Oğuz Altay'dan Ünal Aysal'a Ağır Suçlama

Şu adamlar bir kerede başkalarının beynini ödünç almayı bıraksalar.

Hay taraftarlığınıza da grubunuza da.
Şunları verecen mahkemeye, ispatla deyip sürüm sürüm süründürecen.
O zaman da koskoca Ünal Aysal gariban taraftarlarla uğraşıyor olur adı.

BERkay & eKİN & Berkin

unal aysalın 3 e 5 e bakmayacagını burda herkes bılıyor zaten..ona laf atan yok ama cıkıp emre utkucan mancının transferlerı yakın menejerlerı aracılıgı ıle oldu dıyorsa oguz altay bunları soyluyorsa beyaz tv ye cıkan kadın bı kac ıddıa ortaya atıyorsa bı dk durup dusunmek lazım.kımler bu ıslerden para kazanmıs kımler klubun parasını yemıs hesap sormak lazım.bız kendımızden cocugumuzdan 100 lıra artırıp forma fılan alıyorsak bu para kımın cebıne gırıo ogrenmek hakkımız

ultraslanı veysel giley'e neden teslim edip gittin onu da açıklasana pek sayın oğuz altay...

klup batıyormuş anlaşılan , fatih terimi göndererek bir nebze olsun ferahlamışız ekonomik olarak ( bkz. harcamalar )

Ünal Aysal hayrani degilim de bu Ultraslan denilen galatasaray taraftar grubundan kurtulsaydik artik.

Arkadaş herkes bize oynuyor ya olacak iş mi? Sen çok büyük Galatasaraylıysan neden millete koz veriosun kardeşim.

Emaneti geri verdi sadece. Veysel giley varken bu sesini çıkartamaz liderlik koltuğuna.

evet geldikten sonraki ultraslanı görüyoruz... meşale atıp saha kapattırmalar... her fırsatta kulübe atarlanmalar... veysel giley'in babasının malı değil ultraslan... bana sorsan giley'e gelene kadar 10kişi sayarım ondan daha fazla liderliği hakkeden...

evet geldikten sonraki ultraslanı görüyoruz... meşale atıp saha kapattırmalar... her fırsatta kulübe atarlanmalar... veysel giley'in babasının malı değil ultraslan... bana sorsan giley'e gelene kadar 10kişi sayarım ondan daha fazla liderliği hakkeden...

Ben hiç sevmem ama adam bazı nedenlerden dolayı orda işde. En önemli neden galiba hapis yatması . Bilmeyenler için yazalımda.
Bu adam leeds united istanbulda öldürdüğü olaydan dolayı yargılanıu mapuz yatmış kişi. Kral ilan edildi resmen .

Geri
Üst Alt