OGC Nice Takip Başlığı

düzgün para ver ... nis
17798.jpg

Nice kulubu, 500 bin euroya Jeff Reine-Adélaïde'yi sezon sonuna kadar kiraladi. Satin alma opsiyonu da 25 milyon euro.

Justin Kluivert ve Clavin Stengs, Nice'e transfer oldular. Iki genc Hollandali kanat oyuncusu.

Nice’in sportif direktoru kim bilmiyorum ama Galtier icin iyi bir kadro kuruyor. Todibo, Lemina, Stengs ve Kluivert iyi transferler.

Galtier, Marsilya Teknik ekibinden birine vurmaya çalışmış.

galtier 4 maç 10 puan yaptı. Fransa liginin iyi forvetlerinden delort'u da aldılar

psg ile rekabet etmeleri zor ama 2.olmaları çok olası

Kephren Thuram, bu yaz 15-20 M€ gibi bir bedel karşılığında Nice kulübünden ayrılabilir. (via Nice Matin)

Bir defa FM'de Khephren Thuram - Manu Kone orta sahası kurmuştum Cimbom'da

Manyak bir orta sahaydı herkesi domaltıyorduk

Bir defa FM'de Khephren Thuram - Manu Kone orta sahası kurmuştum Cimbom'da

Manyak bir orta sahaydı herkesi domaltıyorduk
Ben de Antalyaspor'dayken Thuram - Alhassan Yusuf orta sahası kurmuştum reis yav :D Lig'de şampiyon olduktan sonra Thuram'ın 2 milyon euroluk satın alma opsiyonu için bütçe yoktu alamamıştım onun yerine İnter'den 10 milyon euro satın alma opsiyonlu Loppy'i çekmiştim.O sene de şampiyon olunca onun bonservisini rahatlıkla almıştım ben reis yav :D

Ben de Antalyaspor'dayken Thuram - Alhassan Yusuf orta sahası kurmuştum reis yav :D Lig'de şampiyon olduktan sonra Thuram'ın 2 milyon euroluk satın alma opsiyonu için bütçe yoktu alamamıştım onun yerine İnter'den 10 milyon euro satın alma opsiyonlu Loppy'i çekmiştim.O sene de şampiyon olunca onun bonservisini rahatlıkla almıştım ben reis yav :D
Kone Thuram yahut Monaco'daki Fofana şöyle bir orta sahanın hayaliyle yanıp tutuşuyorum

Geri
Üst Alt