# Oğulcan Çağlayan

böyle topçuların alınmasına, oynamasına karşı değilim ama böyle topçular için rize'nin diline düştüğüne, rakipler tarafından algı yapılmasına değer mi? bu çapta adamları yetiştiremiyor mu altyapı.

Oyunun belirli bölümlerinde kendisinin enerjisine ihtiyacımız var, eksikliği hissedildi bugün. Umarım en kısa zamanda takıma geri döner.

Oğulcan Çağlayan, Taylan Antalyalı ile birlikte İrfan Can Kahveci için paylaştığı kahve gol paylaşımını sildi.

1612123002595.webp

Mal, iste bunun icin profesyonel olmak baska birsey.
Ikisinden de Turkiye disinda topcu mopcu olmaz, Turkiye'de olsa da bir anlami yok.
Belki iyi bir ders olmustur bu.

Taylani anlarımda bu yeteneksiz ne diye kendi kendine gelin güvey oluyor. Yani seneye şutlanma ihtimali var fazla coşmasa iyi olur. Kerem yerine bunun oynamasına ifrit oluyorum yemin ederim. Ayrica ulan uyarsaniza irfanı kardeşim biz böyle bi bok yedik transfer olduğun kulübe söyle artistik yapmasınlar, paylaşım yapmasınlar bu konu hakkında diye uyarsaniza kardeşim madem çok sıkı arkadaşsınız.

bu adamın mesele farklı futbolculuk kariyerini rakip takım silmek istiyor can bildiği kardeşi o takıma gidiyor takipten de çıkmış helal olsun başlarım öyle profesyonelliğe

Anlayamıyorum ya bunlar İrfan'ın arkadaşı değil mi? İş bu raddeye gelmişken foto paylaşma vs nasıl gider yavşak fenere?

İki haftadır şer odağı bir takımın kompleksli başkanı, yöneticisi çamur atıyor bu adama , yakın arkadaşı olacak lavuk da o takıma gidiyor. Unf etmesin de ne yapsın gevşek gevşek tebrik mi etsin ?

Taylan neyse ama o yöneticilerin saçmapasan açıklamalarından dolayı Oğulcan'ın tavrı gayet doğal.

irfan geleceğim demese öyle sevinç yapmazdı bizimkiler

Arkadaşından emin değilsen öyle iddalı imalarda bulunmayacaksın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla doğru hareket..

O dünkü pok çuvalı Oğulcan hakkında ileri geri konuştu.Dostum dediği kişi de o itin kucağına oturduysa..

Numarasını bile engellerim..

Artık o benim düşmanımdır..

Fair play falan diyen de az ötede oynasın..

Oğulcan Çağlayan: “Biz söz verdiğimiz zaman sözümüzü tutarız. Herkesin değerleri vardır, benim için de bu değerler çok önemli..”

(11.08.2020)

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt