Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

Dediğimiz şey 6 puan çok fazla kapanmaz değil.Fener çok puan kaybedecek daha.Ama biz de nispet yaparcasına deplasmanlarda kaybediyoruz.Deplasmanlarda kazanamadığımız için şampiyon olamayız diyoruz.Fener süper olduğundan değil.

Fener ciddi anlamda düşüşte, oyuncularının eksiklikleri buna faktör lakin ilk yarıdaki gibi baskıcı yapıları yok artık. İki top çevir bırakıyorlar presi. Bizden fazla puan kaybedeceklerine eminim. Yeter ki şu deplasmanlarda biraz iyi oynayalım.

İçerdeki Galatasaray'ın yarısını dışarda oynasak güle oynaya kazanırız maçları. Bu da zor değil bence. Takımda bu ışık var çünkü.

O zaman bizim Bursa maçında mesela Drogba pası verdi Civelli dokundu Sneijder attı gol oldu.

Ama pas atıldığında Sneijder ilerdeydi. Farkı ne oluyor bu pozisyondan?

Yanlış biliyorsak öğrenelim.

Hayır pas atıldığında sneijder gerideydi. Civelli deydiginde sneijder öndeydi doğru

Fener ciddi anlamda düşüşte, oyuncularının eksiklikleri buna faktör lakin ilk yarıdaki gibi baskıcı yapıları yok artık. İki top çevir bırakıyorlar presi. Bizden fazla puan kaybedeceklerine eminim. Yeter ki şu deplasmanlarda biraz iyi oynayalım.

İçerdeki Galatasaray'ın yarısını dışarda oynasak güle oynaya kazanırız maçları. Bu da zor değil bence. Takımda bu ışık var çünkü.

Hocam haklısın da,kendimizi kandırıyoruz sürekli,deplasmanlarda bizden bir yol olacağı yok.Geçen yılki Fb gibiyiz aynı,onlar da kendilerini avuttular Gs çok kötü,daha çok var yolun başı şampiyon oluruz diye,ama sadece avuntu oldu.Bizimki de böyle bu sene.Sene sonuna kadar bu kısırdöngü gidecek,bu belli.Yavaş yavaş şekilleniyor her şey.

Uyuma yonetim uyuma!!!

KURAL HATASI VAR MACI TEKRARLATSINLAR TEKRARLATANA KADAR FENEV VE 8JK GIBI CIRKEFLIK Ypsinlar

Madem oyle gel boyle!!!

İşte aslında karakter farkı. Ben olayları tek tek düşünürüm. Her maça kazanmak zorunda olarak bakarım, biz 10 puan önde olsak son hafta yenilgiye yine üzülürüm. Ve diyorum ki 6 deplasmanda (7 gibi gelmişti bir an, 6'ymış) 10 puandan fazla toplayamayız. Ha dersen ki ben fenerin dışarıda 4 puandan fazla toplayamayacağına eminim. O ayrı bir konu..

Deplasmanlarımızı basit değil ancak en az 4'ünden galibiyetle ayrılacağız bence. Rize maçı başlangıç olacak. Karabük, zeminden dolayı Elazığ maçları zorlu diğerlerini alırız.

Ne bicim tipler var adam ofsayttan haksiz bir gol yemis "topu uzaklastiramadik yesen ne yemesen ne"

Iyi ozaman nasil olsa fenev lider ozaman bosuna mac yapmayalim kazansak ne kazanmasak ne

Olm biraz hakkinizi arayin lan bu kadar vurdum duymaz olmayin!!!

Yonetim uyuma yonetim!!!!

Ofsayttan yedigimiz golle mac kaybediyoruz!!!!!!

Aynisi feneve olsa simdi tum kameralar onunde agliyorlardi!!!

Deplasmanlarımızı basit değil ancak en az 4'ünden galibiyetle ayrılacağız bence. Rize maçı başlangıç olacak. Karabük, zeminden dolayı Elazığ maçları zorlu diğerlerini alırız.

Eğer bahsettiğin 2 deplasman yenilgiyse yine yetmez, yani içerde 7'de 19 gerekir.. O bile yetmez de yine bir ümit.

