Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

Hızlı, fizikli, zekasını da kullanan bir çocuk ki daha da potansiyelli olduğu ortak görüşüydü alıcı gözle izleyen hemen herkesin. Dursun sağolsun çingene pazarlığı yapmaktan çocuğu kaybettik.

Oguzu bana birakin demisti baskan

Sonucu goruyoruz

İnsanlar hala Oğuz iyi, kötü konusuna giriyorlar. Anlayamadığınız nokta Galatasaray kulübünün dursun denilen adam yüzünden bir kez daha rezil rüsva olması. Asıl önemli olan bu. Yemişim oğuzu. Oğuz olur ahmet olur.

Sen çıkıp kendi adamlarına başkan bu işle şahsi ilgileniyor diye haber yaptır. Üzerinden 1 ay geçsin. 3 gün önce Oğuzla ilgilenen şikeciler adamı alsınlar.

Rezil ettin bizi dursun. Bir de bunu savunanlar var ya. Size de diyecek tek lafım yok artık.

Koskoca kulübü oyuncak yaptınız. Millete dalga geçtiriyorsunuz.

Yav ajax 2m verdi satarlar mi? Herifler değeri bu kadar biçiyor işte. Anadolu takımları büyüklere çakma derdinde
İşte Ajax’a gitse elleme ama takibin alcaksa ki adı rekabet o zaman fazlasını verip alacan hele de 1 ay dillendirdiğin o iş bende dediğin adamsa.Cenk tosun Oğuz Aydın Çağlar söyüncü Levent mercan bira ürü yerli belli seviyede oyuncuları oldu.
Net hata yaptık

Taaa Kadikoy'deki mactan sonra soyledik bu herif fenere gider diye. Sasilacak bi sey yok. Ama Dursun ve Ibraam'in soylemlerinden sonra yine de rakibe kaptirmak aha iste capiniz bu kadar dedirtti. Galatasaray yoneticisi boyle rezilliklere imza atmaz, atmamali. Abdurrahim'den kotu yonetici gelmez diyordum, buyuk konusmamak gerekiyormus.

Biz kapataydık keşke bu arkadaşı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax teklifi falan yalandır. Taban fiyatın algısını yalandan teklif haberleriyle yerleştiriyorlar işte.

İ.Hatipoğlu büyük eksiyle görevine başladı. Alınması konusunda benim için sorun yok da 1 ay önce verdiğin demeçlerden sonra bu adamı en büyük rakibine kaptırırsan böyle rezil olursun

Oguz Aydin transferi olmadi diye uzulmedim sahsen yani alinsaydi hem yatirim amacli hem ileride muhtemel BAY satisi icin adamin hazir olurdu ama isin kotu yani, sen 1.5 ay habire gorusur, pazarlik ediyor, istiyoruz, diye aciklama yaparsin Kadikoyspor gidiyor 1.5 gunde bitiriyor transferi. Simdi sonrada seninle dalga geciyorlar aslinda az bile yapiyorlar bana kalirsa. Madem istiyorsun niye 1.5 ayda alamiyorsun? Fener 5 milyon euroya almis diyorlar, acaba biz ne teklif ettik?

1,75 Milyonluk bir topçu için amma tantana yaptınız kaç haftadır kafamızı şeettiniz. Nereye gidiyorsa gitsin yav
Kimse onun için tantana yapmıyor. Gelse ne olur gelmese. Çıkıp Galatasaray başkanı ben bu transferle bizzat ilgilenip diyip 1 ay uğraşacak sonra şikeciler 3 günde bitirecek.

O zaman demeyecek Galatasaray başkanı ben bizzat ilgileniyorum diye. 1-2 milyon euro mu fark. Ver cebinden bitir transferi. Şikeci başkanı cebinden veriyor. Tinerciler başkanı cebinden veriyor. ET milyonlarca euro hibe etti kulübe. Bir zahmette Dursun ediversin artık 1-2 milyon euro. Milyonlarca eurosu vardır. Kendini rezil ettin Galatasaray'ı neden ediyorsun.

Milletin kızdığı nokta bu. Yoksa yemişim oğuzu.

Oguz Aydin transferi olmadi diye uzulmedim sahsen yani alinsaydi hem yatirim amacli hem ileride muhtemel BAY satisi icin adamin hazir olurdu ama isin kotu yani, sen 1.5 ay habire gorusur, pazarlik ediyor, istiyoruz, diye aciklama yaparsin Kadikoyspor gidiyor 1.5 gunde bitiriyor transferi. Simdi sonrada seninle dalga geciyorlar aslinda az bile yapiyorlar bana kalirsa. Madem istiyorsun niye 1.5 ayda alamiyorsun? Fener 5 milyon euroya almis diyorlar, acaba biz ne teklif ettik?

Ben de üzülmedim Kerem, Barış, Zaha, Yunus, Ziyech varken gereksiz bile olurdu. Az önce de yazdım fb de yeni Burak Kapacak olur.

Kimse onun için tantana yapmıyor. Gelse ne olur gelmese. Çıkıp Galatasaray başkanı ben bu transferle bizzat ilgilenip diyip 1 ay uğraşacak sonra şikeciler 3 günde bitirecek.

O zaman demeyecek Galatasaray başkanı ben bizzat ilgileniyorum diye. 1-2 milyon euro mu fark. Ver cebinden bitir transferi. Şikeci başkanı cebinden veriyor. Tinerciler başkanı cebinden veriyor. ET milyonlarca euro hibe etti kulübe. Bir zahmette Dursun ediversin artık 1-2 milyon euro. Milyonlarca eurosu vardır. Kendini rezil ettin Galatasaray'ı neden ediyorsun.

Milletin kızdığı nokta bu. Yoksa yemişim oğuzu.
Gayette oğuz için yangın yapanlar var.

Dursun işte bu. Erden Timur olmadan bir hiç. Kendisini seçenler ve daha önemlisi yetkileri verenler yedi bitirdi bizi

Gayette oğuz için yangın yapanlar var.

Dursun işte bu. Erden Timur olmadan bir hiç. Kendisini seçenler ve daha önemlisi yetkileri verenler yedi bitirdi bizi
Ben inanın onlardan değilim. Oğuz iyidir kötüdür çok bilmem. Onla mı şampiyon oluyoruz 2 yıldır. Ben Galatasaray kulüp başkanının söylediği sözün altında kalmasına ve kulübü rezil etmesine kızgınım. Yoksa fikirlerimiz benzer.

Hem 5 milyon etmez diyorsunuz hem de Dursun a kızıyorsunuz. :)

Geri
Üst Alt