Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Yav istemiyorsa niye % 50 zam yaparak sözleşme uzattık, kim istiyor bu adamları o zaman.
Linnesin sözleşmesini taraftar uzattı yok eşi yok çocukları yok okulları yok çok beyefendi yok çomaristana layık değil yok yeni sözleşme derken taraftar desteği için mustafa cengiz yönetimi uzattı fatih hoca da bir şey diyemedi ne zaman ki transferde a planı tutmadı ve bu fazlalık oldu bunu ıskartaya çıkarınca da yönetim bir şey diyemedi

Ne riekerink ne tudor ne de fatih hoca linnesi sevmedi boşuna mı? Adam vasat oğlu vasat

Magazin den takip ettigimiz kadariyla istanbul gecelerinde cok hizli,hic sahadaki gibi hantal degil
Güya biz türküz bu adam türk jet sosyetesinin en hızlı ve çapkın bekar kadınlarını hangi ara buldu da paparazilere yakalandı bir de yakalanmayanları vardır allah bilir

Linnesin sözleşmesini taraftar uzattı yok eşi yok çocukları yok okulları yok çok beyefendi yok çomaristana layık değil yok yeni sözleşme derken taraftar desteği için mustafa cengiz yönetimi uzattı fatih hoca da bir şey diyemedi ne zaman ki transferde a planı tutmadı ve bu fazlalık oldu bunu ıskartaya çıkarınca da yönetim bir şey diyemedi

Ne riekerink ne tudor ne de fatih hoca linnesi sevmedi boşuna mı? Adam vasat oğlu vasat

Oyun büyük diyorsun.

Ustad madem bu taraftar bu kadar güçlü bu ...handa denen .........i iki senedir neden gönderemedik:s

Açıkçası doğru mu yanlış mı fikrim yok. Olayın iç yüzünü bilmiyorum.

Tek bildiğim nokta sürekli tüm oyuncuları itham altında bırakan açıklamalar yapmaktansa, hoca spesifik adımlar atmaya başladı.

Bu konuda mutluyum.

Bu dönüm noktası olur. Ya oyuncuları iyice kaybeder, ya da istediği etkiyi yapar ve herkes kendine çeki düzen verir.

Adamı hoca tutuyor çünkü hocanın işine yönetim karışırsa transferdeki gibi en büyük kozu olan fatih hocayı kaybeder yönetim
Ustad bu yazdığından anladigim kadarıyla topçularla ilgili kararları hoca veriyor. Yine bu zamana kadar yazdıklarından anladigim kadarıyla tutmayan butun transferlerden ise taraftar sorumlu. Herhangi bir çelişki yok. Hürmetler.

Ne demisti tam olaraktan

Yabancı bi oyuncunun menajeriyle görüştüm.Oyuncu fatih terim in arkasından laf ediyormuş dedi ki Şükür Terim i hiç sevmez.Buna rağmen duydugunda çok sinirlenmiş.O menajere Galatasarayın patronunun Terim oldugunu söyledim vs bişeyler anlattı. Daha bu olaylar patlak vermemişti. 2 kişi olduklarını da söyledi ayrıca.Diğer isim Seri deniliyor ama ben Babel oldugunu düşünüyorum.

Bu karara en ufak itirazım yok ama madem kadro dışı bırakabiliyorsunuz Belhanda denen sığır neden kadro dışı kalmadı? Taraftara sövünce, kötü oynayınca sorun yok, hocaya saygısızlık gösterince mi sorun oluyor sadece?

Geyik bir yana, maalesef verimli olamıyordu. Bek ve kanat merkezli sorunlara çözüm bulunamadığı için zaman zaman üçlü savunmaya geçildi, orta sahada farklı şeyler denendi. Anladığım kadarıyla Nzonzi de kesik yedikten sonra tripkolik takılmış. Bir isteksizlik de var. Bahsedildiği gibi açıklanan kadroya posta koymuşsa hak etmiş. Yazık oldu ki ben önümüzdeki sezon da bizde olacağını düşünüyordum.

Geri
Üst Alt