Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangimiz daha çok pislik yapabilirizin peşindeysek eğer doğru yoldayız ve sizin dediğiniz gibi hareket etmeliyiz sizin isteğiniz bu mudur bilemiyorum yazdıklarınıza bakarsak öyle gözüküyor ancak yine de sizin adınıza bir yargıya varmak istemem, benim istediğimin bu olmadığı kesin. Herkes kendine yakışanı yapar.
videolari bakalirsa tükürük e benziyor
Dediğiniz gibi aynı noktadayız sadece bakış açılarımız biraz farklı bu arada hiç umrumda değil adı Zırtapovic'te olsa aynı şeyi düşünür ve söylerdim keza onların da özür dilemesi gerekir orda da hak veriyorum ancak onlar yapmıyor diye biz de yapmayalım dersek farkımız nerede kalıyor demek istedim tüm olay bundan ibaret isimlerden bağımsız bu durum.Yapsın demek anlamını çıkarıyorsanız sizin artniyetiniz var derim . Ben orada yanlış olduğunu zaten söyledim ve iyi ki yaptılar gibi saçma bir şey de demedim ya da ima etmedim . Ben sizin özür dilesin lafınıza ithafen dedim. Yabancı bir Sırptan önce milli takım Koçuna daha 3 gün önce parmak sallayan sözde Başkan'lardan özür beklemek daha mantıklı bir davranış olur eğer Galatasaray taraftarı olarak bakarsanız tabii . Siz beni oh iyi yapmış tarzında konuştuğumu anladıysanız ben de sizin fener sempatizanı olduğunuzu anlarım kusura bakmayın . Yanlışı eleştirmek doğru ama yanlışı özür dileyerek değil kınayarak yapmak doğru . Aynı şeyi diyoruz sadece yöntemi farklı . Onun tükürük olduğuna inanmıyorum ama ayran olsa dahi onu da tasvip etmiyorum . Onu yapanı spordan men Etsinler de , hiç kimse kimseye zarar verme Hakkı veremez ama bunu obrayı mükemmeliyetçilik yapıp üst görüp özür dersek bizim Türk Koç bostan korkuluğu durumuna düşüyor . Savunduğunuz büyük Koç Eurolige almasınlar bunları diyor , gerisini siz düşünün ama saygı diyorum size de iyi günler .
Sent from my iPhone using Tapatalk
bende bizim taraftari anlamiyorum, senin yardimci antrenörün o sivi gelirken ben obra ile tokalasiyordum ve benimde elbisemin yaka kismina geldi sildim tükürük degildi diyor,yani biz kendi hocamiza inanmayalim gidip antuya 12 numaraya inanalim..
Obrada az çakal değil bilerek silmedi olayı büyüttü seyircili bi halt yiyemiyo seyircisiz oynasam derdinde oda karakter olarak tam fb ye yakışacak bir koç
Dediğiniz gibi aynı noktadayız sadece bakış açılarımız biraz farklı bu arada hiç umrumda değil adı Zırtapovic'te olsa aynı şeyi düşünür ve söylerdim keza onların da özür dilemesi gerekir orda da hak veriyorum ancak onlar yapmıyor diye biz de yapmayalım dersek farkımız nerede kalıyor demek istedim tüm olay bundan ibaret isimlerden bağımsız bu durum.
Ev sahibi oldukları basketbol maçlarında rakip taraftarlara saldırmayı, adam öldürmeyi, rakip oyuncuya saldırmayı
Tükürük müş galiba ntv deki görüntüler doğru ise.
Olmamalı böyle şeyler yakışmıyor bize ama o hoca da evine mi götürmüş o tükürüğü?