- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
Tükürükte değil, ayran da değil o. Aklıma takılan soru nası o kadar uzağa??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah aşkına antuya girin bakın adamlar 2 gün önce Aziz'e sövüp sayarken daha ilk algı operasyonunda yemi yutuyorlar şuanda hepsi Türkiye Kupası'nı unutmuş bize sövmekle meşgul beyinsiz bunlar :asd22:
bu tür olayları ateşleyen yöneticiler adım atsın ama?
bunlar sonunda yine ağlayacak : ) göreceksinO fenerli Cenk Renda mı ne hepsi onun yüzünden oldu
Hakem masasına vurdu ondan sonra bizim taraftarlarla tartıştı o yüzden iş büyüdü zaten
Şikeci pislikler bunu söylemez tabii
Ama keşke bu şerefsizlerin oyununa gelmeseydik, o sinir durumunu çok coşkulu tezahurat yaparak takıma desteğe yönlendirseydik, yine kazanacaktık zaten
O fenerli Cenk Renda mı ne hepsi onun yüzünden oldu
Hakem masasına vurdu ondan sonra bizim taraftarlarla tartıştı o yüzden iş büyüdü zaten
Şikeci pislikler bunu söylemez tabii
Ama keşke bu şerefsizlerin oyununa gelmeseydik, o sinir durumunu çok coşkulu tezahurat yaparak takıma desteğe yönlendirseydik, yine kazanacaktık zaten
Evet bu nefret dozajının artışında direkt olarak şikeci Azize'nin büyük katkısı var.yaptırım yok. ortamı geren acıklama veya fiili eylemde bulunan yöneticilere ağır cezalar vereceksin kardesim.
ülke tarihinde ilk defa bir kulüp başkanı şike yüzünden hapis yatıyor, adamın mafya odaklı bağlantıları var ama bu adam halen daha sporun icinde, gectim ağır cezayı 1 gün bile uzaklastıramıyorsun.
Özür dilenmeli Obra'nın kendisinden, olayın münferitliğine değinerek tabii nerden geliyor bu barzolar anlamıyorum şu tarz saçma olayları da savunmanın lüzumu yok eleştirdiğimiz kesimlere dönüşüyoruz böyle yaparak.
Hangimiz daha çok pislik yapabilirizin peşindeysek eğer doğru yoldayız ve sizin dediğiniz gibi hareket etmeliyiz sizin isteğiniz bu mudur bilemiyorum yazdıklarınıza bakarsak öyle gözüküyor ancak yine de sizin adınıza bir yargıya varmak istemem, benim istediğimin bu olmadığı kesin. Herkes kendine yakışanı yapar.Mahmut uslu Ergin hocaya bel altı şeyleri dediğinde özür oldu mu? Objektiflik ile bakarsan kendi sevdiklerine zarar verirsin . Obra sanki Başbakan , banane kariyerinden olay yanlış evet ama Ergin hocaya küfür ediyorlar ama obraya özür neyse . Doğru olan karşı taraf da özür dileyecek ki dilemezler . Bunu dursun yapsa ezik dersiniz ama bekara insan Boşamak kolay .
Sent from my iPhone using Tapatalk