Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

Ligin 21. haftasından havlu atarsak vay halimize üstelik 30 puan fark varmış gibi lanse ediliyor. Komik.

Ona bakarsak Fener de karambolden aldı maçı. Her takımın her maç puan kaybı yapma ihtimali var artık.

Dolayısıyla, bitmiş bir şey yok. ama bir takım üst üste 3-4 maç alırsa o takım avantajlı konuma geçer.

Ona bakarsak Fener de karambolden aldı maçı. Her takımın her maç puan kaybı yapma ihtimali var artık.

Dolayısıyla, bitmiş bir şey yok. ama bir takım üst üste 3-4 maç alırsa o takım avantajlı konuma geçer.

Bende onu diyorum ya zaten.

Yayin i kurulus oyle sereften magdur ki, bize gelince ofsayt pozisyonunun tekrarini bile gostermiyorlar millet gormesin uyanmasin diye

Yazik YAZIK!

BJK şampiyon diyorsun yani? 4-5 maçtır puan kaybetmediler de.

Benim mesajımdan söz ediyorsun sanırım. Başlığı iyi oku puan kaybının tek nedeni ofsaytmış gibi gösterilmiş. Bana göre değil. Adam gibi oynasaydı takım isterse 1 ofsayt, 1 penaltı çalınsa "puan bıraktık" diye bir başlık açılmazdı. Demek istediğim bu, umarım anlatabilmişimdir.

Hakeme sallanırdı, hakemliği tartışılırdı.

ben öyle bişey gösterildiğini görmedim mesajda başlık yanıltmış herhalde seni adam sadece hakem hatalarından bahsetmiş, objektif olacam diye kasmayın bu kadar ayrıca o hatalar olmasa puan bırakmazdık doğru ,neden daha iyi oynamadığımız ayrı tartışma konusudur

yahu boş boş konuşmayın. 5 metre ofsayttan gol yemişiz, yok koşmadık yok oynamadık diyorsunuz.

koşarız koşmayız, oynarız oynamayız...

kuralları doğru düzgün uygulasınlar kardeşim.

abuk subuk konuşmayın

ben öyle bişey gösterildiğini görmedim mesajda senin görüşün değişikmiş baya adam sadece hakem hatalarından bahsetmiş objektif olacam diye kasmayın bu kadar ayrıca o hatalar olmasa puan bırakmazdık doğru neden daha iyi oynamadığımız ayrı tartışma konusudur

Gerçekler bunlar 90 dakikalık maçta 20 dakika oynarsan olacağı buydu yani. 15 dakika başlangıç, son 5 dakika bir de. Başka da oyun falan oynamadık.

Sonra kalkmış bir de ofsayt golüne sebep bulunursa çıkarırım tabi sesimi. Artık gerçekten isteniliyorsa şu şampiyonluk, bu tarz hatalara fırsat vermemesi gerek takımın.

Antalya karşımızdaki takım ve saha şartları çok güzel. Burada oynamayacan topu nerede oynayacan??

gol ofsayt ama şu pozisyon nasıl gol olur arkadaş...3 defans kaleyi kapatmış arkadan sabride gelmiş ama gene gol oldu.yok böyle bi şanssızlık..

Gerçekler bunlar 90 dakikalık maçta 20 dakika oynarsan olacağı buydu yani. 15 dakika başlangıç, son 5 dakika bir de. Başka da oyun falan oynamadık.

Sonra kalkmış bir de ofsayt golüne sebep bulunursa çıkarırım tabi sesimi. Artık gerçekten isteniliyorsa şu şampiyonluk, bu tarz hatalara fırsat vermemesi gerek takımın.

Antalya karşımızdaki takım ve saha şartları çok güzel. Burada oynamayacan topu nerede oynayacan??

iyide adam ofsayttan gol yedik diyor gol söyleyin diyor tepki gösterin neyini anlamıyon bunun mukemmel mucadele ettik mi dıyor ne anlatıyon sen şimdi

Ya bişe dicem burada o kadar olay etmişsiniz olayı, gel gelelim yan hakem o pozisyonun ofsayt olduğunu biliyor mu ben ona bile emin değilim. 2 saat düşünmüştür acaba neydi lan diye.

Türkiyenin hali bu, hiç bir işi prof olarak görüp yapan adam yok

Ofsayt adama topu atarken beyler

iyide adam ofsayttan gol yedik diyor gol söyleyin diyor tepki gösterin neyini anlamıyon bunun mukemmel mucadele ettik mi dıyor ne anlatıyon sen şimdi

Puan bıraktık diyor, bende diyorum ki o bırakılan puanın sebebi maçta olan 1 ofsayt olmamalı.

kötü oynadık falan filan tamamda hakemin bize faul vermemek için adeta direnmesini anlayamıyorum. bütün takdir haklarını antalyadan yana kullandı. maçın 3 dakika uzamasıysa faciaydı.

Ya bişe dicem burada o kadar olay etmişsiniz olayı, gel gelelim yan hakem o pozisyonun ofsayt olduğunu biliyor mu ben ona bile emin değilim. 2 saat düşünmüştür acaba neydi lan diye.

Türkiyenin hali bu, hiç bir işi prof olarak görüp yapan adam yok

Aynı şey aklıma gelmedi değil, şurada tartışanlar kadar bilgisi yoksa o hakeminde bende bir şey bilmiyorum. Ülke futbolunun en büyük sorunu hakem zaten.

O zaman bizim Bursa maçında mesela Drogba pası verdi Civelli dokundu Sneijder attı gol oldu.

Ama pas atıldığında Sneijder ilerdeydi. Farkı ne oluyor bu pozisyondan?

Yanlış biliyorsak öğrenelim.

La git golü izle bidaha başta ki pas ofsayt bızım futbolcularla alakası yok

Geri
Üst Alt