Obradovic'in Suratına Tükürüldü!

videolari bakalirsa tükürük e benziyor

bizim yönetim in aciklamalari da fiasko, hic arastirmadan yaziyorlar galiba :red:

Hangimiz daha çok pislik yapabilirizin peşindeysek eğer doğru yoldayız ve sizin dediğiniz gibi hareket etmeliyiz sizin isteğiniz bu mudur bilemiyorum yazdıklarınıza bakarsak öyle gözüküyor ancak yine de sizin adınıza bir yargıya varmak istemem, benim istediğimin bu olmadığı kesin. Herkes kendine yakışanı yapar.

Yapsın demek anlamını çıkarıyorsanız sizin artniyetiniz var derim . Ben orada yanlış olduğunu zaten söyledim ve iyi ki yaptılar gibi saçma bir şey de demedim ya da ima etmedim . Ben sizin özür dilesin lafınıza ithafen dedim. Yabancı bir Sırptan önce milli takım Koçuna daha 3 gün önce parmak sallayan sözde Başkan'lardan özür beklemek daha mantıklı bir davranış olur eğer Galatasaray taraftarı olarak bakarsanız tabii . Siz beni oh iyi yapmış tarzında konuştuğumu anladıysanız ben de sizin fener sempatizanı olduğunuzu anlarım kusura bakmayın . Yanlışı eleştirmek doğru ama yanlışı özür dileyerek değil kınayarak yapmak doğru . Aynı şeyi diyoruz sadece yöntemi farklı . Onun tükürük olduğuna inanmıyorum ama ayran olsa dahi onu da tasvip etmiyorum . Onu yapanı spordan men Etsinler de , hiç kimse kimseye zarar verme Hakkı veremez ama bunu obrayı mükemmeliyetçilik yapıp üst görüp özür dersek bizim Türk Koç bostan korkuluğu durumuna düşüyor . Savunduğunuz büyük Koç Eurolige almasınlar bunları diyor , gerisini siz düşünün ama saygı diyorum size de iyi günler .

Sent from my iPhone using Tapatalk

videolari bakalirsa tükürük e benziyor

bende bizim taraftari anlamiyorum, senin yardimci antrenörün o sivi gelirken ben obra ile tokalasiyordum ve benimde elbisemin yaka kismina geldi sildim tükürük degildi diyor,yani biz kendi hocamiza inanmayalim gidip antuya 12 numaraya inanalim..

Yapsın demek anlamını çıkarıyorsanız sizin artniyetiniz var derim . Ben orada yanlış olduğunu zaten söyledim ve iyi ki yaptılar gibi saçma bir şey de demedim ya da ima etmedim . Ben sizin özür dilesin lafınıza ithafen dedim. Yabancı bir Sırptan önce milli takım Koçuna daha 3 gün önce parmak sallayan sözde Başkan'lardan özür beklemek daha mantıklı bir davranış olur eğer Galatasaray taraftarı olarak bakarsanız tabii . Siz beni oh iyi yapmış tarzında konuştuğumu anladıysanız ben de sizin fener sempatizanı olduğunuzu anlarım kusura bakmayın . Yanlışı eleştirmek doğru ama yanlışı özür dileyerek değil kınayarak yapmak doğru . Aynı şeyi diyoruz sadece yöntemi farklı . Onun tükürük olduğuna inanmıyorum ama ayran olsa dahi onu da tasvip etmiyorum . Onu yapanı spordan men Etsinler de , hiç kimse kimseye zarar verme Hakkı veremez ama bunu obrayı mükemmeliyetçilik yapıp üst görüp özür dersek bizim Türk Koç bostan korkuluğu durumuna düşüyor . Savunduğunuz büyük Koç Eurolige almasınlar bunları diyor , gerisini siz düşünün ama saygı diyorum size de iyi günler .

Dediğiniz gibi aynı noktadayız sadece bakış açılarımız biraz farklı bu arada hiç umrumda değil adı Zırtapovic'te olsa aynı şeyi düşünür ve söylerdim keza onların da özür dilemesi gerekir orda da hak veriyorum ancak onlar yapmıyor diye biz de yapmayalım dersek farkımız nerede kalıyor demek istedim tüm olay bundan ibaret isimlerden bağımsız bu durum.

ayran oldugu net olmadan ayran demek sacma idi
o zaman hangi teoriler varsa onlardan bi seyler yazmislardi
neyse kulup acilen ozur dileyip o kisi hakkinda bilmem ne bilmem ne demesi lazim yoksa seyircisiz olucak mac

bende bizim taraftari anlamiyorum, senin yardimci antrenörün o sivi gelirken ben obra ile tokalasiyordum ve benimde elbisemin yaka kismina geldi sildim tükürük degildi diyor,yani biz kendi hocamiza inanmayalim gidip antuya 12 numaraya inanalim..

