Ö.Özen: "Eğer hakemler izin verirse, TS G.Saray'ı yener"

Trollüğün alemi yok. Neredeyse Antu kafasının oluşturduğu Trabzon baraj yapmadı görseline bile inanacaksınız.

5 metre kardeşim sen Galatasaray'a yakıştırıyorsan böyle rezalet bir kararı takımımın yararına diye yanlışa yanlış demiyorsan sende sıkıntı var!! Bende diyorum ki Galatasaray için ölürüm ama böyle bir pozisyona gönlüm el vermez hakem vermesin golü yiyelim maç 4-2 bitsin.Bu pozisyona ofsayt çalan hakem insan değildir!! gözlerinin 6-7 derece bozuk olması gerekir buna ofsayt vermesi için

ne demek ya, ne diyon sen?

Galatasaray'a yakismiyoda ne demek? hatayi bizmi yapiyozda bize yakistiramiyon?

hakem hatasi iste yahu. jhakem hata yapiyor. bazen lehinde bazen alehinde yapiyor. takimlarla alakasi yok (sike degilse)

oyle bi anlatmissinki gsye yakismiyo diye, gorende hakemi ayarttikta hata yaptirdik sanacak. ayip

Bakın bazılarınız beni asıp kesecek Galatasaray'lılığımı sorgulayacak ancak benim nasıl bir Galatasaraylı olduğum 3 senedir burada yazıyorum ortada.Gelelim konuya açıkçası maçı izlerken dehşete düştüm açık söyliyim.İlk yarıda Trabzon'un 2 %100'lük gol pozisyonu alakasız ofsayt bayrağıyla kesildi.İlk pozisyonda Balta 5 metre geride kalmıştı ofsaytı bozmuştu.İkinci pozisyonda'da çok ciddi hata vardı.İkinci yarı Eze eze yendik ancak o pozisyonlarda ofsayt kalkmasaydı maçın gidişatı başka olacaktı.Bu ofsayt pozisyonlarını kesinlikle kabul etmiyorum.Galatasaray onuruma yakıştıramıyorum.Trabzon'un açıkca hakkı yendi.Böyle maç kazanacaksak hiç kazanmayalım daha iyi zaten maçın ikinci yarısını izlemedim bu rezillikleri görünce.

aynen reis bende utanıyorum rezil aşşağılık düzenden. acil uefa ya mail atmamız lazım. bizim yerimize bjk yı ts yerinede feneri almalılar avrupaya.

ulu kaptanımız ümit özatın askerleriyiz nasssı osaaa.

Olcan'in sayilmayan golu bariz ofsayt. Nasil gosterilmedi tekrar? Gosterdiler, ben gordum. Oncesinde Melo'ya verilmeyen faul olan pozisyondan bahsetmiyor musunuz? 100% ofsayt o pozisyon.

Ofsayttan konu açıldığı orayı atladım ,,

ama çok doğru Meloya yapılan bariz bir faul var , aslında maç içinde Meloya bilerek ve isteyerek kasti fauller yapıldı birçoğunu hakem çalmadı ,,

hermaç sanki bir yerlerden direktif alınmış gibi Meloya sistemli şekilde sert fauller yapılmakta ,,

maçın ilk yarısında bir pozisyonda Meloya adam arkadan tekmeyi geçirmesine rağmen hakem gözünün önünde devam dedi kart falan çıkartmadı .

Kasımpaşa maçında velinin rakip adamı kaleciye vurmasına hakem izin vermese o maçta farklı olabilir miydi önder bey bu konuda ne düşünüyor acaba

beşiktaş bu sene Galatasaray ile düşman olmak için elinden geleni yapıyor. Boy ölçüşemezler...

Hakem izin verdide Trabzon o kadar kötü ki onu bile başaramadı bu sene biz kötü performans gösterdik takım olarak belki ama hakemlerde doğradı bizi hakemle kazandığımız mac varmı ben hatırlamıyorum belki cıksa cıksa max 2-3 tane çıkar(gerçekten hatırlamıyorum ama) kaybettiğimiz maçın haddi hesabı yok özelliklede o kazanamadgımız deplasman maclarında

aynen reis bende utanıyorum rezil aşşağılık düzenden. acil uefa ya mail atmamız lazım. bizim yerimize bjk yı ts yerinede feneri almalılar avrupaya.

ulu kaptanımız ümit özatın askerleriyiz nasssı osaaa.

sana söverdim ama neyse asıl Ümit özat'ın askeri sensin köpek gibi havlamayı kes Galatasaraylılığımı kimse tartışamaz

beşiktaş bu sene Galatasaray ile düşman olmak için elinden geleni yapıyor. Boy ölçüşemezler...

