Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

Abicim ne alaka şundan iyi mi demişim adam katkı vermiş demişim yoksa kağıt üstünde Cengiz'de, bu adamdan iyi ama işin gerçeği ne? Bana ne Zaha'nın isminden oyunundan kendisi dahil memnun olan mı var? Ziyech'in keyfi gelecek de oynayacak diye bekleyeceğiz bla bla yoksa kağıt üstünde, isim olarak karşılaştırılacak bir şey yok.

Kerem ile taraftarın ilişkisi ortada, kendisinin de halleri ortada, bu sene bunun kaldığı senaryoda zirve yapmayacağını düşünmek iyimserlik. Söylenmedik laf kalmamış hali kendisi zaten gelip batırdığı senaryoyu düşünmeye gerek yok yaşıyoruz batırmadığı halde.

Barış dışında güven veren hangi kanat oyuncumuz var?
Bizim tüm kanatlardan daha fazla gol katkısı vermiş diyorsun. O anlaşılıyor.

Ben sadece sayısal çokluktan bahsediyorum. Bu kadar çokluk varken o paralara alınacak oyuncu değil diyorum.

Kerem in taraftarla olan ilişkisinden bahsetmişsin. Kerem kaç paraya geldi de ilişki bu şekilde. Sen 7 verip getirsen bak ilişki ne oluyor gör.

Valla bana ziyech son haftalardaki oyunu ile çok iyi görüntü verdi. Faslı olduğu için herkesin bir korkusu var ama ben her daim söylüyorum kendini vererek oynadığı anda yaşa bakılmaksızın bu ligin en iyi kanat oyuncusudur.

Neyse sağ bek ve 8 numara dururken kalkıp bütçenin 7 milyonluk kısmını buna vereceğime 8 numaraya 7 milyon fazla veririm daha iyi. Bundan gelecek hayırı da yunustan beklerim.

O kadar şaşırmadım ki bunun olduğuna.. Net olarak fb ya da bjk'den birinin alacağını biliyordum, çünkü 40 defa yaşadık aynısını. Miroslav Stoch'dan bu yana aynı terane. Ha şu var üzülüyor muyum hayır, zira max ederi 2 - 2.5 arası bir isimdi. Ancak bu yönetimin verdiği izlenim o kadar kötü ve vasat ki, başarısızlığa yelken açarak kulübün 2 senede yükselen itibarını yeniden diplere sürükleyecek imajı her seferinde bağıra bağıra veriyorlar. Kimse Okan Buruk var falan filan demesin, zira bu yönetim ile onun da karizmasının çizilmesi an meselesi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medyadan duyduğuma göre 6m+ sonraki satıştan(kârdan değil) %10+ 2025 yaz transfer dönemine kadar 2 topçu

Hayırsız olsun. Patlak çıkarsa burada alın alın diye kuduranlara 5 çift lafım var
Fenerde patlak çıkacak olması bize gelseydi de patlayacağı anlamına gelmiyor.

Kerem de Barış da Abdulkerim de Selçuk İnan da fenere gitseydi patlayacaktı ama bizde patlamadılar. Oğuz da bizde kendisini geliştirip ileri giderdi ama kendisi kaybolmayı seçtiyse yapacak bir şey yok.

Yemişim oğuzu ya işimizs bakalım... İBRAM acele et yoksa taraftar seni de başkanını da çıtır çıtır yiyecek
..

İstediğiniz kadar kendinizi kandırın, gayet iyi oyuncu aldılar.
Yönetimin şabanlığını kenara koyarsak ziyech zaha barış kerem yunus varken oğuza 6-7 verilmemesi doğru bence

Ama bunlardan biri özellikle de barış giderse bu sefer de almamak mallık olacak

T.dönemi bitince belli olacak akıllılık mı mallık mı yaptığımız

Yönetimin şabanlığını kenara koyarsak ziyech zaha barış kerem yunus varken oğuza 6-7 verilmemesi doğru bence

Ama bunlardan biri özellikle de barış giderse bu sefer de almamak mallık olacak

T.dönemi bitince belli olacak akıllılık mı mallık mı yaptığımız
Valla bence gerekirse 1 sene daha orada oyna deyip alınmalıydı.

Fenerin bizden daha az ihtiyacı var ama rekabet ortamı için alıyorlar

Emre Mor malını şutlayacaklar bir de yani.

6 m eurosunda da değilim, iş bitirici birisi olsa her türlü almıştık 4-5 bandına.

vedat'a daha fazla para verip siyasiler araya girerek alamadığımız bir ülkedeyiz. ki bu herifin başkanı için siyasinin araya girmesine gerek yok zaten evine girmiş abi diye. o yüzden bu iş halledilecekse fener'in başkanlık seçimleri kargaşasında halledilmeliydi, o ara cemiyetten çıkmayıp sağa sola poz keserken işin içine mevlüt'ün zikrini de sokmuşlar.

bence bizim için her türlü gereksiz transfer, michy gelmese fener de girmezdi buna ama heriflerin en büyük politika galatasaray'ın yoluna taş koyma olduğu için o amaca hizmet eden bir transfer oldu. elinde zaha, ziyech, barış, kerem, yunus, yusuf varken oğuz saçma iş olurdu her türlü. bunlardan anca 3'ü gitse anlam verirdim. haziran başında bu herifi alsalar da takımda orta saha yok nelerle uğraşıyolar derdik. hala da aynı şeyi söylüyoz. bu herif gibilere ekstra girmek bize yazı kazandırır, asıl mevkilere doğru ekleme sezonu kazandırır.

Valla bence gerekirse 1 sene daha orada oyna deyip alınmalıydı.

Fenerin bizden daha az ihtiyacı var ama rekabet ortamı için alıyorlar

Emre Mor malını şutlayacaklar bir de yani.

6 m eurosunda da değilim, iş bitirici birisi olsa her türlü almıştık 4-5 bandına.
Geniş düşünürsek oğuzu alamamak aslında barışı satmamak/satamamak demek biraz o tarafı var işin

Oğuzu alsak barışı 10-15e satabilirlerdi şimdi alamayınca barışı "mecburen" satamama gibi bir durum oluştu ister istemez

Tabi bunlar öyle adamlar ki oğuzu almayıp barışı da satabilirler :)

Daha yangının büyüğü orta saha ve bek gelmeyince çıkacak. İndirilmeleri gerekiyor. Galatasaray bunların kişisel menfaatleri için daha fazla zarar görmesin. Takımın 11’ini say desen sayamayacak adamlar kendi menfaatleri için bizim tek hobimizin ırzına geçiyorlar.

Yangın tayfa sakin olalım. fbye giden birisi ne topçu olur ne adam olur.

Tavanı İrfan Can. Bok atmaya gerek yok. En onemlisi de Fener'in en cok ihtiyaci olan yere, hem de yerli topcuyu kaptilar elimizden. İhtiyacımız yok, doğrudur. Solda Kerem-Zaha, sagda Baris-Ziyech. Blr de Yunus'umuz, hatta Yusuf'umuz var. Sırf rakip almasın diye ihtiyaç dışı topcu almak aptallik. Ama bu topa glrdiysrn, 2 aydir gorusup duruyorsan ve sonunda madara oluyorsan bu da senin aptalligindir. Daha neler gorecegiz bakalim

Geri
Üst Alt