Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
hem yarro diyor hem engelli diye hakaret ediyor bu forumun zabıtı yok muyok ben muhatap olmuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem yarro diyor hem engelli diye hakaret ediyor bu forumun zabıtı yok muyok ben muhatap olmuyorum
hakaret edenler kaç gün banlanacakkonuda tartısanları 1 saat atacagım konudan arkadaslar
Adamlar uyuyor.hem yarro diyor hem engelli diye hakaret ediyor bu forumun zabıtı yok mu
Üstadı tufaya getirdin demek haben yarro muyum
Tatil kazanacaklarmış: Binlerce 'Penis Balığı' Kıyıya Vurdu!hakaret edenler kaç gün banlanacak
reis bi dur arada sen kaynayacan genene güzel bir başlık oldu full ikili atışma hem de farklı farklı kombinezonlarla... good old gsc days... işte hep böyle fikir teatisi olmalı... seviliyorsunuz gençler çekişmeye devam hürmfs...
o rahmıyı kastedmıstır dıye dusunuyorumhakaret edenler kaç gün banlanacak
bana dedi üstüne basa basa 3 defa dedi banlayın lütfen 2 3 ayo rahmıyı kastedmıstır dıye dusunuyorum
uyarılmıs adam salalımbana dedi üstüne basa basa 3 defa dedi banlayın lütfen 2 3 ay
Diğer beyfendi de gitti galiba.bana dedi üstüne basa basa 3 defa dedi banlayın lütfen 2 3 ay
anlamadım ben ne oldu ama kimse ceza almadı galiba recep admini sorgulamaya başladım artıkDiğer beyfendi de gitti galiba.
Hakaret edebiliriz o zaman?anlamadım ben ne oldu ama kimse ceza almadı galiba recep admini sorgulamaya başladım artık
hakaret değlmiş bunu öğrenmiş olduk rtasHakaret edebiliriz o zaman?
Hakaret edebiliriz o zaman?
ıkısıde uyarılıp konudan atıldıanlamadım ben ne oldu ama kimse ceza almadı galiba recep admini sorgulamaya başladım artık
ıkısıde uyarılıp konudan atıldı
sakin olalım
Yaşlı başlı adamsın iftira atmaktan utanmıyor musun?
Al bak bu kimin mesajı
Bu mesajlarda sana gelen tepkilerden bazıları
Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)
Bir sonraki mesajlarında bile hakem desteği iddianı sürdüşmüşsün
Yaşlı başlı adamsın iftira atmaktan utanmıyor musun?
Al bak bu kimin mesajı
Bu mesajlarda sana gelen tepkilerden bazıları
Bir sonraki mesajlarında bile hakem desteği iddianı sürdüşmüşsün