Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 metre kardeşim sen Galatasaray'a yakıştırıyorsan böyle rezalet bir kararı takımımın yararına diye yanlışa yanlış demiyorsan sende sıkıntı var!! Bende diyorum ki Galatasaray için ölürüm ama böyle bir pozisyona gönlüm el vermez hakem vermesin golü yiyelim maç 4-2 bitsin.Bu pozisyona ofsayt çalan hakem insan değildir!! gözlerinin 6-7 derece bozuk olması gerekir buna ofsayt vermesi için
Bakın bazılarınız beni asıp kesecek Galatasaray'lılığımı sorgulayacak ancak benim nasıl bir Galatasaraylı olduğum 3 senedir burada yazıyorum ortada.Gelelim konuya açıkçası maçı izlerken dehşete düştüm açık söyliyim.İlk yarıda Trabzon'un 2 %100'lük gol pozisyonu alakasız ofsayt bayrağıyla kesildi.İlk pozisyonda Balta 5 metre geride kalmıştı ofsaytı bozmuştu.İkinci pozisyonda'da çok ciddi hata vardı.İkinci yarı Eze eze yendik ancak o pozisyonlarda ofsayt kalkmasaydı maçın gidişatı başka olacaktı.Bu ofsayt pozisyonlarını kesinlikle kabul etmiyorum.Galatasaray onuruma yakıştıramıyorum.Trabzon'un açıkca hakkı yendi.Böyle maç kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi zaten maçın ikinci yarısını izlemedim bu rezillikleri görünce.
Önder Özen: "Eğer hakemler izin verirse Trabzonspor, Galatasaray'ı yener"
Önder Özen:Biz oraya ikinciliği almak için gidiyoruz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Galatasaray‘ın Trabzonspor‘a takılacağını düşünüyorum
Olcan'in sayilmayan golu bariz ofsayt. Nasil gosterilmedi tekrar? Gosterdiler, ben gordum. Oncesinde Melo'ya verilmeyen faul olan pozisyondan bahsetmiyor musunuz? 100% ofsayt o pozisyon.
aynen reis bende utanıyorum rezil aşşağılık düzenden. acil uefa ya mail atmamız lazım. bizim yerimize bjk yı ts yerinede feneri almalılar avrupaya.
ulu kaptanımız ümit özatın askerleriyiz nasssı osaaa.
beşiktaş bu sene Galatasaray ile düşman olmak için elinden geleni yapıyor. Boy ölçüşemezler...
sana söverdim ama neyse asıl Ümit özat'ın askeri sensin köpek gibi havlamayı kes Galatasaraylılığımı kimse tartışamaz
Şikeden lig düşünce Fenerbahçe ile beraber düşecekler, o yüzden bize düşman olacaklar ki, Fenerbahçe ile dost olup minicik sırtlarını Fenerbahçe'ye dayayacaklar.
Galatasaray ve Fenerbahçe olmasa, Türkiye'de futbol fln olmaz, bunu Beşiktaş camiasının kabul etmesi gerekiyor.
3 yıldır aynı hikaye
puan kaybederiz mert bey gelir sallamadığı kişi kalmaz. taraftara, futbolcuya, teknik heyete, yönetime girerde girer. aralarından bi kaçını millet suçsuz olarak koruyorsa tersini iddia etmek en büyük zevkdir. hakeme rakiplerin şikesine girmez bile kaybettiğimizde.
puan kazanırız ortada gözükmez asla. ama ilk yarısını geride bitrdiğimiz maçlarda provakatörlük görevini yine yerine getirir kazanırsak maç sonu yoktur kaybedersek elinde taş sağa sola salça olur.
rakipler bizi şikeyle suçlar onlara hak verir.
önder özen bey bize çamur atar mert beyimiz ona hak verir.
ts maçını kazanırız ben objektifim utandım kapadım tv yi der.ulan kapatmasaydın keşke en azından sneijderin golünü görseydin.ya da ts nın kazandığı penaltıyı.
neymiş objektif Galatasaraylıymış. hehe biliyorum senin objektif Galatasaraylı oluşunu uzun zamandır hemde
milleti çileden çıkartırlar sonra çakal çakal sağ duyulu gibi yapar ufaktan ufaktan provake işlemlerine devam eder.
en son teknik direktör kursuna falan gidicem diyordun. gitte kurtar bizi artık şu çamurlaşmış futbol düzeninden reiz.
Sürekli yerden yere vurulan
Mancini'yi savunanlardan biri benim
Burak yılmaz'ı savunanlardan biri benim
Selçuk inan'ı savunanlardan biri benim
Semih Kaya'yı savunanlardan biri benim
Yönetimin yaptıklarının yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum anti Aysalcı hiç değilim
Ne zaman futbolculara saldırmışım ?
Sen kendini benle karıştırdın herhalde...
Kupa ve Trabzon maçından sonra Mancini düşmanlarına sallayan benim Terimciler ortada yok!! Onlar yenilgide damlarlar sadece çünkü...
Şikeci Fenerbahçe'ye ve Onun köpeği Bjk'ye en çok sallayanda benim
Galatasaraylı olmama rağmen Galatasaray'a yarayan ancak skandal bir kararı hiç kusura bakma savunamam!!
Ben o kadar karaktersiz değilim!!
Ne görürsem onu söylüyorum
Sen beni maçlardan sonra oyunculara sallamak için damlayan gerzeklerle karıştırma Galatasaraylılığımıda sorgulamaya kalkma...
m.özdilek izin verirse gençlerbirliği bjkyi yener
Şikeden lig düşünce Fenerbahçe ile beraber düşecekler, o yüzden bize düşman olacaklar ki, Fenerbahçe ile dost olup minicik sırtlarını Fenerbahçe'ye dayayacaklar.
Galatasaray ve Fenerbahçe olmasa, Türkiye'de futbol fln olmaz, bunu Beşiktaş camiasının kabul etmesi gerekiyor.