- 18 Mayıs 2011
- 19.335
- 10.159
- 1.688
Bizim tüm kanatlardan daha fazla gol katkısı vermiş diyorsun. O anlaşılıyor.Abicim ne alaka şundan iyi mi demişim adam katkı vermiş demişim yoksa kağıt üstünde Cengiz'de, bu adamdan iyi ama işin gerçeği ne? Bana ne Zaha'nın isminden oyunundan kendisi dahil memnun olan mı var? Ziyech'in keyfi gelecek de oynayacak diye bekleyeceğiz bla bla yoksa kağıt üstünde, isim olarak karşılaştırılacak bir şey yok.
Kerem ile taraftarın ilişkisi ortada, kendisinin de halleri ortada, bu sene bunun kaldığı senaryoda zirve yapmayacağını düşünmek iyimserlik. Söylenmedik laf kalmamış hali kendisi zaten gelip batırdığı senaryoyu düşünmeye gerek yok yaşıyoruz batırmadığı halde.
Barış dışında güven veren hangi kanat oyuncumuz var?
Ben sadece sayısal çokluktan bahsediyorum. Bu kadar çokluk varken o paralara alınacak oyuncu değil diyorum.
Kerem in taraftarla olan ilişkisinden bahsetmişsin. Kerem kaç paraya geldi de ilişki bu şekilde. Sen 7 verip getirsen bak ilişki ne oluyor gör.
Valla bana ziyech son haftalardaki oyunu ile çok iyi görüntü verdi. Faslı olduğu için herkesin bir korkusu var ama ben her daim söylüyorum kendini vererek oynadığı anda yaşa bakılmaksızın bu ligin en iyi kanat oyuncusudur.
Neyse sağ bek ve 8 numara dururken kalkıp bütçenin 7 milyonluk kısmını buna vereceğime 8 numaraya 7 milyon fazla veririm daha iyi. Bundan gelecek hayırı da yunustan beklerim.