Oğulcan 3 Hafta, Şener ise 1-2 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak!

Yaw kadronun kötü olmasını falan geçtim artık bazı bölgelerde nicelik olarak futbolcu yok. Yo yani yok bildiğin boş küme. Hala çıkıp çok iyi kadroyuz falan deniliyor.

Bu arada kimse Denizli maçını çantada keklik görmesin. Adamlar kaybediyor ama iyi futbol oynuyor. Hele şu haberlerden sonra işimiz çok zor. Ben hocanın yerinde olsam risk alırım koyarım Kerem'i, Ali Yavuz'u kazanırsak belki bu çocukları kazanırız, kaybedersek de yapacak bir şey yok zaten kadroda oyuncu yok. Al bu riski hocam, kadronun durumu belli kimse sana bir şey diyemez emin ol.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

indir.webp

Oğulcanın yokluğu takımı etkiliyor. Sene başı çocuğa söyleseler dalga geçerdi. Takımın ne kadar berbat olduğunun kanıtlarından biri daha

Ne kadarda önemli oyuncular. Sahaların şeneri bıraktığı belli. Şener sahayı bıraksın. Oğulcan da anca yedek olur. 2 maç alıp bu senelik maliyetini zaten çıkardı

acaba bay cengiz ligin en kaliteli kadrosundan 2 eksilmeyi nasıl yorumlar 2. sıraya düşmüş olabiliriz

Muslera
Linnes. Marcao luyindama saracci

Feguli. Donk. Taylan. Emre kilinc

Babel kerem aktürk

Kadromuz genis, en iyi kadro bizde. Sulailemiz raad

Hep adale sakatligi oluyor. Bunlar yeteri kadar calismiyor mu? Sözde süper Scott Piri'de sakatlilari durduramiyor.

Bizim oyuncularin Fatih Terim geldiginden beri iyi calistigi yok, bunu 100 tane ornekle ortaya koyabiliriz. Gunumuz futbolunda kullanilan teknoloji ile yeni modern calisma aletleri ile oyunculari gelistirmek ve guclendirmek yerine hala eski usul antrenman metodlari ile buraya kadar iste. Surekli ayni takim ayni sakatliklar verir mi 3 senedir? Evet veriyormus adi da Galatasaray Futbol Takimi.

Oynamayan yabanci oyuncu getir yurt disindan, sirf oradaki antrenman temposu ile bizde oynayan oyuncunun gucu ve kondisyonundan daha iyi cikiyor. Bu nasil oluyor diye sorgulayan da yok. Sonra o yeni transfer de epey bir sure sonra diger takim arkadaslari gibi oluyor. O yuzden artik bu haberlere sasirmiyorum.

Geri
Üst Alt