Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Basta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;

Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..

Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.

Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..

Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..

Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
Üstat bir de benimle empati yap ben kimler kimlerle muhatap olmak istemiyorum da keşke sendeki özgüven bende olsa ne yani hayatta hoşuna gitmeyen durumlar olunca bunları mı dile getiriyorsun:)

Niye ki talep edilince çözülecek mi hayırdır üstat hohenzollern hanedanından mısınız:(

Konuyu bilmiyorum ama iş için şehir dışındayım takip edemiyorum, tesadüfen timelineda gördüm mesajıda. Sonrasında bir göz atarım, ama tartışma büyümesin diye uyardıysa onu da dikkate almak gerekir.

Emrah hemserim ve Keramettin adminim bu konuyu sizinle ozelden konusmak istiyorum.. Tabii siz de isterseniz.

Sen nerelerdesin sayın avukatım özlettin hürmetler
Sayanora rengim 🙏 sen nasılsın ne haber.

hala umudum var bakalım 2. Yarı neler olacak, kuş sürüsü salya sümük konuşuyor yine her zaman olduğu gibi bu aylarda.

Mart ortası nisan gibi yine kafeslerine çekilirler elbet.

dayı cigara markasını söylesene
Kötü alışkanlığım yok aslanım. Tabi senin gibi veletlerle uğraşmaktan başka. Konuştuğum kelimelere dikkat et. Zaten Seninle uğraşamam. Fatih terim sevenlerine bırakırım onlar ilgilensinler. Galatasaraylı olman birşeyi değiştirmez.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt