Ö.Özen: "Eğer hakemler izin verirse, TS G.Saray'ı yener"

Ya keko sen elazığı düşün. Tır gibi geçecekler üzerinizden.

Ne kadar salakça bir cümledir bu

Hesap Makinesi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uqZ-pGYjGgg[/media]

hani yalandı...

ben bjknin aslında clye bu kadroyla gitmesini istiyorum özellikle real madrid çıksın istiyorum ki rekor yenilensin

Yahu böyle aptal aptal konuşuyorlar ediyorlar ya nasıl deli oluyorum.. Başkanları Febeşin köpeği olmuş yalana yalana bir hal önce onları eleştirsinler sistemin köpekleri.. Sonra utanmadan gelip bize laf ediyorlar..

Bunlar nasıl bir hayat kadını çocuğu çözemedim ben bunları yaa :D Hakemleri etki altına almaya çalışmaktan vazgeçin la artık tinerciler :asd:

Böyle bir şeye ihtimal vermemiştim zaten, Türkiye futbolu içerisindeki sayılı adamlardan biridir kendisi benim gözümde...

Yine yandaş medyanın basit sığ şerefsizce oyunları. Önce lafı uydur kamuoyu yarat sonra yalanlama geldi de. Hepinize inat katılacaz CLye hemde direkt. Şampiyon olup hepinizin kafasını ezecez.

Kardeşim sen biraz asabi bir arkadaşa benziyorsun. Bu tür olaylar için sıkma canını çabuk yaşlanırsın.

Bahaneyi bulmuslar mactan önce.

Sen önce şu soruya cevap ver Önder bey. Madem Dany, disiplinsiz davranışlar gösteriyordu niye 10 maç önce kadro dışı bırakmadın da gidip son 2 maçta kadro dışı bıraktın?

Kasimpasa macinda Cuney cakir yuzunden kaybettik

Elezigda hajorivicn penaltisi verilmedi

Genclerbirligi macinda yine penaltimiz verilmedi

Eskisehir macinda yine 2 penaltimzi verilmedi

Lan en cok sinir oldugum sey

hakemler bizi yakarken bide utanmadan hakemle kazandigimizi ima etmeleri

bu sekiztas pisligide cok olmaya basladi

20yildir sampiyon olmayan ezik takima bak

fenerbahcenin yavuklusu gitsin kendi isine baksin

La zaten okadar hakem hatasi yetmedi trabzondada hakem bizi biterecek

Kendini ne sanıyor bunlar lan? Allah kahretsin 2-3 maç daha kazanamadık konuşturuyoruz şunları.

Sinir olmamak elde degil

her gun bir pislik cikip Galataraya laf atiyor ve magdur olan taraf olmamiza ragmen

Bir Allahin gunu susmadilar, bukadar pislik insani sinir ediyor walla :/

@Okan Tutan abi bu arkadaş da benim gibi erken yaşlanacak bizi sakinleştirmene ihtiyacımız var bu taraftar agresifleşiyor psikopata bağlıyor. Suç bizim mi? Tabi ki hayır ama sağlımıza zarar veriyor.

Geri
Üst Alt