Oğuz Altay'dan Ünal Aysal'a Ağır Suçlama

Necati'nin Burak kapaklari takti muhabbeti ile dalga gecen sarkastik mesajlarini, Ozan Puki'nin anlamamasina sasirmadim.

Konu ile ilgili bjsey demeyecegim. Yeterince sacma.

Deep Thought cihazından gönderildi.

necati şen'in trollüğü konusu bence tartışmaya açık değil herşey ortada bir trollünde çıkıp karakterden filan bahsetmesini kimse ciddiye almaz açıkcası şimdide antiterim trollüğüne başlamış arkadaş yeni görevinde başarılar diliyorum.. burak giderse önöl oysol östofo!!! :asd:

Bu uaya paralı asker çetesi diye boşuna demiyoruz. Gene mamalamislar belli ki. Forumda da var bunlardan.

Unal Aysal cok yanlis isler yapmistir dogru ama bu kadar zengin bir adamin yolsuzluk yapmasida sacma degil mi yahu

Forum 1 senedir Ünal Aysal-Fatih Terim konuşmaktan Galatasaray'ı unuttu.

Ha bir de Burak-Selçuk var tabi.

2'si tarih oldu beyler çboşuna klavye yormaya gerek yok. İstediği istediğini sevmez.

Burak ile Selçuk'ta gidecek elbet bir gün, istesek de istemesek de.

Kötü oynayınca kötü, iyi oynayınca iyiydi der geçersiniz bu kadar kafa takacak ne var anlayamıyorum.

Kendi içimize o kadar konsantreyiz ki ATANAN TÜPÇÜ, SAÇMA FUTBOL DÜZENİ'Nİ TARTIŞAMADIK, PROTESTO EDEMEDİK BİLE NE STATLARDA NE DE BURALARDA.

Hayatta tek basarisi unlu bir yazarla adas olmayi tek harfle kacirmis olmak olan birinin konusunu acacak kadar bos islerle ugrasirsak tabii kafa kalkmaz bos tartismalardan.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Adnan Polat'ın, Serhat'a verdiği röportajdaki aynı şeyleri söylemiş. Daha fazla konuşmaya gerek yok aslında.

Al birini vur ötekine. Olan Galatasaray'a oluyor.

lan adamın milyardolarca mal varlığı var 300-500 bin euroyamı bakacak

Böyle bir iddiayı ortaya koyuyorsan yanında ispatı olan belgeleri de açıklayacaksın.

Dedikodu yapıyormuş gibi geldi bana Oğuz Altay.

Son düzenleme:
Bu ünal aysal hakkında ne söylense inanırım şu durumda kulübü bir başına bıraktı kaçtı rresmen boşuna bel bağlamışız halbuki o kdr sevilyiodu herşeye rağmen.

Iyice telegol'e dondu forum. Erman Zoroglu, Hincal Bulus gibi fake uyeler basmadan ayrilmak en dogrusu olacak herhalde.

radioBullet.jpg
Kulüpte daha önce personelin kullandığı araç 4'tü. Şimdi ise 122. Bu durumun G.Saray'a yıllık maliyeti 2 milyon Dolar.

hahahaha bu laf Adnan Polat'ın lafı :D

Oğuz'un finansörü belli oldu :D

GALATASARAY'da Adnan Polat-Fatih Terim gibi adamların yeri yok ve bundan sonra olmayacaktır.

Geri
Üst Alt