Şikeden lig düşünce Fenerbahçe ile beraber düşecekler, o yüzden bize düşman olacaklar ki, Fenerbahçe ile dost olup minicik sırtlarını Fenerbahçe'ye dayayacaklar.

Galatasaray ve Fenerbahçe olmasa, Türkiye'de futbol fln olmaz, bunu Beşiktaş camiasının kabul etmesi gerekiyor.

.........GS

........GS

........TS

GS...GS

.......GS

Şimdi böyle bir pozisyonda ofsayt bayrağı kalkmasının mantığını anlatın bana ? Bir de şöyle düşünün Dakika 89 Maç 1-1 böyle bir pozisyonda biz atak yaparken ofsayt veriliyor.Bana horozlananlar o zaman ne diyecekti ? böyle hakem olmaz olsun,şikeci hakem geçin kardeşim bu işleri 5 metre geride ki adama ofsayt nasıl kaldırırlır diye sorunca fenerli oluyoz sokturmayın fenerede beşiktaşada nerede cahil cühela var burda anasını satıyım adam gibi pozisyon tartışamıyoz bu pozisyon bize yaradı yarın bir gün bizim aleyhimize başka bir takıma yararsa tepkiniz ne olacak ?

sana söverdim ama neyse asıl Ümit özat'ın askeri sensin köpek gibi havlamayı kes Galatasaraylılığımı kimse tartışamaz

lan biliyoruz senın ne mal olduğunu 3 yıldır buralarda kımleri savunduğunu ne zamanlar hangı durumlarda geldiğini.

provakatör serseri.

Galatasaraylıymış en fazla avatarındaki hanzo kadar Galatasaraylısın

3 yıldır aynı hikaye

puan kaybederiz mert bey gelir sallamadığı kişi kalmaz. taraftara, futbolcuya, teknik heyete, yönetime girerde girer. aralarından bi kaçını millet suçsuz olarak koruyorsa tersini iddia etmek en büyük zevkdir. hakeme rakiplerin şikesine girmez bile kaybettiğimizde.

puan kazanırız ortada gözükmez asla. ama ilk yarısını geride bitrdiğimiz maçlarda provakatörlük görevini yine yerine getirir kazanırsak maç sonu yoktur kaybedersek elinde taş sağa sola salça olur.

rakipler bizi şikeyle suçlar onlara hak verir.

önder özen bey bize çamur atar mert beyimiz ona hak verir.

ts maçını kazanırız ben objektifim utandım kapadım tv yi der.ulan kapatmasaydın keşke en azından sneijderin golünü görseydin.ya da ts nın kazandığı penaltıyı.

neymiş objektif Galatasaraylıymış. hehe biliyorum senin objektif Galatasaraylı oluşunu uzun zamandır hemde

milleti çileden çıkartırlar sonra çakal çakal sağ duyulu gibi yapar ufaktan ufaktan provake işlemlerine devam eder.

en son teknik direktör kursuna falan gidicem diyordun. gitte kurtar bizi artık şu çamurlaşmış futbol düzeninden reiz.

Şikeden lig düşünce Fenerbahçe ile beraber düşecekler, o yüzden bize düşman olacaklar ki, Fenerbahçe ile dost olup minicik sırtlarını Fenerbahçe'ye dayayacaklar.

Galatasaray ve Fenerbahçe olmasa, Türkiye'de futbol fln olmaz, bunu Beşiktaş camiasının kabul etmesi gerekiyor.

Besiktas baskanlarina bir bakin lutfen

ikiside fenerbahcemiz diye gezinirken, sonra hasta bjkliyiz diyor

sinan engin gibi bir adam bjkliyim diyor, ama aziz yildirim veziri

sefa diye bir adam var bjk taraftariyim diyor, ama gfb hizmet ediyor

bu bjklilar bildigin fb sey

3 yıldır aynı hikaye

puan kaybederiz mert bey gelir sallamadığı kişi kalmaz. taraftara, futbolcuya, teknik heyete, yönetime girerde girer. aralarından bi kaçını millet suçsuz olarak koruyorsa tersini iddia etmek en büyük zevkdir. hakeme rakiplerin şikesine girmez bile kaybettiğimizde.

puan kazanırız ortada gözükmez asla. ama ilk yarısını geride bitrdiğimiz maçlarda provakatörlük görevini yine yerine getirir kazanırsak maç sonu yoktur kaybedersek elinde taş sağa sola salça olur.

rakipler bizi şikeyle suçlar onlara hak verir.

