Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

Fb'nin en iyi iki isminin hala 36 ve 38 yaşında ki Tadic ve Dzeko olması ciddi handikapları.

Bizde de Muslera 38, Mertens 37 yaşında gerçi ama Mertens hala eforla oynayabiliyor. Muslera ise kaleci.

Tadic top ayağında değilken oyun içi katkısı yok denecek kadar az. Dzeko ise en net golcüleri ama marke etmesi aşırı zor bir oyuncu değil topu hızlı çeviremezsen. Teknik olarak üst düzey ön bölge olmadıkça uyumsuzluk oluyor.

Geçen sene İrfan, Tadic, Dzeko, Szymanski ile tek topu ve pası iyi oynayarak topu koşturdular. Bu sene Maximin topu kendi ayağına isteyen oyuncu olduğu için sıkıntı yaşıyorlar senkronize olamayıp.

İrfan'ın olmadığı her maç kopuşa o kadar yaklaşacaklar Maximin şapkadan tavşan çıkartmadıkça K.Paşa maçı gibi.

Bireysel yetenek ile maç kazanıp şampiyon olan bizi örnek almışlar biraz. (Mertens, Barış, Ziyech, Zaha, Kerem ve İcardi geçen sezon en az 4'er 5'er maçı tek başına çözmüştür. Ama o doğru model değildi.)

Bu sene an itibari ile de 2022-2023 benzeri oyunu daha yetenekli isimler ile oynamaya çalışıyoruz Osimhen'in de katılımı ile.

Fenerbahçe şu an oynadığı oyunu oynayacaksa santraforu Nesyri olmalı ama Nesyri uyumsuz ve panik halde. Dzeko boyuna rağmen kafa topu değil ayağına topu istiyor daha çok o yüzden oynadığında çok katkı vermiyor yan toplarda.

Bir de hücum aksiyonlarında bence Ferdi'yi inanılmaz arıyorlar. Şu ana kadar bizim Kerem'i aradığımızdan 10-20 kat daha fazla aradılar diyebilirim. Kostic'i koysalar defansif zaaf yaratabilir ama bir kısmını geri alırlar hücum akışkanlığı olarak. Ayrıca Oosterwolde bence baya vasat altı sol bek. Mert de keza kötü bir sağ bek. Osayi'nin kontrat senesi olması nedeniyle orada sıkıntı yaşamaya devam etmelerini umuyorum Mert ile. Oosterwolde'in oynayacağı tek mevki stoper olur bana göre o da dun sert stoper olarak. Orada da kartları verilse her 4-5 maçın birinde kırmızı yer.

Çağlar da bence oldukça sıradan bir performans veriyor geldiğinden beri. Becao kazma da olsa Djiku ile daha iyiydi. Bozmaları iyi oldu.

GS-FB arasında FB'yi seçen her yerli oyuncu kaybetmeye mahkumdur. Bunu bile bile FB'yi seçen herhangi bir insana zerre kadar üzülmem. Sözleşme süresince parasına bakar sonra da Anadolu'da bir yerlerde devam eder yoluna.

İyi kanat bek yapardı Okan hoca Oğuz dan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuz aydını biz alsaydık rotasyonda bayağı süre bulurdu. Yalan yok ben çok istemiştim. Keremde yok şu anda. Tamamen plansızlıktan almadık. Kanat var dendi o kadar elde kanat kalmadı. Bizde oynardı Oğuz ve başarılıda olurdu bence. Kısmet. Ama oyuncuyuda kızmamak lazım adam bizi bekledi. Biz almayınca fb devreye girdi aldı. Fb nin verdiği parayı biz versek bizi seçerdi bence

Başıma bir şey gelmeyecekse eğer üzüldüğüm transferlerden biri oldu bizde yararlı olurdu kesin.

Aynı takımda, geçen yılın en iyi yerlilerinden biri İrfan'da oynamıyor o zaman o da çöp böyle bir mantık yok, ihtiyacımız olduğunu Okan hocadan önce görebildik nasıl oluyorsa ki istedik, burada son gün kanat transferi beklemeyen yoktur heralde Okan hoca dahil sonuç ortada, orada oynamaması bizde de oynamayacağı anlamına gelmiyor kaldı ki bu gidişle orada da bir şeyler değişmek zorunda fırsat doğar illa göreceğiz.

Kendi salaklığı
Gitmeyecekti
Mou gibi otobüsçü adamın kadrosunda senin gibi bi adamın ne işi var
FB bu ülkenin lanetidir. Sen daha bunu görmedin mi?
Bir de futbolun içindesiniz
Adamlar sırf GS almasın diye seni aldılar. Bunu anlamayacak kadar kafan çalışmıyorsa iyi ki seni almamışız

bunu değilde o merthakan denen bit yavrusunu görmek istiyorum kasımpaşa konya kayseri de falan..

Ve gelinen noktada gole ihtiyacımız olduğu noktada oyuna kurtarıcı olarak Kerem Demirbay giriyor. Barış Alper’in yedeği desen yok.

Oğuz da Fener yedek kulübesinde havlu tutmakla meşgul.

Daha önce yazdığım gibi bari Oğuz’u almış olsaydık…

yaşıyor mu?

Kulübede oturarak fenermrktde değer kazanmış. Pismanmidir acaba

Geri
Üst Alt