Obrada az çakal değil bilerek silmedi olayı büyüttü seyircili bi halt yiyemiyo seyircisiz oynasam derdinde oda karakter olarak tam fb ye yakışacak bir koç

fenerbahce efendilikten anlamaz. nekadar efendi davranırsan iç sahada okadar cazgırlaşır tepene biner. kendi sahanda enazından bi süre çirkinliğini yapacaksınki kendi sahalarındaki maçlarda bunun deplasmanıda var diye düşünsünler. aziz yıldırım geldiğindne beri kadıkoyde bizim maçlarda yaşanan terör saldırıları ali sami yen de karşılık görmeye başladıkça min. düzeyden yaşanmaya başladı (enazından sidik torbaları, gübreli koltuklar, kalecilere atılan ses bombalar vs kesildi) özetle bunlarla efendilikle falan baş edemezsin. bi dönem bu efendilik tatlılık denendi işe yaramadı yaramadığı gibide aciz gösterilmeye başlandık. bizimkiler sıralarını savdı. 10 15 yıldır sıra fenerbahcede nezaman dozajı iyice düşürür herşey normale döner.
gerçi şu adamla bu imkansız bu nezaman gider herşey insanı boyutlara ulaşır.

VİDEO Aziz Yıldırım kufur ediyor Anasını - YouTube

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi aynı noktadayız sadece bakış açılarımız biraz farklı bu arada hiç umrumda değil adı Zırtapovic'te olsa aynı şeyi düşünür ve söylerdim keza onların da özür dilemesi gerekir orda da hak veriyorum ancak onlar yapmıyor diye biz de yapmayalım dersek farkımız nerede kalıyor demek istedim tüm olay bundan ibaret isimlerden bağımsız bu durum.

Ya küfüre dahi razıyım çok yanlış olsa da ama şu insanlara bir şey atmak çok yanlış bir şey, yine diyorum o tükürük değil bence çünkü tükürük öyle durmaz neyse ama ayran değil toz bile atmaman lazım , insan onlar . Malesef ceza yiyeceğiz ki yesek de haksız bulmam ama kızarım çünkü aynı şeylerle onlar ceza almadı . Aman neyse hocam o ayranı falan atana Allah akıl versin ve de bu yüzden Ergin hocaya pis pis şey yazanlara . Hepimiz Türküz , fb GS bjk falan zevk ve bunu din edip tapmak hatta insan öldürmek kimse bunu savunmaz . Son olarak pireyi deve ettikleri de bir gerçek haklı noktaları varsa da . Çok yazdım Allah bizim tüm milletimize ve de yöneticilere (aziz) akıl ihsan etsin .

o degilde sitelerinden bir aciklama yayinlamislar, tam evlere senlik.
Kendi yaptiklari pislikleri bize yikmislar.
Küfürler yönetimimiz tarafindan organize edilmis ve medyadaki kalemsörlerimizde bize destek cikiyormus.
Bre serefsizler, bre gafiller, siz hangi yönetimden bahsediyorsunuz? Olmayan yönetimimizden mi? Medyadaki kalemsörlerimiz kimlermis onlarida aciklayin bir zahmet.
Ulan medya desen bunlarda, federasyon desen yine bunlarin kapi köpekligini yapiyor o Harun Erdenay denilen zerzevat.
Agzindan küfürü hic eksiltmeyen baskan ve yönetici bunlarda, ama yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis derler. Iste bu söz tam bu seref yoksunu camiaya yakisiyor iste.
Bizim angut baskan ve yaverleride hala sessiz sessiz olaylari izlesinler.

