# Oğulcan Çağlayan

Çocuğa çok yüklendiğimi farkettim. Öyle ya da böyle golünü atıyor. Uzun yıllar iyi alternatif olur

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün top rakipteyken beke kadar geldi sürekli, top bizdeyken de Diagne'nin yanına geçip sürekli forveti ikiledi. Bence Terim istedi muhtemelen, takımda bunu yapacak güçte başka oyuncu da yok zaten. Ben kolay kolay kesileceğini sanmıyorum. Kanatta oynamaya devam ederse bir süre sonra bitecek ama forvette devam ederse bence net milli takımın santraforu olur kısa sürede.

Oynadığı her maçta elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu senenin Adem Büyük'ü diyebiliriz.

Hırsı ve çabası takdir edilesi. Umarım daha iyi olur.
Feghouli gelirse yedeğe geçer.

Her takimda olmasi gereken tarz bir oyuncu. Hatta bu tarz bir iki oyuncu daha olmali. Yetenekleri cok ust duzey degil ama sahada her seyini veriyor. Aferin. Boyle devam

Şu üzerine yapışan "bir sezonda en fazla 6 gol atmış yeaa" yaftasını kırsın çok daha iyi olacak.

Golü İrfan Can sevinci yaparak kutladı herhalde bir şekilde alovaz İrfanı

İyi bir yedek olur anca daha ötesi olmaz bugünde beğenmedim...
Süper Lig'de bir sezonda gol rekoru 3 idi, onu yakaladi. Fazla sorumluluk almak zorunda kaldigi maclarda batirir ama böyle takimin iyi oynadigi kolay ic saha maclarinda mücadele gücü ile rakibi zorlayabilir. Maliyetine göre iyi ama kimse hayal ettigi kadroya yazmaz. Yedekte ne balonlar oturdu, dursun. Lazim olur.

Mücadele ediyor defansa gelip yardım ediyor arkadaş bu çocuk kanatta oynuyor asıl yapması gereken hiç bir görevini yapamıyor Beşiktaş Fenerbahçe Trabzon Başakşehir bunlarin kanat oyuncularına bi bakın bide oğulcana arada dağlar kadar fark var...

Süper Lig'de bir sezonda gol rekoru 3 idi, onu yakaladi. Fazla sorumluluk almak zorunda kaldigi maclarda batirir ama böyle takimin iyi oynadigi kolay ic saha maclarinda mücadele gücü ile rakibi zorlayabilir. Maliyetine göre iyi ama kimse hayal ettigi kadroya yazmaz. Yedekte ne balonlar oturdu, dursun. Lazim olur.

Bugünde öyle ahım şahım top oynamadı bana göre mutlaka transfer lazım sağ tarafa...
Haftaya kaybolur Beşiktaş maçında oynarsa...

Bugünde öyle ahım şahım top oynamadı bana göre mutlaka transfer lazım sağ tarafa...
Haftaya kaybolur Beşiktaş maçında oynarsa...
Belhanda gibi orta sahalarimizin seri top kayiplari yaptigi deplasmanda kanatta is yapmaz, dogru.

Sanki başında Sergen Yalçın varmışcasına bir performans gösteriyor.

Hakemin El diye kestigi pozisyon tam rezillik, durum 0 0 olsa kriz gecilcek pozisyon. Bari oynat El varsa zaten vardan bildirirler. Süpheli pizisyonlarda kesmemeleri lazim, hakemlere tahlimat vermeliler. Ha pozisyon Süpheli bile degildi orasi ayri, top 1 metre elin yanindan geciyor.

Geri
Üst Alt