Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Yahu hakikaten bir tuhaf camiayız. Dünyaca sorun yaşıyoruz, bir sürü oyuncu sakatlandı, kadro bile kuramıyoruz. Son 3 haftayı bir şekilde atlatalım diye düşünürken elimizdeki sağlam adamları da kadro dışı bıraktık. Aslında realitede güç kaybettik ama nedense bi gaza geldik ve artık şampiyonluğa daha çok inanıyoruz :D

Gözünü sevdimin KAOS'u, bize senden daha iyi gelen bir şey yok :D Florya yansa Şampiyonlar Ligini alırız :D

Melo'nun geldiği hafta Nzonzi'nin kadro dışı bırakılması tesadüf mü?

Belhanda, Selcuk , Mariano, Seri, Nagatomo, Babel de problem yok Nzonzi de problem var oyle mi ?

Ula 1 gun ortada kaybolduk neler donmus Serhat ya

Neyse bence dehlemek icin devre arasi beklenmeliydi.

Yahu hakikaten bir tuhaf camiayız. Dünyaca sorun yaşıyoruz, bir sürü oyuncu sakatlandı, kadro bile kuramıyoruz. Son 3 haftayı bir şekilde atlatalım diye düşünürken elimizdeki sağlam adamları da kadro dışı bıraktık. Aslında realitede güç kaybettik ama nedense bi gaza geldik ve artık şampiyonluğa daha çok inanıyoruz :D

Gözünü sevdimin KAOS'u, bize senden daha iyi gelen bir şey yok :D Florya yansa Şampiyonlar Ligini alırız :D

Melo'nun geldiği hafta Nzonzi'nin kadro dışı bırakılması tesadüf mü?
Bu sefer öyle değil be Ahmet

Hakket moka battık

Ustad bu yazdığından anladigim kadarıyla topçularla ilgili kararları hoca veriyor. Yine bu zamana kadar yazdıklarından anladigim kadarıyla tutmayan butun transferlerden ise taraftar sorumlu. Herhangi bir çelişki yok. Hürmetler.
Ben çok istemiştim bu transferi. FM de oynuyorum. Sorumluluğu alıyorum ve istifa ediyorum. Aydınlanmış hissediyorum şu an.

devre arası gönderilecek maaşı galatasaray ödemeye devam edecek, seri gönderilecek aynı şekilde maaşı ödenecek, belki emre mor gidecek. mitroğlu'nun maaşı keza öyle. bunların yerine adam alınacak onlara maaş verilecek. kendi oyuncumuz 10 milyon euro'nun üstünde para verdiğimiz diagne, kiralık ve kadro dışı, kadroya kaydedilmeyen linnes boşu boşuna maaş alıyor. para baya çokmuş bizim takımda bereket versin.

Çok acaip bir taraftar grubuyuz.

Fatih Terim' i gömüp, kimyager apo' yu bile beğenenler var :)

Sene sonu şampiyon olunca ne olacak ? Bu insanlar ne diyecekler ? Ha olur muyuz, böyle giderse imkansız. Ama hadi olduk...

Daha önce defalarca imkansızları başardık, ha şöyle bakınca hangi takım iyi ligde ?

Uzay takımı fb mi, kimyagerin ballı takımı bjk mi ?

Bir sürü adam denendi, çok ünlüleri de olmuyor işte bize gelince saçmalıyor hocalar.

Fatih Terim varsa, sonuna kadar beklemek lazım. Ondan sonra gerekeni yaparız.

Öyle veya böyle o kadar başarıya bu kadar konuşmak bence bize yakışmıyor..
Sezon sonu şampiyon oldu diye Avrupada yaşattığı rezilliği unutmayız.
Takım sürekli üstüne koyarak gitse gelişimi görsek destekleriz ama zerre bir ilerleme yok futbolcu değirmeni yaptı kulübü.
Şimdi gram zevk vermeden ıkına sıkına şampiyon yaptı diye bin tane yanlışını örtmeyi ben örtmem şahsen.
Ortalaması 3 milyon euro yani bir futbolcusu 20 trilyon yıllık kazanan çok pahalı ve maliyetli bir takımın başında hoca çatladıkapısporun değil.
O pahalı ve geniş kadroyu değersizleştirdi diye şimdi normal olanı yani şampiyonluğu kazansa efsane haline getirip övgü pompalamayın adama.
Şu kadro başka bir hocaya verilse 5 puan farkla liderdik cl de real ve psg ile başa baş oynardık.
İmparatorluk çöktü açın gözünüzü herşey şampiyon olmak değil

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maç sonu yaptığı aykırı açıklamalardan belliydi zaten sorunlu olduğu. Umarım bu olay takıma pozitif yansır. Bazı gevşekler gerekli mesajı alır

shaak varan 2
donk ve babel yolcu

shaak varan 3 mariano fluminenede

shaak seri dayi fulhama dondu

shaak nagatomo japonyada

shaak falcao miamide

shaak marcao atletico minerioda

shaak emre mor hapiste

dusunsenize sirada bunlar oluyor ne guzel degilmi.
Hayri Reis ütopik rüyan, büyük efsanenin istifası ile mi bitti?

Maaşlarını almaya gelince profesyonel olanlar iş başka hal alınca takıma götünü dönüyor. Defolup gitsin.

shaak varan 2
donk ve babel yolcu

shaak varan 3 mariano fluminenede

shaak seri dayi fulhama dondu

shaak nagatomo japonyada

shaak falcao miamide

shaak marcao atletico minerioda

shaak emre mor hapiste

dusunsenize sirada bunlar oluyor ne guzel degilmi.

Zulumhandayi yazmadigina gore shaak belhandanin sözleşmesi uzatildi haberine hazirlikli olalim usbord.

fatura birilerine kesilmeli tabi. terim dede'ye ne zaman kesilcek acaba ?
ünal amca'yı 1 saatliğine çağıralım kısa mesaj atıp kovuldunuz desin :)

Muhtemelen oynanan oyuna bakarak ve avrupa macerasinin sona ermesiyle gemileri yakti ha son maclarda kendiside statik oyunumuza gayet iyi ayak uyduruyordu ama bilinen Nzonzi bu degil elbet.

Olaya birde surdan bakmak lazım.
Bu Nzonzi yi Romadan once Sevilla ya transfer adam kim?
Evet Monci.
Peki ,bu Monci Roma ya satilan bu adami , Sevilla nin orta saha ihtiyaci varken neden tekar uygun maliyetlerde Sevilla ya kiralamadida 33 yasindaki Fernando ya 4.5 m para odedi ?
Evet basimizin ustunde birer ampul yandigini gorur gibiyim.

Geri
Üst Alt