıklık.
ben de benzer bi sonuca varmak üzereyimismail amca çok muhafazakar 1 ortamda yetiştiği için karılı kızlı eğlence ortamlarını kıskanıyor olabilir mi acb
Lan kibarligimi bozuyorsun artık. Söylediğim cümlelere cevaba adam gibi geri dönüşün yok adam gibi yazıyorum yine boş yapiyosun. Hee'ne baslatma. Git kimi getiriyorsan getir takimin basina bu adam bu camiadayken hicbir seye de sevinme o zaman ne diyeyim. Agzini actiriyorsun insanin gece gece.heee algı farkı.
Orası fazla kaçar ilk seferde. Önce İsmail Bey'i Nevizade'de 70 lik ile ağırlayacağım.