Hocam haklısın da,kendimizi kandırıyoruz sürekli,deplasmanlarda bizden bir yol olacağı yok.Geçen yılki Fb gibiyiz aynı,onlar da kendilerini avuttular Gs çok kötü,daha çok var yolun başı şampiyon oluruz diye,ama sadece avuntu oldu.Bizimki de böyle bu sene.Sene sonuna kadar bu kısırdöngü gidecek,bu belli.Yavaş yavaş şekilleniyor her şey.

Takım bile yeni oturdu sayılır ya. Normal böyle şeyler. Takımda var potansiyel ama deplasmanlarda bir türlü dikiş tutmadı halen.

Geçen maça kadar hiç kimse 11'in 8 oyuncusunu yazamazdı. Dediğim gibi normal böyle şeyler. Yavaş yavaş oturuyor takım daha ve önümüzde uzun bir maraton var hala. Ben yürekten inanıyorum vala takıma, ilgilendirmiyor gerisi beni.

------------

Kızdığım bir nokta taraftar için, Antalya'ya takım gitmiş güzel bir hava var takımın üzerinde gerizekalı taraftar Tulun'u istifaya çağırıyor. Anlayamadığım nokta da bu. Adam Almanya'da değil mi zaten, neyin derdin de bu taraftar çözemiyorum.

Demek istediğim inananlar yeter bence bu takıma zaten belli bir rutin yakalanırsa o aradakiler de katılacak bu inananlara, diğer kendini bilmez gerizekalı tayfada haddini bilip otursun oturduğu yere. (sözüm meclisten dışarı kimse alınmasın)

Yedigimiz gol ofsayt,Markus da ofsayt oldugunu söylüyor...

yönetim ağır konuşmalar yapmalı

şikeciler hakem sayesinde maçı çevirdiler bugün herşey güllük gülistanlık alves'in kırmızısı gökhanın kırmızısı emre şerefsizinin küfürleri yetmedi canerin yaptıkları oyunda olmasa bile cezalandırılmalı....

adam ofsayttan gol yedik diye başlık açıyor daha çok koşsaydın diye cevap geliyor :happy: sanki daha az koşana ofsyattan gol yemek serbest

Ligin 21. haftasından havlu atarsak vay halimize üstelik 30 puan fark varmış gibi lanse ediliyor. Komik.

adam ofsayttan gol yedik diye başlık açıyor daha çok koşsaydın diye cevap geliyor :happy: sanki daha az koşana ofsyattan gol yemek serbest

Benim mesajımdan söz ediyorsun sanırım. Başlığı iyi oku puan kaybının tek nedeni ofsaytmış gibi gösterilmiş. Bana göre değil. Adam gibi oynasaydı takım isterse 1 ofsayt, 1 penaltı çalınsa "puan bıraktık" diye bir başlık açılmazdı. Demek istediğim bu, umarım anlatabilmişimdir.

Hakeme sallanırdı, hakemliği tartışılırdı.

Takım bile yeni oturdu sayılır ya. Normal böyle şeyler. Takımda var potansiyel ama deplasmanlarda bir türlü dikiş tutmadı halen.

Geçen maça kadar hiç kimse 11'in 8 oyuncusunu yazamazdı. Dediğim gibi normal böyle şeyler. Yavaş yavaş oturuyor takım daha ve önümüzde uzun bir maraton var hala. Ben yürekten inanıyorum vala takıma, ilgilendirmiyor gerisi beni.

------------

Kızdığım bir nokta taraftar için, Antalya'ya takım gitmiş güzel bir hava var takımın üzerinde gerizekalı taraftar Tulun'u istifaya çağırıyor. Anlayamadığım nokta da bu. Adam Almanya'da değil mi zaten, neyin derdin de bu taraftar çözemiyorum.

Demek istediğim inananlar yeter bence bu takıma zaten belli bir rutin yakalanırsa o aradakiler de katılacak bu inananlara, diğer kendini bilmez gerizekalı tayfada haddini bilip otursun oturduğu yere. (sözüm meclisten dışarı kimse alınmasın)

Burada sadece muhalif gibi görünüyor olabilirim. Ama son hafta Erciyes maçı deplasman olsa ve beraberlik yetse bize, kaybederiz. Umarım yanılırım, gerçekten inşallah! Ama 4 hafta sonra ligi çöpe atacak herkes. Yine diyorum inşallah yanılırım siz de bu mesajı yüzüme vurursunuz..

Geri
Üst Alt