Ocak Ayında Hangi Santrafor'un Alınmasını İstersiniz?

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1611310654387.webp

İsmi geçen forvetlerin içinden N.Jorgensen'i işaretledim. Diğer isimlere bakınca oyun stilimize uygun buldum.
Fakat Costa veya Zaza da olabilir .

Ben diagne ile devam etmekten yanayım. adam zaten ilk yarı için 15 maçta 9 gol stats yakalamış, sezon sonuna kadar 20'yi bulur bence. ben olsam sene sonunda iyi bir stats yakalamış diagne'yi tok satıcı olarak iyi fiyata satarım.

örneğin luyindama'yı satıp, kaynak yarattık diyelim, sağ kanata visca, sol kanata onyekuru, orta sahaya da irfan'ı koydun, paran kalmadı ama bu yapı ile diagne, yedeği de babel olacak şekilde de devam edebilirsin.

ancak bu adamdan gelecek para ile devre arası yapılanmasını yapacaksak başka tabi. kısacası transfer planlaması önemli bu konuda karar verebilmek için.

kaçını alabilirz bu 1 ?
batshuayip iyi 1 finisher o yüzden onu derim
alınabilir 1 ihtimal ama pahalı olur

kaçını alabilirz bu 1 ?
batshuayip iyi 1 finisher o yüzden onu derim
alınabilir 1 ihtimal ama pahalı olur
1 tane, Diagne'nin EPL'ye gitme ihtimali var haberlere gore. Zaten Halil de geldi rotasyon icin o yuzden bu yonetim 2 santrafor falan alamaz malum Falcao da duruyor.

İsmi geçenlerden Origi ve Diaz güzel olurdu. Tiquinho mudur nedir onu tanımıyor, zaten bonservisle hiçbirini alamayız. Bu geçiş dönemi için sağlıklı ve insan gibi bir maaşa oynayacaksa Costa güzel olur, plasem de Zaza. Potansiyel ve imkan olarak esasında en iyisi Balotelli gibi ama onu idare edebilecek bir kulüp olduğumuzu sanmadığım için fazla yanaşmadım.

hayaller kiralık lewandowski yada aguero... ama bu yönetimden beklediğim isim simone zaza yada şu 1.ligdeki gündemdeki afrikalı adam.

Bir kısmının maaşı tuzlu,bir kısmı futbolu bırakmış.En iyi seçenek az maaşlı ve uzun yıllar oynatabileceğimiz Mısırli kardesimiz

Mariano diaz nereden çıktı. : DD
Ihtimaller arasinda olan forvet listesi ve buyuk cogunlugu bizimle adi geciyor medyada. Mariano Diaz oynamiyor zaten Madrid'de , kiralik neden olmasin. Alinabilir yeterki bunu yapabilecek bir yonetici ciksin.

Geri
Üst Alt