Octavian Popescu, Galatasaray'a Önerildi

Gelecek seneye kaldi artik. Morutani parlatirsak, belki Becali bu cocugu ucuza ve iyi bir payla yollar bize

Ulan sovyet rusya yıkıldığında bu kadar rumen gelmedi ülkeye.

Morutan gibi alamayız bu çocuğu ayrıca takip ettiğim kadarı ile bu çocuk wonderkid ve peşine düşecek epey takım var.

imkansiza yakin bir transfer oznesi...
kendisine yonelik nacizane gorusumu transfer sezonu baslarken farkli basliklarda ara ara vurgulamistim.
kirmizi cizgi yeteneklerimden. en potansiyelli buldugum balkan yetenegi......tipoloji olarak kimi yonlerden zidane kimi yonlerden ronaldo ailesinden ozetle benim adima.....
dogru gelisim yasar ise super yildiz kalibresine ulasabilecek safkan kumasi oldugunu dusunuyorum nacizane.
zamanla nasil bir seviyeye gelecegi de tarafim adina ayrica merak edilesi,,onceden de belirttigim gibi....

dunya futbolundaki saglam bir futbol duayeni tandansli referansi var kendisinin dunya futbolu ozelinde. onceden de bu noktaya ufaktan vurgu yapmistim.

haberinin yapilmasi tarafimi memnun ve mutlu etse de, en son planda en az 15 m cekerler, kanimca 20 civari bir miktardan acar kapiyi becali .......

Ne oldu len Romanya yı ilhak mı ettik? 82 Romanya mı oldu? Yerli oyuncusu statüsünde mi oynayacaklar artık bunlar?

Kafamda deli sorular...

imkansiza yakin bir transfer oznesi...
kendisine yonelik nacizane gorusumu transfer sezonu baslarken farkli basliklarda ara ara vurgulamistim.
kirmizi cizgi yeteneklerimden. en potansiyelli buldugum balkan yetenegi......tipoloji olarak kimi yonlerden zidane kimi yonlerden ronaldo ailesinden ozetle benim adima.....
dogru gelisim yasar ise super yildiz kalibresine ulasabilecek safkan kumasi oldugunu dusunuyorum nacizane.
zamanla nasil bir seviyeye gelecegi de tarafim adina ayrica merak edilesi,,onceden de belirttigim gibi....

dunya futbolundaki saglam bir futbol duayeni tandansli referansi var kendisinin dunya futbolu ozelinde. onceden de bu noktaya ufaktan vurgu yapmistim.

haberinin yapilmasi tarafimi memnun ve mutlu etse de, en son planda en az 15 m cekerler, kanimca 20 civari bir miktardan acar kapiyi becali .......
morutan tutar veya tutmaz, her iki ihtimali de eşit bence. mentally seviye atlayabilir mi vs, oyun tarzı çok iki ucu keskin bıçak çünkü. bir kritik maçta iki uzaktan şut şeker saçma sapan, ya da o son pası veremez, bizim gremlin taraftar herifi pirhana gibi yer bir anda.

tutarsa feci tutar ama herhangi bir sebepten dolayı tutmazsa da bir şey diyemem.

stanciu çöp idi.

cialdau bildiğin iliç gibi bir şey. sessiz sedasız 8 gol 10 asist yapar. onu bile beğenmiyor bizimkiler, gerçi gedson'u da beğenmiyorlardı ilk zamanlar :d

ama bu çocuk bildiğin çok net a+ oyuncu kumaşına sahip. tabiki bunun da doğal olarak, tutmama ihtimali olabilir herhangi bir nedenden dolayı ama çok yetenekli bir çocuk gerçekten.

fazla mı abarttınız sanki rumen liginden bahsediyoruz ve kendini kanıtlamamış 10 m falan fazla

morutan tutar veya tutmaz, her iki ihtimali de eşit bence. mentally seviye atlayabilir mi vs, oyun tarzı çok iki ucu keskin bıçak çünkü. bir kritik maçta iki uzaktan şut şeker saçma sapan, ya da o son pası veremez, bizim gremlin taraftar herifi pirhana gibi yer bir anda.

tutarsa feci tutar ama herhangi bir sebepten dolayı tutmazsa da bir şey diyemem.

stanciu çöp idi.

cialdau bildiğin iliç gibi bir şey. sessiz sedasız 8 gol 10 asist yapar. onu bile beğenmiyor bizimkiler, gerçi gedson'u da beğenmiyorlardı ilk zamanlar :d

ama bu çocuk bildiğin çok net a+ oyuncu kumaşına sahip. tabiki bunun da doğal olarak, tutmama ihtimali olabilir herhangi bir nedenden dolayı ama çok yetenekli bir çocuk gerçekten.
Vallah tutar tutmaz işini geçersek. Önümüzde sekidika var eğer şartlar sağlanırsa sekidika'dan 5 milyon Euro neredeyse gelir elde edeceğiz.bu tarz genç oyunculardan zarar gelmez.

yani şöyle söyleyelim, morutan ekrem abi ise, octavian sırrı abi'dir. ona göre vaziyet alalım.

rumen futbolu ozelinde uzun suredir gozlemim, liglerinden,
*cicaldau en net olani ve isabetli olani idi sayet transferini gerceklestirirsek - bakisinda idim - transfer haberi ilk ciktiginda nacizane gozlemimde...
kendisine dair genel gozlem mesajimda da arti eksi denkleminde nacizane bir kac sey karalamistim.mevcut resmi basligindaki ilk mesajimda.

ozetle ; kanimca en dogru zamanda aldik kendisini. ben cok memnunum gelmesinden ve dusunulmesinden....
bildigim cica *dogru yerde oynatildiginda cok onemli arti bir deger olur genel sezon seruveninde.....

selamlar,

Geri
Üst Alt