# Oğulcan Çağlayan

KAP aciklamasinda artik rakamlar belirli miktarin altinda olunca aciklanmiyor, yani KAP'ta yazmamasi birsey ifade etmiyor artik. Buyuk ihtimalle maasini biz odemeye devam ediyoruzdur, elimize gecen suan sadece 100 bin euro olarak gozukmekte.
Eyüpspor Başkanı'nın kim olduğu hakkında bilgin var mı? Sence Oğulcan'ı niye verdik ligde de isteyenler varken?

Baskanlari bize bir kiyak daha yapar ve Eyüp cikarsa alir Ogulcani. O da belki Istanbulda kalmaya sicak bakiyod diye sorun yapmadan oraya gider.

Yanlış yürütülen bir süreç sonrası sonuçta kasadan çıkan 1.2 m€ var. Ayrıca 4 yıl için garanti 18 milyon tl ücret bağladığın bir oyuncunu ptt lige vermek neresinden bakarsan bak yanlıştır.

ewet yanlış yürütüldüğüne şüphe yok ama eyüp başkanı cimbomlu ağabey sayesinde para çıkmış olacak bir şekilde. eğrisi doğrusuna denk gelmiş bulunmakta

Bana mi Zafer'e mi sormak istedin ;D

Yigit Sardan'in listesinde olan bir genel kurul uyesi diye biliyorum. M.Özkaya ?
Yok sana dedim yav. Sixt'in YK başkanı.

Yani gerek bedele gerek de gittiği yere bakılırsa kulübe para girsin diye yapılan bir transfer bu, bize yük olma ihtimali yok gibi.

Yok sana dedim yav. Sixt'in YK başkanı.

Yani gerek bedele gerek de gittiği yere bakılırsa kulübe para girsin diye yapılan bir transfer bu, bize yük olma ihtimali yok gibi.
Ben onu anladim . Arkadas dedi ki (usteki mesajda) ; sezon sonu almaz geri gonderirler , ben o yuzden dedim suan elimize gecen 100 bin euro kiralama bedeli diye.

Zaten biz bu Ogulcan'u niye aldik ben asil o sorunun cevabini Baskan'dan duymak istiyorum. Terim mi inat etti kendisi mi cok istedi? Bom bos bir transfer oldu hemde olayli bir transfer.

Ben onu anladim . Arkadas dedi ki (usteki mesajda) ; sezon sonu almaz geri gonderirler , ben o yuzden dedim suan elimize gecen 100 bin euro kiralama bedeli diye.

Zaten biz bu Ogulcan'u niye aldik ben asil o sorunun cevabini Baskan'dan duymak istiyorum. Terim mi inat etti kendisi mi cok istedi? Bom bos bir transfer oldu hemde olayli bir transfer.

başkan öldü yaw alper konuya hayli uzak gibisin ahbert.

Beleşti yav, maaşı da az, çıkarırsın hemen elinden. Sözleşme feshi konusunda başka kulüp olsa zaten bunlar yaşanmazdı.

Tabii normal şartlarda 1.2 m euroyu biz değil, oyuncu ödemeliydi. Federasyon Avrupa gelirlerini haraç gibi kesti, aksi durumda nasıl Rize 5 senedir Erciyesin parasını vermediyse biz de onların parasını vermezdik.

Maaşı biz öderiz dedin diye yazdım bu arada, bizim ödeyeceğimizi sanmam.

başkan öldü yaw alper konuya hayli uzak gibisin ahbert.
Yok onu demek istemedim, Burak baskan secildikten sonra Rize ile gorusmeye gitmisti ya sorunu cozmek adina. O zaman daha henuz bir para aktarilmamisti ve oyuncuya lisans bile vermiyordu TFF. Benim merak ettigim o siralar hangi sebeple o parayi yatirip lisans cikartalim dediler? Terim mi cok istedi yoksa Baskan kendi iradesini ortaya koyup boyle bir karar mi aldi?

Oyuncuya odetselermis ya da baktilar olmuyor, baska bir takima satsaydik. Tamam Keramettin'in dedigi gibi ilk basta beles diye alindi sonra rotasyonda kullaniriz diye dusunmus olabilirler. Ama is tabi ki sonra baska cikinca bizim bu oyuncudan kurtulmamiz lazimdi diye dusunuyorum. Herifin ust uste 5 mac oynadigi yok saka gibi, simdi degdi mi bunun icin?

Yok onu demek istemedim, Burak baskan secildikten sonra Rize ile gorusmeye gitmisti ya sorunu cozmek adina. O zaman daha henuz bir para aktarilmamisti ve oyuncuya lisans bile vermiyordu TFF. Benim merak ettigim o siralar hangi sebeple o parayi yatirip lisans cikartalim dediler? Oyuncuya odetselermis ya da baktilar olmuyor, baska bir takima satsaydik. Tamam Keramettin'in dedigi gibi ilk basta beles diye alindi sonra rotasyonda kullaniriz diye dusunmus olabilirler. Ama is tabi ki sonra baska cikinca bizim bu oyuncudan kurtulmamiz lazimdi diye dusunuyorum. Herifin ust uste 5 mac oynadigi yok saka gibi, simdi degdi mi bunun icin?

o parayı her türlü alacaklardı çünkü tff uefadan gelen 100 bin küsür parayı bize değil rizeye yollamıştı. yani taksit taksit alacaklardı parayı. o yüzden yönetim anlaşalım da parayı şimdiödeyip lisansı çıkaralım bari dediler zira lisans çıkarılmıyodu bildğin üzre. nitekim rize ile müzakere edip paranın yarısı + topçuya anlaştılar ama sonra rezan bey aynı şu şekilde anlaşmayı bozdu:

Beleşti yav, maaşı da az, çıkarırsın hemen elinden. Sözleşme feshi konusunda başka kulüp olsa zaten bunlar yaşanmazdı.

Tabii normal şartlarda 1.2 m euroyu biz değil, oyuncu ödemeliydi. Federasyon Avrupa gelirlerini haraç gibi kesti, aksi durumda nasıl Rize 5 senedir Erciyesin parasını vermediyse biz de onların parasını vermezdik.

Maaşı biz öderiz dedin diye yazdım bu arada, bizim ödeyeceğimizi sanmam.
yaklasik 10 senedir orduspordan stancunun parasini brkliyoruz.
Adamların logo ayni, stad ayni, tesis ayni, sehrin takimi olarak isim de ayni, fakat markada farklilik var diye bir bardak su icin diyorlar. Bugunun parasiyla 40 milyon lira yav az para mı. Tesse falan bir seye haciz koydurmamız lazım, hatta logoya bile koydurabiliriz o utanc bile yeter

Daha önce 1. Ligde bile fark yaratmaz demistik bakalim iddiamız ne kadar doğru cikacak

FOcvSjVXsAAjcrV

Geri
Üst Alt