Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

kötü oynadık falan filan tamamda hakemin bize faul vermemek için adeta direnmesini anlayamıyorum. bütün takdir haklarını antalyadan yana kullandı. maçın 3 dakika uzamasıysa faciaydı.

yok aga koşsak olmazdı boşver bize herşey mübah keşke iki de penaltı uyduraydı antalyaya

13 hafta ve 6 puan farkla şampiyon olamayacağımızı düşünen adamlarla olabildiğince muhatap olmamaya çalışacağım bundan sonra. Bu başlıklar faydalı oluyor bu manada.

ofsayt falan geçin bunları 4-5 tane atmamız gerekirken berabere kaldık.

Şampiyonluğa inaniyorum ama deplasmanda böyle oynadigimiz sürece cok zor.

hakemin en büyük hatasi serkana kirmizi kart vermemesiydi ama türkiyede o pozisyona kirmizi kart gòsterecek hakem yok malesef.

bi saglam stoper alsaniz bunlar olmazdi iste o pozisyonda saglam bi stoper golü yedirtmezdi.

bide su var terimci degilim taktik bilgisi filan falan ama trde bunlara haddini anacak o bildiriyor,

oyunlarini bozabilen.

sonunda gitti isbirligi yapti !

Markus demiş ofsayt diye. O golle moralsiz devre arasina gitti takim.

hakem eskileri ne der bilmiyorum. maraton dahil olmak üzere hiçbirini izlemiyorum zaten.

pozisyonun başlangıcı az bir farkla da olsa ofsayt gibi gözüküyor.

atağın devamında muslera kalesinde değil, çizgideki semih herkesi yanıltıyor,

tita topa vurduğunda diarra 5 metre ofsayt,

telles topu uzaklaştırmaya çalıştığında top diarraya geliyor,

o anda ofsayt bayrağı kalkmalıydı.

ben kuralı bu şekilde biliyorum. yanlışsam düzeltin.

Konuda çizgi yanlış çekilmiş, son adam görevinde muslera var. 3-4 metre ofsayt yani.

Niye hiç bir yerde yazmıyor bu? Ben daha gol olduğunda görüyorum da hakemler yada yorumcular neden fark etmiyor ?

cizgi oradan cizilmez. son adam kaleci gibi sayilir. musleranin ayaginin oradan cizersin cizgiyi. 5 metre ofsayt

Kaçırdım o zaman bu pozisyonun başlangıcını. Semih'le birlikte çizgideler gibi gördüm 5 metre diyorsan biraz ofsayttır ama ofsayttır. :D

pozisyonun baslangici degil, su anki resimde semih kaleci sifatindadir. muslera ve burdissonun oradan cizilir ofsayt cizgisi. sonuc olarak 5 metre ofsayt

Geri
Üst Alt