Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

Bizde olsa son cumartesi en kötü son 20 dk oyuna girer, kesin bir tane de saplardı(en kötü asist). Tam ona göre açıklar vardı çünkü.

Oğuz aydın öldü, bitti demek manasız şu an oynamaya oyuncu körelmez sadece kondisyonu düşer.

sezon sonu ismail kartal gelirse bakın görün oğuz aydın nasıl çoşuyor

Bence değil, Tadic Mertens kadar olmasa da çok üst düzey bir oyun aklına sahip.
Üstat belli yaştan sonra, gençken bile atletizmi sınırlı olan adamın oyun aklından faydalanacaksan kaleye yakın yere atman lazım. Tadiç'i o zaman Mertens gibi forvet arkasına koymaları lazım ki oyunu okuyup kritik anda araya bir pas versin, sahte bir koşuyla falan forvete alan açsın, Mertens gibi rakibin pası atacağı adamı tahmin edip oraya gitsin topu kapsın vs. Bunlar Tadiç'i kanata atıp adam geçmesini bekliyorlar. Adamın ayağını kaldırması falan 10 saniye. Mertens de Napoli'de zaman zaman sol kanat/sol forvet oynuyordu ama biz denemedik bile çünkü adam geçemez o da bu saatten sonra.

Oğuz aydın öldü, bitti demek manasız şu an oynamaya oyuncu körelmez sadece kondisyonu düşer.

sezon sonu ismail kartal gelirse bakın görün oğuz aydın nasıl çoşuyor
1 seon oynamayarak coşamaz

geçen senki başarılı profil üzerine devam ettiğinde ilerleme kaydeder (daha üst takım / daha üst seviyede oynayarak)

tekrar ritim bul - moral bul - kendini ver...kolay değil sadece kondisyon. Mental olarak geçiyorsun 1 yılını - zaten toplasan 10-12 yıl kariyerin var bunn 4 max 5 i en iyi dönemin.

Üstat belli yaştan sonra, gençken bile atletizmi sınırlı olan adamın oyun aklından faydalanacaksan kaleye yakın yere atman lazım. Tadiç'i o zaman Mertens gibi forvet arkasına koymaları lazım ki oyunu okuyup kritik anda araya bir pas versin, sahte bir koşuyla falan forvete alan açsın, Mertens gibi rakibin pası atacağı adamı tahmin edip oraya gitsin topu kapsın vs. Bunlar Tadiç'i kanata atıp adam geçmesini bekliyorlar. Adamın ayağını kaldırması falan 10 saniye. Mertens de Napoli'de zaman zaman sol kanat/sol forvet oynuyordu ama biz denemedik bile çünkü adam geçemez o da bu saatten sonra.
Aslında dediğin rolde oynatıyorlar, 343 oynuyor Fener çoğu zaman.

Burada sorgulanacak nokta Maximin bence. İrfan bu yaşında bile temposuz bir oyuncu, tempo üzerinden Tadic’i vuramaz.

Mertens’in orjini sol kanat zaten, doğru rollendirmeyle orada da oynar yav bizim oyunda olmaz sadece.

Valla geçen sene de benzerdi durum ama en iyi topçuları Dzeko sonra da Tadic gibi şu ana kadar.

Maximin alıp adam geçiyor da Zaha kadar dahi katkısı yok şu ana kadar.

Burada sorgulanacak nokta Maximin bence. İrfan bu yaşında bile temposuz bir oyuncu, tempo üzerinden Tadic’i vuramaz.

Mertens’in orjini sol kanat zaten, doğru rollendirmeyle orada da oynar yav bizim oyunda olmaz sadece.

Valla geçen sene de benzerdi durum ama en iyi topçuları Dzeko sonra da Tadic gibi şu ana kadar.

maximin bana göre tek olayı kısa mesafede hızlanabilmesi - o meziyeti harbi iyi.

gerisi yok - kim nerde ne yapacak - havadan mı yerden mi - yoksa BAY 'da da olan problem ezbre penaltıya kesme mi...

