# Oğulcan Çağlayan

Feg
Kerem
Oğulcan

Sağ kanat için alternatifimiz oluştu çok şükür
Emre, Arda da gerekirse oynar

maç eksiği olan topçular çok

antrenman sonlarında genelde çift kale maç yapılır,bol bol yapmalılar gerçek maç kadar olmasada biraz biraz toparlarlar

maç eksiği olan topçular çok

antrenman sonlarında genelde çift kale maç yapılır,bol bol yapmalılar gerçek maç kadar olmasada biraz biraz toparlarlar
Oğulcan uzun zamandır takımla beraber antrenmanda zaten
Çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

sağ ayak içiyle çok düzgün ve sert bitiriyor. vuruş tekniğinden anladığım kadarıyla bence bitiricilik konusunda takımda kafaya oynar.

sağ açık değil de kaleye daha yakın bölgelerde sık sık süre almalı. herkes falcaoyla felan düşünüyor ama mohamed - oğulcan ile 4-4-2 nasıl olur çok merak ediyorum...

özellikle bu ikilinin pres gücünden faydalanıp, mohamed gibi oyuna katkısı oldukça iyi ve bilinçli şekilde top indirip dağıtabilen bir oyuncuyla birlikte, arkaya atacağı koşuların çoğunu tamamlayacak potansiyelde bir oyuncu.

umarım kendisini by17 gibi kanatta oynatıp boşa zaman kaybetmezler. santrafor için fizik kalitesiyle birlikte çok iyi bir oyuncu olabilir.

biri 23 diğeri 24 yaşında bu forvet ikilisiyle en azından iç sahada bir maç 4-4-2 izlemeyi çok istiyorum.

Son düzenleme:
Geri dönme vakti , sana ihtiyacımız var

Tm verilerine göre antrenmanlara Falcao'dan önce katılmış(2 hafta önce). Son maçta Falcao süre aldı ama bu arkadaş kadroda bile yoktu?

Taylan ve Oğulcan neden kesik yedi?

Noldu bu adama ya. 11 başlarken skastlik falan dendi haftalardır yok. Bir Allah in kulu da açıklamıyor ne olduğunu hocaya soran da yok zaten abuk sbaak konulardan asıl sorulması gereken meselelere gelinmiyor.

GSC Mobile App

Noldu bu adama ya. 11 başlarken skastlik falan dendi haftalardır yok. Bir Allah in kulu da açıklamıyor ne olduğunu hocaya soran da yok zaten abuk sbaak konulardan asıl sorulması gereken meselelere gelinmiyor.

GSC Mobile App
Geçen hafta yoktu. Ondan önceki haftalar zaten 3 maç cezası vardı.

GSC Mobile App
Bu da ayrı algıcı, bilgin yoksa boş yapma bari.

Geri
Üst Alt