Oğuz Altay'dan Ünal Aysal'a Ağır Suçlama

Adem Çakar

Büyük Kaptan
oguz_altay___umuda_inanmak_by_uguraydin-d4piq9h.jpg

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu ultrAslan'ın eski lideri Oğuz Altay, SKY 360 TV'de yayınlanan 'Telegol' programında başkanlığı bırakma kararı alan Ünal Aysal'ın birçok yolsuzluğa bulaştığını öne sürdü. Şok yaratan o açıklamadan öne çıkan satır başları şöyle:
radioBullet.jpg
Aysal 11 ay boyunca Divan Kurulu toplantılarını GS TV'ye yayınlattı. Her yayının bedeli 5 bin lira ancak her yayın için 150 bin lira fatura kesildi. Bu paralar birilerinin cebine gitti?
radioBullet.jpg
GS TV stüdyoları için alınan 10-12 bilgisayara 765 bin Euro fatura kesildi. Bu çok abartılı bir rakam.
radioBullet.jpg
Kulüpte gece sadece 7-8 kişi çalışmasına rağmen 50 kişi çalıyormuş gibi yemek masrafı gösterildi.
radioBullet.jpg
Kulüpte daha önce personelin kullandığı araç 4'tü. Şimdi ise 122. Bu durumun G.Saray'a yıllık maliyeti 2 milyon Dolar.
radioBullet.jpg
Devre arası gelen 9 oyuncunun alınış şekillerine bakınca Fatih Terim özellikle mi gönderildi diye düşünmüyor değiliz

Kaynak: Sabah Gazetesi

FT'ci polarcılar konuşmuş yine bakıyorum da ..

başlamış yine ultrayalakalar...

simdi aysala mi salliyoruz ne yapiyoruz :asd:

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

polarcı işini filan bir kenara bırakıp bir yorumda bulunursak eğer hajrovic olayı bile sadece kulüpte usülsüzlüklerin yapıldığının alenen kanıtıdır birde kepaze bir kadın vardı kulüpten para çalıp giden tvlerde geziyordu bunlar boş olaylar değil..

Bağımsız GS Haber @GsHaber24 · 17 Eyl

Ünal Aysal: İlk antrenörün döneminde 102 mil. dolar para harcandı, Mancini döneminde 22 mil. dolar, Prandelli döneminde 19 mil. dolar.

Bu twiti gördüğümde yalan sanmıştım ama biraz araştırdım.Rakamlar doğru çıktı.Mancini'nin kötü transferleri kadar Terim'in de kötü transferleri var.Mesela Cris,Sercan,Yiğit,Dany.Bunlardan neden bahsetmiyor Oğuz Altay?

lan sirf amrabat fiyaskosu bile yeter
yigit sercana falan girmeye gerek yok

Konuyu Ademin açması manidar.

I am the one who knocks!

Adem çakar savaş açtı. Manciniye kaç para tazminat verilmişti yahu sen bir şeyler diyordun

mancini karekterli adam
para icin kendini ve gsyi satmaz
tazminat olayinda bircok kisiye kapagi takti

burak yılmaz fanatiği necati şen burak giderse yönetim istifa diyen necati şen en son gördüğümde burak yılmazı yerden yere vuruyordu birde gelmiş burda karakterden bahsediyor

Necati Şen'in aylarca qral Burak Yılmaz trollüğü yaptığını anlayamamak...

Geri
Üst Alt