Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

İlk başlangıçsa ofsayt dediğiniz ben maç sırasında ofsayt değil diye gördüm. Ofsaytsa bile çok ince bir çizgi ben ekran başında farkedemedim, hakeme laf atmaya değmeyecek bir pozisyon olur bana göre.

Sen ne diyorsun Allah aşkına diarra 5 metre ofsayt????

Şunu yapmayın ya :) Bizi de etkliyorsunuz :) Tamam biz de istiyoruz ama olmayacak işte. 6-7 deplasman var ve 10+ puan çıkaramayız. Takım gayet memnun halinden, Mancini bile daha üzgündü..

Yahu yapmayın Allah aşkına ya. 9 puandan 4 puana nası geldi. 3 lü puan sisteminde herşey mümkün. İnançsız olanları da gördükçe cidden utanıyorum kusura bakma.

Matematiksel olarak şampiyon olmadıkları sürece isterse 15 puan olsun inanırım ben takımıma. Benim görevim bu çünkü gerisi o sahada ter dökenlerin sorunu. Azıcık şeref, haysiyet varsa zaten arkasında duran bu taraftarın yüzünü kara çıkarmazlar.

pozisyon ofsayt ama yardımcının kalecinin önde olduğunu süzüp o top sektikten sonra bayrağı kaldırması falan zor iş , telles topu sektirdiğinde diarradqn kaleye daha yakın olduğundan yardımcı diarranın topa ilk vurulduğu andaki konumunu süzenemiş olabilir

Çeptalk

hala ofsaytın ne olduğunu bilmeyenler var

1. pozisyon ofsayttı zaten

ama resimdeki bariz ofsayt

yani kaleciye göre ofsayt belirlenmez

semihi kaleci olarak düşünün son adamda muslera ona göre değerlendirin

Tekrarini gormedim

daha çooook puan kayıpları yaşanacak.

Hem biz hem fb hem bjk puan kaybedecek.

TSL 2 devresinde sezon yeniden başlar. Lig daha yeni başladı. Mart ortasına kadarki maçlar çok önemli

Ekli dosyayı görüntüle 11638

Gerçekçi olmak gerekirse bu süreçte fb fikstürü daha rahat.

Fb - Paşa maçı için demiştim şimdi update edeyim; TS fenerden puan alsın forumda çıplak resmimi paylaşırım.. :) Bu 4 haftada puan farkı büyük ihtimal değişmez, Bjk de fenere yaklaşır.

Kaleciden dolayı demiyoruz ya okumanız da mı yok anlamıyorum ki.

Bizim adamdan gidiyor, çarpmıyor bilinçli hamle yapıyor Semih.

Öyle olunca ofsayt olmuyor benim bildiğim.

farketmiyor, muslera önde olduğu için topu çıkaran telles bir nevi kaleci görevi görüyor, mesela muslera kalede olsa topu sektirse ofsayttaki oyuncu gelip vursa ofsayt oluyorsa aynı mantık kural öyle,markusta net ofsayt dedi zaten

Yahu yapmayın Allah aşkına ya. 9 puandan 4 puana nası geldi. 3 lü puan sisteminde herşey mümkün. İnançsız olanları da gördükçe cidden utanıyorum kusura bakma.

Matematiksel olarak şampiyon olmadıkları sürece isterse 15 puan olsun inanırım ben takımıma. Benim görevim bu çünkü gerisi o sahada ter dökenlerin sorunu. Azıcık şeref, haysiyet varsa zaten arkasında duran bu taraftarın yüzünü kara çıkarmazlar.

Dediğimiz şey 6 puan çok fazla kapanmaz değil.Fener çok puan kaybedecek daha.Ama biz de nispet yaparcasına deplasmanlarda kaybediyoruz.Deplasmanlarda kazanamadığımız için şampiyon olamayız diyoruz.Fener süper olduğundan değil.

Tamam yanlış biliyorsun. Topu ha kaleci uzaklaştırmis ha bir oyuncu uzaklastirmis ha direğe çarpmis adamın önüne düşmüş adam bariz 5 metre ofsayt lan bunun neyini savunuyorsunuz?

Yanlış biliyorsun. Markus da net ofsayt dedi zaten.

O zaman bizim Bursa maçında mesela Drogba pası verdi Civelli dokundu Sneijder attı gol oldu.

Ama pas atıldığında Sneijder ilerdeydi. Farkı ne oluyor bu pozisyondan?

Yanlış biliyorsak öğrenelim.

5 metre ofsayttan gol yedik. Ezikler olsa ortalığı birbirine katmıştı :)

İşte aslında karakter farkı. Ben olayları tek tek düşünürüm. Her maça kazanmak zorunda olarak bakarım, biz 10 puan önde olsak son hafta yenilgiye yine üzülürüm. Ve diyorum ki 6 deplasmanda (7 gibi gelmişti bir an, 6'ymış) 10 puandan fazla toplayamayız. Ha dersen ki ben fenerin dışarıda 4 puandan fazla toplayamayacağına eminim. O ayrı bir konu..

Yedigimiz gol ofsayt,Markus da ofsayt oldugunu söylüyor...

Geri
Üst Alt