önder özen bey bize çamur atar mert beyimiz ona hak verir.

ts maçını kazanırız ben objektifim utandım kapadım tv yi der.ulan kapatmasaydın keşke en azından sneijderin golünü görseydin.ya da ts nın kazandığı penaltıyı.

neymiş objektif Galatasaraylıymış. hehe biliyorum senin objektif Galatasaraylı oluşunu uzun zamandır hemde

milleti çileden çıkartırlar sonra çakal çakal sağ duyulu gibi yapar ufaktan ufaktan provake işlemlerine devam eder.

en son teknik direktör kursuna falan gidicem diyordun. gitte kurtar bizi artık şu çamurlaşmış futbol düzeninden reiz.

Sürekli yerden yere vurulan

Mancini'yi savunanlardan biri benim

Burak yılmaz'ı savunanlardan biri benim

Selçuk inan'ı savunanlardan biri benim

Semih Kaya'yı savunanlardan biri benim

Yönetimin yaptıklarının yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum anti Aysalcı hiç değilim

Ne zaman futbolculara saldırmışım ?

Sen kendini benle karıştırdın herhalde...

Kupa ve Trabzon maçından sonra Mancini düşmanlarına sallayan benim Terimciler ortada yok!! Onlar yenilgide damlarlar sadece çünkü...

Şikeci Fenerbahçe'ye ve Onun köpeği Bjk'ye en çok sallayanda benim

Galatasaraylı olmama rağmen Galatasaray'a yarayan ancak skandal bir kararı hiç kusura bakma savunamam!!

Ben o kadar karaktersiz değilim!!

Ne görürsem onu söylüyorum

Sen beni maçlardan sonra oyunculara sallamak için damlayan gerzeklerle karıştırma Galatasaraylılığımıda sorgulamaya kalkma...

Sürekli yerden yere vurulan

Mancini'yi savunanlardan biri benim

Burak yılmaz'ı savunanlardan biri benim

Selçuk inan'ı savunanlardan biri benim

Semih Kaya'yı savunanlardan biri benim

Yönetimin yaptıklarının yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum anti Aysalcı hiç değilim

Ne zaman futbolculara saldırmışım ?

Sen kendini benle karıştırdın herhalde...

Kupa ve Trabzon maçından sonra Mancini düşmanlarına sallayan benim Terimciler ortada yok!! Onlar yenilgide damlarlar sadece çünkü...

Şikeci Fenerbahçe'ye ve Onun köpeği Bjk'ye en çok sallayanda benim

Galatasaraylı olmama rağmen Galatasaray'a yarayan ancak skandal bir kararı hiç kusura bakma savunamam!!

Ben o kadar karaktersiz değilim!!

Ne görürsem onu söylüyorum

Sen beni maçlardan sonra oyunculara sallamak için damlayan gerzeklerle karıştırma Galatasaraylılığımıda sorgulamaya kalkma...

yenıldiğimiz maçların sonları gelip çoğu kez salladığını iyi bilrim. kazandığımızda ise ortada olmadığını.

yukarıda da belirttim yenık kapattığımız macların devre arası gelip insanları aşşağılardın kazandığımızda yok olurdun.

ama sorun bunlar değil.hiç biri değil istediğin zaman isteediğine destek olursun köstek olursun burada herkes böyle.

sorun;

kendi kendine ukalaca yok ts maçında şike var yok bize yakışmadı utandım kapadım gibi sözlerin.

objektifim ayağına kulübe olmadık iftiralar atman.

zaten önceden bahsettiğim provakatf hareketlerin dikkat çekiyorken birde olmadık bir konuda objektifim ayağına tuttuğunu söylediğin kulübe iftira atman.

son maçta utanılacak hiç bir şey yoktu. bir ofsayt bayrağı kalkmadı diye utandım,lekelendim,tv yi kapadım vs vs nedemektir.

utanması gerekenler daha bugun kendi takımlarının şike olayında haksızlığa uğradığını artık eşit şartlarda savaşılacağını(5+3 kararı) iddia etti.

utanması gereken onlar. bir önder özen insanının lafının arkasından objektifim ayağına gitme boşuna. utanmada.

Ben fenerin düşmesini bırak 1 puanlarının bile silineceğine inanmıyorum . Benim artık derdim beşiktaşla adamlar fenerle bir olup bizi alaşağı etmek derdindeler . Ne yazık ki sırtlarını kurda dayayarak hareket ediyorlar. Garibanlarım inş en yakn zamanda fenerden tokadı yerler de otururlar.

Bu mert denilen arkadasin sıkıntısı ne

4 koymusuz yok ofsayt yok bilmem ne

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt