Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

Gol ofsayt da cizgiyi yanlis yere cizmissiniz Semih kalecinin arkasinda oldugu icin o daha geride olsa bile olsa ofsayt bozulmaz Semih'ten sonra ki ilk oyuncudan itibaren cizgi cizilmeli yani daha acik ara bir ofsayt soz konusu =)

Pozisyon bariz ofsayt ama maci buna lanse etmemek gerekir.Gercekten top oynamadik.Mutlaka ses yukseltilmeli evet ama puan kaybinin sebebi bu degil arkadaslar.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Hadi şimdi ortalığı birbirine katıp, çirkeflik yapalım. Ünal Aysal çıkıp bağırıp çağırsın, Şükrü Ergün hakemleri emek hırsızlığıyla suçlasın, Sabri çıkıp ''artık yeter, bu hakemlerle nereye kadar?'' diye isyan etsin. Melo Twitter'a ''puan farkını 10'a çıkarın, biz yine şampiyon oluruz, yeter ki adalet olsun'' yazsın. Çünkü bu mide bulandırıcı ülkeye bu yakışıyor. Fazlası değil. Ha 3dklık uzatma rezaletine değinmek istemiyorum. Herneyse.

fs2b.jpg

Ofsayttan yediğimiz gol nedeniyle puan bırakmadık, 70 dakika Antalya'ya karşı HANIMEVLADI gibi top oynadığımız için puan bıraktık.

Önce top oynayalım sonra sıra hakemlere gelsin.Mücadele etmediğimiz hiç bir maçı kazanamayız,kazansak bile GALATASARAY ruhuna yakışmaz.

Hakemlerle ilgili tek temennim; fenerin maçlarını yüzde 70/30 fenerin lehine yönetse yine bize yeter.

Top oynayalım top oynayalım demeyin artık. Fener topmu oynuyo?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Ne kadar çok ofsaytı bilmeyen taraftar varmış :)

Bu pozisyon tam da o paylaşılan fotoğrafta metrelerce ofsayt.. yok öncesi yok sonrası diye tartışanlar var bir de..

Olayın özeti: "rakip hücum oyuncuları ile kale arasında bizim takımdan en az 2 oyuncu yoksa pozisyon ofsayttır.." bu oyuncular genelde kaleci + 1 oyuncu olduğu için yanılıyor herkes.. Diarra'nın ofsayt olmaması için orada 1 oyuncu daha olması lazım.. e muslera ilerde olduğuna göre, nerede ofsaytı bozan diğer oyuncu..

Benim kızdığım hadi taraftar cahil, o hakem ne bokuma orada duruyor..

Ayrıca bu kural hatası mı hakem hatası mı? Bizim bjk'den ne eksiğimiz var.. biz de istiyoruz maç tekrarı :)

Ofsayt mofsayt hikaye, sen çık aslanlar gibi oyna 3 at 5 at kazan, gerekirse hakemi de yen, arenada rakibi sürklase eden takım deplasmanda yerlerde, arenada ofsayttan yenilgi neden almıyoruz??

bir daha baktım en az 4 metre ofsayt var. hakem bunu nasıl atladı inanılır gibi değil. top bizim oyuncudan geldi diye vermedi sanırım.

10-12 sayfadan sonra hala ofsayt yok pas değildi diyen çıkıyor yav insan bir yorumları falan okur. Tamam biz bilmiyoruz biz malız cahiliz yılların tecrübesi Merk bile net bir şekilde ofsayt diyor o yorum da var gerilerde ama bir göz gezdirmeden yorum yazıyorsunuz insanı delirtiyorsunuz.

Ayrıca ofsayt falan fıstık tamam da Talha admire katılıyorum. Iyi oynamadık.

Yahu adam ironi yapmış biraz da...

Fenerbahçe en küçük şeyde yaygara koparıyor ya, burda da biz koparsak nasıl olura getirmiş işte. Yoksa affedilebilir bir pozisyon ve bu pozisyona sığınacak bir top da oynamadık.

Ama aynı pozisyon Fenerbahçe'nin maçında olsaydı seyreyleyin cümbüşü..

Ofsayt falan bahane, son 5 dakikada kurduğumuz baskıyı ikinci yarının başında 10-15 dakika kursak en az 2 farklı alırdık maçı. Futbolcuların vurdumduymazlıkları ve ruhsuzlukları çıldırtıyor beni. Karşında üç kuruşluk Samet ve uydurma takımı var, insan biraz utanır.

toplama veteran takımı antalyayı bu sene 4 kez karşılaşmamıza rağmen 1 kez dahi yenemeyen süper über topçu kardeşlerimiz umuyorum bu ofsayt golün arkasına sığınmıyorlardır. adam gibi top oynayın, arena topçusu olmayın 3-1,4-1 alın madem. o da hakemin golü olsun

Azize'nin yaygaraları ilk haftadan işe yaradı. fb hakem sayesinde maç kazandı, biz puan kaybettik! 5 puan kar etti yani hakemlere baskı sayesinde!!!

Buz gibi ofsayt, amaa adam gibi oynayıp o antalyayı oraya gömemedikten sonra bunun arkasına sığınırsak biz de kuşgiller familyasındanız demektir.

Semih'ten geldiğini söyleyenler olmuş da bildiğim kadarıyla seken top olarak değerlendirilmesi gerekiyor o pozisyonun.

Geri
Üst Alt