Organize, toplu küfürü ve şiddeti sportif faaliyetin bir parçası sanan bir yönetim zihniyetinin ve bunların medyadaki destekçisi kalemşörlerinin “ama”, “fakat” açıklamaları sonrasında artık en üst düzey yöneticilerinin bile kendi taraftarlarının sebebiyet verdikleri her olayın ardından “kendilerini mağdur görüp, yarattıkları çirkinlikleri görmezden gelmeyi” kanıksadığı Galatasaray tribün terörünün alışılagelmiş bir örneğini bir kez daha yaşadık.
Bu rezilliği yaşatanları, popülist söylemlerle, sonuca giden yolda her şey mübah anlayışı ile takımlarının parçası, ailelerinin bireyleri olarak görenler ve bu şekilde isimlendirenler bilmelidir ki takımınızda ve ailenizde camianızı rezil eden kişiler bulunmaktadır. Bunlara sahip çıktığınız sürece aileniz lekelenecek ve sizler bu rezilliğin asli faili olarak hatırlanacaksınız.
Ev sahibi oldukları basketbol maçlarında rakip taraftarlara saldırmayı, adam öldürmeyi, rakip oyuncuya saldırmayı, (fanatik duayen sözde tarafsız spor yorumcuları tarafından hedef gösterilen) bir spikere topyekün saldırmayı, bu esnada kulübümüzün televizyonunda görev yapan bir bayan spikere ve şube profesyonellerimizden bir bayana da saldırmayı ihmal etmeyen bu sürünün, sebebiyet verdikleri tribün terörü sonucunda takımlarının Euroleague’den ihracının gündeme gelmesi şaşırtıcı değildir. Bu yaşanan tribün terörünün fanatik, taraflı spor yorumcuları tarafından göremezden gelinmesi, alakasız olaylarla masumiyetlerinin savunulması, yaşananların her defasında ama ve fakat ile geçiştirilmesi de şaşırtıcı değildir. Keza yıllardır bu teröre teslim olmuş federasyon ve kamu görevlilerinin de üç maymunu oynamaları bizim için şaşırtıcı değildir. Müsabaka hakemlerinin, çok yanlı yönetimleri dışında toplu-organize küfür ve seyirci olaylarına da sadece 3 defa anons yaptırması ve müsabakanın seyircili devam ettirilmesi yaşanan hadiselere sebebiyet vermiştir.
Şaşırtıcı olan, rakip sahada her yıl yaşanan bu kepazeliğe rağmen, yaptığı işe ve rakibine saygı duyan, rakip takım mensuplarına ve taraftarlarına karşı en ufak bir kışkırtıcı hareketi olmayan koçumuza yapılan tükürüklü saldırıyı, ayran şeklinde açıklayan ve kendilerini hala insan diye tanımlayanların da ortaya çıkmış olmasıdır.
Kendilerini Türkiye’nin batıya açılan yüzü olarak tanımlayan bu camianın taraftarlarının, her defasında sebebiyet verdiği bu rezil durum üzerine bir de kendisini haklı çıkarması, bu aklama çabalarına taraflı medya mensuplarının destek vermesi günü kurtarsa da yaşanan ve yaşanacak olayların ağır sonuçlarını ortadan kaldırmamaktadır. Dünyaca tanınmış, 8 Euroleague şampiyonluğu ve yerel liglerde bir çok başarısı bulunan Başantrenörümüz Zeljko Obradoviç’e yapılan bu saldırı, ne yapılırsa yapılsın dünya spor kamuoyu tarafından anında ve tüm çıplaklığı ile görülmüştür. Hiç umudumuz olmasa da beklentimiz, TBF’nin ve güvenlik ile ilgili görevlilerin bu kez yüzlerinin kızarması ve görevlerini yapmalarıdır. Aksi takdirde bilinmelidir ki koçumuzun yüzüne atılan tükürüğün asıl muhatabı bu rezilliğe sebep olanlar, yaşananlara göz yumanlar ve açıklama yapmaya çalışanlardır.
On binlerce taraftarın 90 dakika küfür ettiği bir ortamda küfür eden tek bir taraftar için görevini yapmayan, kılını kıpırdatmayan, kendisine küfür edenlere tepki koyan Başkanımız hakkında ise medyatik olmak amacıyla kantarda topuz bırakmayan kamu görevlileri, hiçbir şey yokmuşçasına ağır toplu küfüre rağmen kupa törenine çıkan en üst düzey yetkililerin olduğu bir düzende yaşadıklarımızın sürpriz olmadığı tartışmasızdır.
Bu yüzden sadece Fenerbahçe ve mensuplarına karşı işletilen 6222 sayılı yasanın “Fenerbahçe Yasası” olarak adlandırılması bizce son derece doğal ve bir o kadar da düşündürücüdür. Büyük Fenerbahçe taraftarı, tüm kamuoyunun gözleri önünde yaşanan bu vahim hadiselere rağmen idarenin ve özellikle de spor teşkilatının Fenerbahçe ile ilgili konularda takınmış olduğu sessizlikten büyük rahatsızlık duymaktadır. Bu yüzden beklentimiz, spor teşkilatında sorumluluk taşıyanların bir an önce görevlerini yapmasıdır.”

