GSC Scout # Oğuz Aydın

Yabancı sayısının 12'ye düştüğü ortamda yerli oyuncular daha değerli hale geliyor iyi yerli oyunculara ve geniş kadroya ihtiyacımız var.

Yerli oyuncular duruma uyandı.

Galatasaray artık bir vitrin oldu gelen gidiyor. Kendisi de genç ve alt liglerden gelen keremle barışın ne yaptıklarını gördü. Bence bu transferde elimiz oldukça güçlü.

Yerli oyuncular duruma uyandı.

Galatasaray artık bir vitrin oldu gelen gidiyor. Kendisi de genç ve alt liglerden gelen keremle barışın ne yaptıklarını gördü. Bence bu transferde elimiz oldukça güçlü.
Abdülkerim, Berkan, Kerem, Kaan, Barış hepsi üstüne koyarak gidiyor güçlü yerlileri almak zaten direk şampiyonluğun kapılarını rahatlıkla açar uzun vadede çok faydasını göreceğiz.

sağ kanadında 15 milyon euro bonservis ve yıllık 3 m euro maaş ile yatırım yaptıkları Cengiz ve kariyer sezonunu yaşayan benzer maliyetlerdeki İrfancan Kahveci varken, Oğuz Aydın buraya gitmeyi tercih edecekse varsın gitsin.

Bizde ise muhtemelen tete ve zaha ayrılacak. kerem de gitti gidiyor. ziyech bile arabistan yapabilir.

Sol kanatta Barış ve sağ kanatta (on numara da oynayabilen) Yunus Akgün kalıyor geriye.

Nöbete de yazdım altyapı çıkışı Hollanda + Avrupa hedefi olduğu için (y)

gel.webp

Bu adamı Fenerbahçe alacakmış gibi hissediyorum ben nedense. Karagümrükteki sol beki bize vermeyip, bizim maç öncesi Fener'e satmaları gibi yapacaklar bir şeyler.

ewt bu arkadaşı ne zmn alıyoruz ?

Pozisyon alamıyor -

Presste yerini kaybediyor bölgesinden geliyorlar -

pasif takılyor -

bir maçla yargılamayalım. belki kötü gününe denk gelmiştir

kerem ve barış'tan en büyük farkı gelişimini bizde değil alanya'da tamamlamış olması

3.ligde buca'da çok iyiydi ve 3 sene boyunca alanya'da çalıştı. Bu sene zirvesine ulaştı artık

oğuz'u istemenin esas sebebi alanya yıllardır anadolu takımı gibi değil büyük takım gibi oynuyor

hem farioli hem fatih tekke topa sahip olmayı seviyor. Bu yüzden bence alışma süreci fazla olmaz

çok iyi transfer olur

Bize uzun süre yazilan topcular nedense hep fb yada jkye gidiyor

Geri
Üst Alt