kararın doğru olduğunu ben de düşünüyorum ama bu adam seri gibi daha baştan salarak başlamadı
gayet iyiydi ne oldu da bu hale geldi bunu sormak lazım
Magazin den takip ettigimiz kadariyla istanbul gecelerinde cok hizli,hic sahadaki gibi hantal degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kararın doğru olduğunu ben de düşünüyorum ama bu adam seri gibi daha baştan salarak başlamadı
gayet iyiydi ne oldu da bu hale geldi bunu sormak lazım
Linnesin sözleşmesini taraftar uzattı yok eşi yok çocukları yok okulları yok çok beyefendi yok çomaristana layık değil yok yeni sözleşme derken taraftar desteği için mustafa cengiz yönetimi uzattı fatih hoca da bir şey diyemedi ne zaman ki transferde a planı tutmadı ve bu fazlalık oldu bunu ıskartaya çıkarınca da yönetim bir şey diyemediYav istemiyorsa niye % 50 zam yaparak sözleşme uzattık, kim istiyor bu adamları o zaman.
Güya biz türküz bu adam türk jet sosyetesinin en hızlı ve çapkın bekar kadınlarını hangi ara buldu da paparazilere yakalandı bir de yakalanmayanları vardır allah bilirMagazin den takip ettigimiz kadariyla istanbul gecelerinde cok hizli,hic sahadaki gibi hantal degil
Linnesin sözleşmesini taraftar uzattı yok eşi yok çocukları yok okulları yok çok beyefendi yok çomaristana layık değil yok yeni sözleşme derken taraftar desteği için mustafa cengiz yönetimi uzattı fatih hoca da bir şey diyemedi ne zaman ki transferde a planı tutmadı ve bu fazlalık oldu bunu ıskartaya çıkarınca da yönetim bir şey diyemedi
Ne riekerink ne tudor ne de fatih hoca linnesi sevmedi boşuna mı? Adam vasat oğlu vasat
doğru yaw acele ettik1 ay sonra üstadın asabının bozuk oldığu bi gün falcaonun adı ispanyada seks skandalına karışmıtşı diyerek paylaşması olası bi foto.
keşke aklına sokmasaydın
öyle olsun bakalım ustatKarısı da var fotoda eşinin arkadaşları bunlar
Karius un uçak daha yere inmeden verme sırasına giren sosyete İsocum.Güya biz türküz bu adam türk jet sosyetesinin en hızlı ve çapkın bekar kadınlarını hangi ara buldu da paparazilere yakalandı bir de yakalanmayanları vardır allah bilir
işte böyle ortamı görmemişler kiKarius un uçak daha yere inmeden verme sırasına giren sosyete İsocum.
Abartma cemiyet hayatımızı
Ustad madem bu taraftar bu kadar güçlü bu ...handa denen .........i iki senedir neden gönderemedik:sLinnesin sözleşmesini taraftar uzattı yok eşi yok çocukları yok okulları yok çok beyefendi yok çomaristana layık değil yok yeni sözleşme derken taraftar desteği için mustafa cengiz yönetimi uzattı fatih hoca da bir şey diyemedi ne zaman ki transferde a planı tutmadı ve bu fazlalık oldu bunu ıskartaya çıkarınca da yönetim bir şey diyemedi
Ne riekerink ne tudor ne de fatih hoca linnesi sevmedi boşuna mı? Adam vasat oğlu vasat
Adamı hoca tutuyor çünkü hocanın işine yönetim karışırsa transferdeki gibi en büyük kozu olan fatih hocayı kaybeder yönetimUstad madem bu taraftar bu kadar güçlü bu ...handa denen .........i iki senedir neden gönderemedik:s
Maldivlerde, kumsalda, çıtır çıtır siyahi bir hatunu, deniz dalgalarıyla aynı frekansı yakalayıp ateş başında, kumlarda güzel poposunun izini çıkartmacasına gasgaslamak, bizim sosyeteyi gasgaslamaktan evla değildir diyorsun.işte böyle ortamı görmemişler ki
Ustad bu yazdığından anladigim kadarıyla topçularla ilgili kararları hoca veriyor. Yine bu zamana kadar yazdıklarından anladigim kadarıyla tutmayan butun transferlerden ise taraftar sorumlu. Herhangi bir çelişki yok. Hürmetler.Adamı hoca tutuyor çünkü hocanın işine yönetim karışırsa transferdeki gibi en büyük kozu olan fatih hocayı kaybeder yönetim
Ne demisti tam olaraktan
maldivlerde profesyonel lig mi var üstatMaldivlerde, kumsalda, çıtır çıtır siyahi bir hatunu, deniz dalgalarıyla aynı frekansı yakalayıp ateş başında, kumlarda güzel poposunun izini çıkartmacasına gasgaslamak, bizim sosyeteyi gasgaslamaktan evla değildir diyorsun.
Hmmm
İso, adam 7/24 top mu depiyor allasen. Gezmeye gidiyordur illakimaldivlerde profesyonel lig mi var üstat