# Oğulcan Çağlayan

Kısa süre bulundum. Tesisler fena değil de hocalar çok iyi daha çok.

Bir de amatör kulüp çok var, şehir futbolla yaşar onun da etkisi var bu kadar oyuncu çıkmasında.

Florya'nın tam tersi bir yapı var yani. Futbol şehri olması önemli ama Galatasaray gibi imkanı ve network'u olan kulüpten iyi olmalarının ana sebebi esas söylediğin yetiştirici farkına bağlıyorum ben. Altyapılarda taktisyenlerden çok yetiştirici, geliştirici ''öğretmenlere'' ihtiyaç var.

Oğulcan ilk geldiğinde takımın bu kadar önemli bir parçası olabileceğini sanmıyordum ama gerçekten tebrik etmek lazım Oğulcan'ı hangi maç olduğu rakibin kim olduğu hiç önemli değil forma giydiği her maçta elinden geleni yaptığına eminim

Kenar forvet mi oynar merkezde mi oynar orasını bilemem ama Oğulcan da tıpkı Taylan gibi bu takımın önemli bir parçası oldu artık

kendisinde tam dar ve kesik paça pantalon giyip nargile cafelerde masaya cakmak , arabanin anahtari , cuzdan ve telefon koyacak tip var

Bu cocuk tam Burak Yilmaz Burak bizdeyken ne yaparsa yapsin sevilmiyordu.Ogulcanda oyle gayet yararli ama cok bilmis vizyoncu tayfa bir turlu beğenmiyor cocuğu

Iyi ciktigi icin Terim transferidir, yoksa yönetimin dayatmasi olurdu.

Faydalı oynuyor ben olumluydum transferine ama beklentimden bile iyi şu anlık.

Evlat olmasi icin daha erken. Baska evlatlar var.

Allah'tan o evlatlar ve başlarında babaları var da basket şubesinden bile az transfer bütçesiyle hala şampiyon olur muyuz olamaz mıyız onu tartışabiliyoruz. Şu yönetimlerle o babalar ve oğulları da olmasa şimdi halimiz hiç yoktan maddi kaygısı olmayan Başakşehir'den bile beterdi yüksek ihtimalle.

Allah'tan o evlatlar ve başlarında babaları var da basket şubesinden bile az transfer bütçesiyle hala şampiyon olur muyuz olamaz mıyız onu tartışabiliyoruz. Şu yönetimlerle o babalar ve oğulları da olmasa şimdi halimiz hiç yoktan maddi kaygısı olmayan Başakşehir'den bile beterdi yüksek ihtimalle.

Yazdigima hocanin avukati gibi ilk senin atlayacagini cok iyi biliyordum.

Kendisini bazen unutturuyor bunun da en büyük nedeni diagnenin rakipi kendine çekip boşluk yaratması tek forvet olmaz ama çift forvet kenar forvet olarak iyi bir hücum oyuncusu

Geri
Üst Alt