GSC Scout # Oğuz Aydın

One season wonder bir açık alan merchant.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçtiğimiz sezonun yıldızı, Makine Kanat tabir ettiğimiz isimlerden, geleceğin çok büyük değeri Oğuz Aydın takımımıza hayırlı olsun. Tek kelimeyle mükemmel hamle. Kerem gidecek sanırım ve yerini fazlasıyla dolduracaktır. Hoşgeldin Aslanım
20240623_203753.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaramaz mı diyorsun? Barış gibi gelişemez mi
Bir kaç yeni topçuya yıl sonunda "ben demiştim" demek için bu tarz kötü yorum tohumları ekiyorum renktaş. Muhtemelen iş yapar ve birisi başarısız öngörümü alıntılayıp makara yapana kadar konuya uğramam.

Bir kaç yeni topçuya yıl sonunda "ben demiştim" demek için bu tarz kötü yorum tohumları ekiyorum renktaş. Muhtemelen iş yapar ve birisi başarısız öngörümü alıntılayıp makara yapana kadar konuya uğramam.

Bardakçı'ya alak demiştin de ondan sordum

Bardakçı'ya alak demiştin de ondan sordum
Apoyu o ara baya izlemiştim iyi ki de gelmiş yani ama son zamanlarda onun durumunu da iyi görmüyorum fazla özgüven zehirlenmesi yaşıyor gibi. Bu oguzu bizim maç hariç izledim desem kolpa sıkmış olurum.

Barış ile benzeştirenlere pek katılmıyorum. İzlediğim maçlarda Barış kadar yüksek enerji koymadı ortaya, hatta yaklaşmadı bile. Zaten yerli-yabancı Barış gibi adam yok bu ligde. Ona kıyasla kısmen artısı da var; toplu ve topsuz oyunda daha sakin ve olgun davranabiliyor, basit oynama yetisi daha gelişkin izlenimini edindim.

Ligde alınıp direkt rotasyona katılabilecek nadir yerli oyunculardan biri olduğu için transfer edilmesini başından beri isteyenlerdenim. Bunu da beğenmezsek, iyi yerli oyuncu alamayız ki öyle dönemler yaşadık ve sonuç pek de parlak olmadı hatırlarsanız. ''Yarışmacı kulüp'' iddiasında bulunmanın gereği olarak birileri denenmek zorunda. Kasımpaşa değiliz ki sağdan soldan sekmiş ucuz adamları toplayıp 'olduğu kadar' deme lüksümüz olsun...

Belliydi bu kadar dillendirilen bir oyuncunun Fener’e gitmemesi mümkün değil adamların transfer stratejisi bizim ilgilendiğimiz oyuncuları almak..
Gelgelelim götlerine soksunlar Oğuz’u, İrfan-Cengiz var orda, solda da yabancı oyuncunun yedeği olup sol kanat oynamaya adapte falan olması lazım. Biz alsak daha önemli bir rolü olurdu.
Son olarak, 5 milyon euro’nun üzerine çıkmayız dediysek, yönetimi eleştirmiyorum.

Adamları tebrik etmek gerekiyor iş bitiriyorlar hem Levent hem Oğuz gayet iyi yedekler. Bizde bek kimse yok Sivas deplasmanı alt yapıdan çocuk oynatıp puan kaybettiğimiz unutulmuş

Bu yönetimi neden seçtiler? Hadi seçtiler, neden GK da yetki verdiler? Bu yönetimin patlayacağı baştan belli. Bakın şu gün, şu gece indirilse büyük bir beladan sıyrılmış oluruz. Adamları Riva döneminden tanımadınız mı? Bu yönetim kulübün bitirmeden biz bunları bitirelim.

Oğuz aydın gereklidir gerekli değildir tartışmasına girmeden,

dursun başkana laf yok, yönetime laf yok. Hatta bana söz verilen transferler nerede diyemeyip bunların arkasında duran Okan hocaya da laf yok. Bakalım kötü sonuçlar alırsak burada bunları savunanlar bugünkü gibi rahat rahat yazacaklar mı? