Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Yuru git lan utanmaz adam, sen benim muhatabim degilsin.

Senin yaptigin hakaretleri 100 misli ile sana iade ediyorum.

Bu for

Furkan denilen adamla muhatap olmak istemiyorum. Yalanci bir adam..

Emrah ve Kemarettin adminlerden ozel ricamdir.. Lutfen bu adamla beni yuzlestirin.. Kim yalanci bu forum anlasin.. Hakaret ve kufur etmek istemiyorum. Ama gerekirse hakaretin yuz mislini bu adama ederim anladin mi Furkan?
Renktaş sen niye bu kadar sinirlisin? Nzonzi kadro dışı kaldığı için mi?

Sen sakin ol. Gece gece uykun kaçacak bak. Kimden bahsediyorsun anlamadım ama

Kimden bahsettigimi anlamadiysan ya bende problem var, yada sende renkdas kusura bakma..
Burada mod olup , dokunulmazlar oldugununu dusunenler var..
Mecliste Milletvekilligi sifati arkasina saklananlar gibi..
Onlar kendini biliyor.

Neyse ben kacar.. Uyku vakti.. Kalin saglicakla.. Yarin macimiz var. Umarim ve insallah guzel bir mac olur.

Dunyada hicbir takimda her donem bu tarz isler olmuyor . Bizde her donem birileri uçuruluyor . Normal değil kaldı ki bu kez bahsettiğimiz oyuncu Fransa Milli Takımı düzeyinde kalite olarak ligin ve Galatasaray'ın üzerinde kendini kanıtlamış düne kadar Roma'da 11 oynayan bir oyuncu . Kimse kusura bakmasın Seri de N'zonzi de Lemina da Babel de Falcao da Feghouli de baya kaliteli isimler bunlarin birinden verim alamazsin ikisinden verim alamazsin hicbirinden verim alamiyorsan sorunu oyuncudan ziyade verim alamayanda bulmak lazim .

Yuru git lan utanmaz adam, sen benim muhatabim degilsin.

Senin yaptigin hakaretleri 100 misli ile sana iade ediyorum.

Bu for

Furkan denilen adamla muhatap olmak istemiyorum. Yalanci bir adam..

Emrah ve Kemarettin adminlerden ozel ricamdir.. Lutfen bu adamla beni yuzlestirin.. Kim yalanci bu forum anlasin.. Hakaret ve kufur etmek istemiyorum. Ama gerekirse hakaretin yuz mislini bu adama ederim anladin mi Furkan?
neyin yalanciligi. adam belgelemis bile

Recep adminimin otoritesini sorgulamış bazı insanlar :mad: adam gibi adamdır.

neyin yalanciligi. adam belgelemis bile

Musap neyi belgelemis yahu? Ben FT yi sevmiyorum. Onun oynattigi oyunu sevmiyorum. Takimin bugunku halinden, transferlerden onu sorumlu tutuyorum. Yanlis mi? Gecen sene de, bu sene de onu elestirdim. Dogrudur.. Elestirdigim icin Terimsporlular tarafindan elestirildigim de dogrudur. O alinti yaptigi mac da Rize maciydi. Emre Akbaba nin ayaginin kirildigi mac.. Besiktas maci degil. Ve o macta bizim lehimize 1-2 kritik hakem hatasi oldu. Mesela Emre Akbaba nin sakatlanmasina sebep olan futbolcunun kirmizi kartla atilmasi yanlisti.. Olayda kasit yoktu. Bunu o aksam tum hakem hocalari basta Erman Toroglu olmak uzere soyledi.. Benim yazdigim postta hicbir gariplik yok.. Hakem bizi bircok macta dogradi. Hakemler iyiyse yazmayalim, kotuyse yazalim diye bir kural mi var? Ben Galatasarayliyim. Terimsporlu degilim. Bana bir tane Galatasaray aleyhinde postumu gosteremezsin. Her zaman her ortamda Galatasaray iyiligi icin caba gostermis, yazmis, maddi-manevi destek olmus biriyim. Bunun tersini isbat edersen geregini yaparim. Nokta.

Elin kiralik topcusu bi yere kadar oynayip sonrada takimi s.lmyen adami gelmis savunuyorlar sirf Fatih Terim dusmanligindan. Yok Belhandaya neden yapilmamis Nzonzi kiralik topcu istedidigin zaman al git basini diyebilirsin Belhanda bizim futbolcumuz satmaya calisiyoruz kadro disi biraksan 5 satacagin yere 2 satacaksin bu kadar basit.

Geri
Üst Alt