# Oğulcan Çağlayan

Tamam Galatasaray seviyesinde değil , herkes katılıyor.

Diagne hangi seviyede ?

Ne gunlere kaldık yav

Gol atamayan forveti napayım ben yemişim çalışkanlığını.Adem çalışkandı ama aynı zamanda kolay kolay affetmiyodu bu çocukta o kumaş yok zaten vuramadığı kafayla da belli etti onu.

Ama yetersiz yine de,bende saygi duyuyorum cabasina o ayri

Yetenek olarak yeterli ama karakterde sıkıntılı adamların yerine her türlü tercih ederim. Zaten sene başından beri de bizi o tarz topçular taşıyor. Oğulcan'ın Galatasaray'ın tartışılmaz 11 oyuncusu olması Galatasaray'ın ayıbıdır, Oğulcan'ın bir kabahati yok.

Ben Oğulcan'dan yana razıyım tıpkı Taylan gibi Adem gibi ilk aldığımızda doğrudan katkı almayı pek beklemiyordum ama Oğulcan maliyetine kıyasla elinden geleni yapıyor son dönemde biraz biraz skor üretmeye de başladı

Oğulcan hayatında ilk defa kapalı savunmalara karşı oynuyor, fiziği çok müsait yaşı uygun umarım bu düzeyde kalıcı olmayı başarabilir. Taylan & Oğulcan & Emre Kılınç ve gelirse İrfancan ile birlikte uzun süre faydalanabiliriz

Bunun için miydi , ilk pozisyonda tepkin :asd:
İyi mesajı vermiş oldu.

Kral

yeni burak yilmaz olma yolunda hizla ilerliyor

as oyuncu olmaz, olamaz

sağ kanat hiç işlemiyor.

mücadelesine hiç bir şey söylenmez ama daha becerikli oyunculara ihtiyacımız var.

Tekrara girecek ama.. Kendisini Bursa altyapısından bu zamana kadar iyi biliyorum. Bize ilk geldiği zaman, Enes'in gölgesinde kalmış ama, potansiyeli yüksek ve Türk futbolunun aradığı klasik santrafor tipi idi. Açıkçası Fatih hoca da bizzat isteyerek alınmış ve Bursaspor yönetimi ile ufak da olsa sorunlar yaşanmıştı. Bizden gittikten sonra kanat/forvet olarak bir evrim sürecine girdi ve ara ara parladı ama yeterli olmadı. Son olarak Rize'deki performansı hiç de göze batar değildi. Hatta bence geriye bile gitti. Lakin hoca unutmamış ve boşta kalınca aklındaki Oğulcan'ı yakalayacağını düşünerek transfer etti. Açıkçası ben kendisini kanat/forvet olarak görmüyorum. Direkt olarak forvet olarak verim alınması gerektiği taraftarıyım. Özellikle bize karşı kapanan takımlara karşı kanatlarda çok pasif kalacaktır. Oğulcan genel profil olarak güvenilecek bir potansiyel forvet tipi. Hoca da istediğine göre kesinlikle şans bulacaktır. Artık çok da genç değil. Güvenim tam.

Geldiği zaman bunu söylemiştim ve hala öyle. Kanat/forvet ısrarı kapalı takımlara karşı dezavantaj sağlasa da, çok çalışıyor. Mücadelesi ve çabası takdire değer.

Bu arada bir gölünü de hakem bozuntusu harcadı.

Kral maç 1-0'ken onu atman lazım her maç 1 tane %100 kaçmaya başladı. (Konya maçı kafa)

Aman kardeşim onları at ve oynamaya devam et. Yoksa bunlar seni Feghouli şişkosu gelince yerler.

Seviyoruz seni...

Geri
Üst Alt