Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

Tükürükte değil, ayran da değil o. Aklıma takılan soru nası o kadar uzağa??

Allah aşkına antuya girin bakın adamlar 2 gün önce Aziz'e sövüp sayarken daha ilk algı operasyonunda yemi yutuyorlar şuanda hepsi Türkiye Kupası'nı unutmuş bize sövmekle meşgul beyinsiz bunlar :asd22:

Onlar de ceza alsin. Ayrica karakterleriyle ilgili seyler de soyledim dun. Hatta tribunle diyaloga giren Melih de ceza almali.

Ben burda sadece onu atan taraftardan bahsettim, digerleriyle ilgili mac basliginda yeterince yazdim zaten.

Allah aşkına antuya girin bakın adamlar 2 gün önce Aziz'e sövüp sayarken daha ilk algı operasyonunda yemi yutuyorlar şuanda hepsi Türkiye Kupası'nı unutmuş bize sövmekle meşgul beyinsiz bunlar :asd22:

bjk'nin sampiyonlugu gömüldü, kupa aldık hemen arkasından aziz tv karsısına gecip pişmiş kelle gibi sıratmaya basladı.

ne dielim koyunları cok ii yemliyorlar. kupa'yı aldık mı? aldık, gerisi benim icin fasa-fiso.

hem bjk hem biz koyduk egleniyoz hacı :D

eğer ayransa,tükürük demelerine binaen obradoviç ve bütün ülkerli oyuncuların yüzüne tükürülmeli.bu kadar şerefsiz,sahtekar bi kulüp daha görmedim.ha tükürükse yapanı bi daha trübüne almasınlar.

bu tür olayları ateşleyen yöneticiler adım atsın ama?

O fenerli Cenk Renda mı ne hepsi onun yüzünden oldu

Hakem masasına vurdu ondan sonra bizim taraftarlarla tartıştı o yüzden iş büyüdü zaten

Şikeci pislikler bunu söylemez tabii

Ama keşke bu şerefsizlerin oyununa gelmeseydik, o sinir durumunu çok coşkulu tezahurat yaparak takıma desteğe yönlendirseydik, yine kazanacaktık zaten

Hakem masasına vurdu ondan sonra bizim taraftarlarla tartıştı o yüzden iş büyüdü zaten

Ama keşke bu şerefsizlerin oyununa gelmeseydik, o sinir durumunu çok coşkulu tezahurat yaparak takıma desteğe yönlendirseydik, yine kazanacaktık zaten
bunlar sonunda yine ağlayacak : ) göreceksin

Camianın sahipsizliğini taraftar kapatmaya çalışıyor mevzu bu.

Watch Flying Umbrella's Vine "Evet 3. Periyot sonunda soyunma odasına giderken oluyor:)) diğer yerlerde de damlacıklar duşuyor" net ayran.bu videoyu alıp kıclarına soksunlar.

ciddi ciddi şu görüntünün tükürük olduğunu iddia etmek büyük bir geri zekalılık. her zaman tedbirli yaklaşırım bu tip olaylara. şu anda görüntüyü izledim ben ancak saha içinden tükürülebileceğini düşünüyordum gelen ayran'ın net olarak yukarıdan aşağı doğru bir hareketi var. tribünden nereden baksanız 5-6 metreden bir insanın oraya o isabetle hele o maç performansının ardından tükürmesi imkansız. tükürük o kadar kıvamlı deliksiz bir yapı değil. ayrıca obradovic'in suratının üstünde iz bırakabilmesi de içinde su ağırlıklı olduğundan imkansız. daha şeffaf ve daha akışkan. kısacası obradovic'in suratına gelen kıvamlı sıvının iki ihtimali var ama bunlardan biri tükürük değil.

GS sözlükten bi arkdaşta bu yorumu yapmış videoyu izleyince.doğru demiş.

yaptırım yok. ortamı geren acıklama veya fiili eylemde bulunan yöneticilere ağır cezalar vereceksin kardesim.

ülke tarihinde ilk defa bir kulüp başkanı şike yüzünden hapis yatıyor, adamın mafya odaklı bağlantıları var ama bu adam halen daha sporun icinde, gectim ağır cezayı 1 gün bile uzaklastıramıyorsun.

yaptırım yok. ortamı geren acıklama veya fiili eylemde bulunan yöneticilere ağır cezalar vereceksin kardesim.