Bu da sitelerinden yaptiklari bugünki aciklama.

CjtSu9QXAAAt_-X.jpg

Ev sahibi oldukları basketbol maçlarında rakip taraftarlara saldırmayı, adam öldürmeyi, rakip oyuncuya saldırmayı

bu ne ya :asd:

Aciklamalar acayip komik oluyor.

Ve bu "takımlarının Euroleague’den ihracının gündeme gelmesi" kismida sacma; aynisini sike olaylarindan sonra da yapmislar di "Türkiye ülke olarak men alacak" diye, sonra ne oldugunu herkes biliyor zaten. UEFA onlara koydu, bizde ceyrek final oynadik.

Obradoviç'e yapılan hoş olmadı. Onlar da şunu şunu yapıyor deyip işin içinden çıkmak bence kolaycılık olur. Hani böyle bir şey yapıyorsan da bari Obradoviç'e yapma ne gerek var? Yapan elemanı bir daha ne salon ne de stadyuma almamak gerekiyor. Bu ayrı konu. Bir diğer konu ise sözde dünyanın en büyük en saygın 3. derbisi denilen Galatasaray - Şikebahçe maçları... Birbirlerini sevmek zorunda değiller elbet lakin bence bir rekabetin derbi sayılabilmesi için hatta dünyanın en büyük derbilerinden biri sayılabilmesi için o rekabette karşılıklı saygı olmalı. Bunun artık zerresi dahi kalmadı. Hiçbirimizde kalmadı. Bu işi bu noktaya getirenin ise kim olduğu malum; Kontrolünü yitirmiş zat-ı muhterem ve onun aziz(!) şakşakçıları...

Ben bir Galatasaraylı olarak bu mahlukat hep şikebahçe'nin başında olsun isterim. Kulübü adına doğru işler yapsa dahi bir süre sonra kendi elleriyle kendi yaptığını çomaklayan bir ruh hastası bu herif. Galatasaray'ın 9 lig şampiyonluğunu, 3. yıldızını, 4. yıldızını, UEFA ve Süper kupa şampiyonluklarını, döneminde toplam 21 adet Galatasaray kupası görmüş bir efsanemizdir o ayrı konu :D Hiçbir Galatasaray başkanı bu konuda yanına dahi yaklaşamaz :D Özellikle son 6-7 senelik süreçte her yaptığı bize yaradı denilebilir. Lakin şöyle bir gerçek var ki bu mahlukat sporun ruhuna ihanet etti. Türk sporunun altını senelerce dinamitledi. Sportif ruhu öldürdü ve tamamen düşmanca bir ortama gelinmesine ön ayak oldu. Bunun bedelini de tam ödemedi maalesef çünkü hukuk dışı bir siyasi müdahale ile kurtardılar. Daha 3 gün önce insanların karşısına geçip gözlerinin içine baka baka yaptığı açıklamalar malum. Artık gülüyoruz bu ruh hastasına ama sporun ruhuna çok büyük zararlar verdi çok...

Tükürük müş galiba ntv deki görüntüler doğru ise.
Olmamalı böyle şeyler yakışmıyor bize ama o hoca da evine mi götürmüş o tükürüğü?

abi ne tükürüğü aq yerinde Ntvspor ha hüriyet ha ligtv ha fb tv bunların kökü aynı hepsi şerefsizin önde gideni sen maçtan önce seyirciyi tahrik edecek konuşma yaparsan böyle şeylerin olması doğal çünkü çok hümanist bir toplum değiliz bunlarda bunu çok iyi biliyor.üzerimize gidiyor aynı volkanın g..tünyle top tutması gibi gol olduğunda bacaklarını açarak seyircilere koşması bunların oçluk kanında var.ayrıyetten şu rize olayı aydınlatılmadı bunlar hep fenerin nedense şampiyonluğu kaptırdğı zaman oluyo hiç tesadüf gelmiyomu size

Ntv yayınlamış baktım da o açıdan da tükürük gibi geliyor , ya öyle böyle ceza verecekler o kesin bence . Bir daha şu tip adamları hiçbir klüp barındırmamalı ama biliyorum ki eğer maç 5. Maça kalırsa fener özellikle cins adamları dolduracak pislik yapmak için . Sporun içine etmemiştik el birliğiyle onu da başardık . Bugün kuşlar eleştirir yarın onlar yapar düzen bu oldu .

