# Oğulcan Çağlayan

Oğulcan Çağlayan, Taylan Antalyalı ile birlikte İrfan Can Kahveci için paylaştığı kahve gol paylaşımını sildi.

Ekli dosyayı görüntüle 111855

Bence en basindan bu pozu falan vermeleri yanlisti sen futbolcusun futboluna bak gerisi seni ilgilendirmez. Al iste arkadasinin transferi olmadi, tepki görmemek icin sonra fotograf silmek zorunda kaliyorsun.

arkadaslarini iyi sececeksin iste. böyle sana zarar verenlere gider en yakinim dedigin

ad
Bence en basindan bu pozu falan vermeleri yanlisti sen futbolcusun futboluna bak gerisi seni ilgilendirmez. Al iste arkadasinin transferi olmadi, tepki görmemek icin sonra fotograf silmek zorunda kaliyorsun.
adam irfan ile bütün fotolarini sildi. resmen nefret besliyor artik. bende beslerdim bana zarar verenlere giden en yakin arkadasim olsa

ad

adam irfan ile bütün fotolarini sildi. resmen nefret besliyor artik. bende beslerdim bana zarar verenlere giden en yakin arkadasim olsa

Tamam da yine de topcu olarak sen takiminin transfer isine karismayacaksin ne kadar yakin arkadasin olursa olsun.

Nerden biliyorsun nefret besledigini, belki taraftardan tepki gelmesin diye silmislerdir hepsini.

Takimla antrenmanlara cikmaya baslamis
Super haber
IMG_20210203_133125.webp

Ne durumdasin bilmiyorum ama utandirma evlat.. BJK macinda iyi degildin, ben oldum havalarina girmedin umarim. Caner'i kovala.

Fizik olarak toparlayamadı belli ki hoca hiç tercüh etmedi.

Güzel bir form yakalamıştı yav
25 gündür felan oynamıyor herhalde

Baya vakit oldu ya.

8. Günde antrenmana döndü diye ovuyorlardi bir ay olmuştur oynayamadi.

Geri
Üst Alt