1 maçta dzekoya verdiği pas epey iyiydi o kadar toplam oynadığı sürede. onun dışında topla 5 saniyeden fazla yararlı değil.

zaha ile ama bence aynı problem var - TR maçları için en azından önünde rahat alan bulup 1 e 1 de 30 metre ilerleyecek oyun yok. anadolu takımları öyle değil , 1 igitse 2inci belki 3üncüsü geliyor hemen.

kariyeri bitti ama kafasını kullanırsa mert hakan gibi barınabilir

Keşke bizde olaydı bu arkadaş. Farklı bir şeye evrilebilirdi.

maximin bana göre tek olayı kısa mesafede hızlanabilmesi - o meziyeti harbi iyi.

gerisi yok - kim nerde ne yapacak - havadan mı yerden mi - yoksa BAY 'da da olan problem ezbre penaltıya kesme mi...

1 maçta dzekoya verdiği pas epey iyiydi o kadar toplam oynadığı sürede. onun dışında topla 5 saniyeden fazla yararlı değil.

zaha ile ama bence aynı problem var - TR maçları için en azından önünde rahat alan bulup 1 e 1 de 30 metre ilerleyecek oyun yok. anadolu takımları öyle değil , 1 igitse 2inci belki 3üncüsü geliyor hemen.
dk 70 civarında soldan topu alıp içeri geçip şut açısı aramış ve sonunda dağlara taşlara vurmuştu.

fenerli oyuncular anadolu maçlarında o kadar çok kayrılıyor ki gerçekten sert bir takım gelince sıçıyorlar.

Topla kaleye gitmiyorki, genel kariyer sorunu da buydu zaten. Zaha buldu mu bitirdiği için farklıydı EPLde.

Özellikle sonradan girip maçı kırma noktasında ok ama kapanan maçları çözecek adamlar Tadic, Mertens, Ziyech falan bu ligde.

Reis kalça dayayıp arada orta yapıp penaltı atarak oynadı geçen sene, evet skor katkısı olarak Dzeko'dan sonra en etkili adamları gibiydi de ben yine de tempo konusunda aynı olsalar da adam geçme, gollük pas/orta vs konuda bir önde görüyorum İrfan'ı. Zaten ikisinin de orijini orta saha yani ikisinden de Maximin gibi Gary Rodrigues gibi adam geçmesini beklemek olmaz. Maximin de adam geçiyor falan da klasik bal yapmayan siyahi kanat oyuncusu şu ana kadar. Son hareketler falan sıkıntılı hep.

Az akıllı olan topçu kendisini isteyen takımın oyun planina + kadrosuna bakıp gider. Arda Güler mesela, Realin büyüsüne adına kanıp gitti yedekten öteye gecemiyor. Oynamadan da nah gelişecek. Böyle aklını kullanmayan adamlara ayar oluyorum. Yav 3-4 sene iyi para alican ee sonra belki o paraların 4te birini verecekler sana kariyerini niye tehlikeye atıyorsun? Garip gerçekten

Arda'nın kararıni şahsen doğru buluyorum büyük denizi tercih etti büyük isimlerle çalışacak o havayı soluyacak..Zaten Real yeterli görmezse yine bir yerlere kiralar gelişimi için . .Ayriyetten bence fena sans bulmuyor bu hafta 11 çıktı mesela böyle kulübeye atılmış biri de değil ..

Berkan
Ali turap Bülbül
Yunus

epey güldürdü

yusuf demiri saç ve kulak detayın %100 e yakın yakalamışalr.

Arda'nın kararıni şahsen doğru buluyorum büyük denizi tercih etti büyük isimlerle çalışacak o havayı soluyacak..Zaten Real yeterli görmezse yine bir yerlere kiralar gelişimi için . .Ayriyetten bence fena sans bulmuyor bu hafta 11 çıktı mesela böyle kulübeye atılmış biri de değil ..
O şansı yakalaması diazin sakatlanması ile arttı. Diaz sakat olmasa zor süre alır bana göre

Geri
Üst Alt