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet, sportif mücadele sınırlarının dışına çıkalı epey zaman oldu. Her iki taraf da, kendisine yapılanı bir sonraki maçta adeta bedel ödetircesine rakibine uyguluyor ve artık kabak tadı veren, rekabet adı altında savaşa dönen bir mücadele izliyoruz.

Önce şunu belirtelim, Obradovic’in suratına ister ayran atılmış olsun, isterse tükürülsün, ayıp kere ayıptır. Galatasaray Kulübü’nün, Zeljko Obradovic’in şahsından özür dileyip, resmi siteden yayınlaması gerekir. Her şeyden önce, evindeki misafire yapılan davranış sahiplenilmemeli.

Ancak medyada estirilen rüzgâr, nalıncı keserini dönmeye başladı. İki takım arasında oynanan maçlardaki olaylar sanki sadece Abdi İpekçi’de yaşanıyor da, Fenerbahçe’nin sahasında oynanan maçlar güllük gülistanlık geçiyor havası yaratılıyor.

Fenerbahçe, “Bu küstahlık cezasız kalmamalı” diyor. Evet kalmasın, peki Fenerbahçe küstahlıklarının cezasızlığını ne yapacağız?

Yüzlerce taraftarın sahaya dalıp Efesli basketbolculara fiili saldırısını unutalım mı? Efes Pilsen’li oyuncuların şampiyonluk sevinci kursağında bırakıp, sahanın içinde linç edilmesi küstahlık değil mi?

2014 yılındaki final serisinde Ülker Arena’da oyunculara maç boyu tükürülmesini, tribün korkuluklarının kırılıp, Galatasaraylı oyuncuların üzerine devrilen Fenerbahçe taraftarının yaptığı küstahlık değil mi?

Kaan Kural’ın sadece “Fenerbahçe’nin ceza alması lazım” dediği için, Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı tarafından “Bundan sonra NBA dışında hiçbir kanalda görev almayacaksın” diye tehdit edilmesi, küstahlık mı değil mi?

Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Mahmut Uslu’nun Ergin Ataman’a pantolonunu gösterip, “Seni s.kerim” demesini ne yapacağız? Küstahlık sınırlarına girmiyor mu bu sözler?

“Bizim salonumuzda küfür olmuyor” deyip, Ergin Ataman’a 40 dakika ana-avrat küfredilmesi, Ülker Arena’da saha içinden ancak polis şapkası takılarak çıkartılması sizin için küstahlık değil mi?

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri, dokunulmazlık zırhı istiyor. O zırh içinde onlara dokunan, haklı ya da onların haksız aleyhinde yorum yapanları, işsiz bırakmakla tehdit edip, pantolonlarındaki cisimleri rakip takım antrenörlerine gösterme terbiyesizliğini bile gösterip, “adalet istiyorum” diyemezsin.

Herkes kendi hanesindeki ahlaksızlıkların hesabını verecek, sonra ahlak satacak! Her türlü rezilliği yapacaksın, küstahlıkta sınır tanımayacaksın, sahaya dalıp oyuncu linç edeceksin, ama mağdur olan taraf hep senmiş gibi ortalığı yangın yerine çevireceksin, açıklama üstüne açıklama yapıp, benim dışımda herkes suçlu mesajı vereceksin.

Türkiye’de spor, siyaset fark etmiyor. Sorunların kaynağı, cezalandırılması gerekenlerin sırtının sıvazlanması. Tam tencere dibin kara, seninki benden kara misali; cezasız bırakıldıkları için yüzsüzce açıklamalar yapılıyor, kimse suçu kendisinde görmeyip, bir diğerine atıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin iki ayrı cephede savaşmadıkları, birer spor kulübü oldukları ve sadece rekabet çizgisi içinde kalmaları gerektiği hatırdan çıkartılmamalı. Ve iki taraf da artık buna göre davranmalı.

umut ozan darıcı T24

Tükürseler bile yanlıştır. Doğrusu kafasının yarmaları olacaktı. Geçmişte kadıköyde;
Müfit Erkasap'a
Eric Gerets'e
Fatih Terim'e
yaptıkları gibi kafasını yarmaları gerek Obradovic'in.
Ayranmı her ne haltsa özür dilenip kafasını yarsınlar Obradovicin. Kimsenin umrunda olmuyor GS teknik direktörlerinin maruz kaldıkları piçlikler. Kafasının yarılmasıda umursanmayacak Obradovicin. Tıpkı GS hocalarına yaptıkları gibi.
Hatanızı 2. maç düzeltin yarın kafasını Obradovicin.

Geri
Üst Alt