Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakın bazılarınız beni asıp kesecek Galatasaray'lılığımı sorgulayacak ancak benim nasıl bir Galatasaraylı olduğum 3 senedir burada yazıyorum ortada.Gelelim konuya açıkçası maçı izlerken dehşete düştüm açık söyliyim.İlk yarıda Trabzon'un 2 %100'lük gol pozisyonu alakasız ofsayt bayrağıyla kesildi.İlk pozisyonda Balta 5 metre geride kalmıştı ofsaytı bozmuştu.İkinci pozisyonda'da çok ciddi hata vardı.İkinci yarı Eze eze yendik ancak o pozisyonlarda ofsayt kalkmasaydı maçın gidişatı başka olacaktı.Bu ofsayt pozisyonlarını kesinlikle kabul etmiyorum.Galatasaray onuruma yakıştıramıyorum.Trabzon'un açıkca hakkı yendi.Böyle maç kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi zaten maçın ikinci yarısını izlemedim bu rezillikleri görünce.
alex tascioglu ikinci yarida 4. hakemlige gecti
bu bir tesaduf mudur
Bakın bazılarınız beni asıp kesecek Galatasaray'lılığımı sorgulayacak ancak benim nasıl bir Galatasaraylı olduğum 3 senedir burada yazıyorum ortada.Gelelim konuya açıkçası maçı izlerken dehşete düştüm açık söyliyim.İlk yarıda Trabzon'un 2 %100'lük gol pozisyonu alakasız ofsayt bayrağıyla kesildi.İlk pozisyonda Balta 5 metre geride kalmıştı ofsaytı bozmuştu.İkinci pozisyonda'da çok ciddi hata vardı.İkinci yarı Eze eze yendik ancak o pozisyonlarda ofsayt kalkmasaydı maçın gidişatı başka olacaktı.Bu ofsayt pozisyonlarını kesinlikle kabul etmiyorum.Galatasaray onuruma yakıştıramıyorum.Trabzon'un açıkca hakkı yendi.Böyle maç kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi zaten maçın ikinci yarısını izlemedim bu rezillikleri görünce.
son 4-5 mactir net 1 veya 2 penaltimiz verilmiyor onlar ne olacak ?
son 4-5 mactir net 1 veya 2 penaltimiz verilmiyor onlar ne olacak ?
Ben işin o boyutunda değilim benim lafım olanı çalmayan hakemlere 5 metre gerideki adamı görüp ofsayt çalan yan hakemin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.Keza Caner erkin'in adamın üstüne çıkıp tepinmesine kart dahi vermeyen hakemin hakemliği bırakması gerektiğini düşünüyorum.Ve niceleri benim bu olaya yaklaşma sebebim sade bu pozisyonla ilgili değil bu bariz hataları bu seviyede ki hakemler nasıl yapar ? 5 metre geride olan adamı nasıl görmez ? Rakip futbolcunun üstüne çıkıp onu çiğneyen adamı nasıl görmez? ben bunlara cevap arıyorum.Bu maçta kabul edelim ki sıkıntı vardı...
hakem insanir hata yapar nasil bakarsen oyle gorursun simdi gir youtube hakem hatalari yaz dunyada bak bakiyim nasil hatalar cikar karsina hele dunya kupasi ve cl'i gibi onemli turnuvularda bile orda sozde en iyi hakmler var..
5 metre kardeşim sen Galatasaray'a yakıştırıyorsan böyle rezalet bir kararı takımımın yararına diye yanlışa yanlış demiyorsan sende sıkıntı var!! Bende diyorum ki Galatasaray için ölürüm ama böyle bir pozisyona gönlüm el vermez hakem vermesin golü yiyelim maç 4-2 bitsin.Bu pozisyona ofsayt çalan hakem insan değildir!! gözlerinin 6-7 derece bozuk olması gerekir buna ofsayt vermesi için
tamam sen haklisin bay adalet bu ulkede hersey hakkini buluyor gereken suclular cezasini buluyor bir tek bizim aleyhimize yapilan hakem hatalari verilmiyor degilmi..
Ben her zaman doğruları Konuşmayı severim Galatasaraylıyım diye kimse 5 metre gerideki oyuncuyu görüp ofsayt kaldıran hakemi savunmamı beklemesin.Adalet herkese eşit dağıtılmadığı sürece tuz her zaman kokmaya devam eder.
Hiç bir Galatasaraylı şu pislig düzene rağmen bariz hakem hataları ile galip gelmek istemez ama bunu istemezkende suyunu çıkarmaz ,,
trabzon maçını bende seyrettim öyle abartılı 5m denilecek bir pozisyon yoktu , en basitinden 5m ofsayt olacak ve lehimize bayrak kalkmayacak ha GS düşmanı medya ortalığı ayağa kaldırırdı ,,,
kısmen katılabileceğim tek husus olcan sayılmayan golü olurki ondada ofysaytın olup olmadığı ayrıntılı tekrar verilmediği için belli değil kesin var yada yok diyemem ,,
bu sene sezon başından itibaren kimlere neler yapıldığını millet gördükten sonra burada muallakta olan pozisyonlar için kesin yargılı ahkam kesersen tepki çekmen normal .
5 metre kardeşim sen Galatasaray'a yakıştırıyorsan böyle rezalet bir kararı takımımın yararına diye yanlışa yanlış demiyorsan sende sıkıntı var!! Bende diyorum ki Galatasaray için ölürüm ama böyle bir pozisyona gönlüm el vermez hakem vermesin golü yiyelim maç 4-2 bitsin.Bu pozisyona ofsayt çalan hakem insan değildir!! gözlerinin 6-7 derece bozuk olması gerekir buna ofsayt vermesi için