ülke tarihinde ilk defa bir kulüp başkanı şike yüzünden hapis yatıyor, adamın mafya odaklı bağlantıları var ama bu adam halen daha sporun icinde, gectim ağır cezayı 1 gün bile uzaklastıramıyorsun.
Evet bu nefret dozajının artışında direkt olarak şikeci Azize'nin büyük katkısı var.

İlk maçta milli takım koçuna yaptıklarını herkes gördü.
Kupa finali sonrası hazımsızlığını konuşturarak saçma sapan açıklamalar yaptı.

Bu herif olmasa olaylar yine olur ama biraz daha durgunlaşır.
Şikeci Azize ülkede sporun katilleri sırasında 1 numara da yerini banko alır, ama hala istediği gibi at koşturuyor ve kimse bir şey demiyor buna rezalet.

Tükürük müş galiba ntv deki görüntüler doğru ise.
Olmamalı böyle şeyler yakışmıyor bize ama o hoca da evine mi götürmüş o tükürüğü?

Tükürük de olmasın ayran da mümkünse. Sporda yeri olmayan şeyler girmesin sahalara, salonlara.

Özür dilenmeli Obra'nın kendisinden, olayın münferitliğine değinerek tabii nerden geliyor bu barzolar anlamıyorum şu tarz saçma olayları da savunmanın lüzumu yok eleştirdiğimiz kesimlere dönüşüyoruz böyle yaparak.

tukuruge daha yakin olmasi muhtemel tbf

Özür dilenmeli Obra'nın kendisinden, olayın münferitliğine değinerek tabii nerden geliyor bu barzolar anlamıyorum şu tarz saçma olayları da savunmanın lüzumu yok eleştirdiğimiz kesimlere dönüşüyoruz böyle yaparak.

Mahmut uslu Ergin hocaya bel altı şeyleri dediğinde özür oldu mu? Objektiflik ile bakarsan kendi sevdiklerine zarar verirsin . Obra sanki Başbakan , banane kariyerinden olay yanlış evet ama Ergin hocaya küfür ediyorlar ama obraya özür neyse . Doğru olan karşı taraf da özür dileyecek ki dilemezler . Bunu dursun yapsa ezik dersiniz ama bekara insan Boşamak kolay .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan elin sirpina gösterilen saygiyi kendi öz evladina milli takim hocasina göstermeyen , serefsiz ülkerbahceliler, tükürük olmadigi o kadar belli oldugu halde hayvan gibi saldiriyorlar kulübümüze küfür girla gidiyor sitelerinde, sizin sahanizda sampiyon olan efese neler yaptiginizida biliyoruz hayvan herifler...hem tükürük olsa ne yazar en azindan kocunuz 40 dakika ayakta oyuncularina taktik verebiliyor oyuna müdahale edebiliyor, ergin ataman onu bile yapamiyor ayaga bile kalkamiyor o hayvanat bahcesinde..köpekler bu sene o kadar eziklik yasadilarki hincini basketten almaya calisiyorlar algi operasyonlarina devam azizin satilik kalemleride is basinda..bakin düne kadar azize ana avrat sövülüyordu ezikler unuttu bile :D :D iyi taarfi aziz ve victor pereira seneyede ezüklerin basinda..iyi uykular enayiler...

Mahmut uslu Ergin hocaya bel altı şeyleri dediğinde özür oldu mu? Objektiflik ile bakarsan kendi sevdiklerine zarar verirsin . Obra sanki Başbakan , banane kariyerinden olay yanlış evet ama Ergin hocaya küfür ediyorlar ama obraya özür neyse . Doğru olan karşı taraf da özür dileyecek ki dilemezler . Bunu dursun yapsa ezik dersiniz ama bekara insan Boşamak kolay .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hangimiz daha çok pislik yapabilirizin peşindeysek eğer doğru yoldayız ve sizin dediğiniz gibi hareket etmeliyiz sizin isteğiniz bu mudur bilemiyorum yazdıklarınıza bakarsak öyle gözüküyor ancak yine de sizin adınıza bir yargıya varmak istemem, benim istediğimin bu olmadığı kesin. Herkes kendine yakışanı yapar.

Geri
Üst Alt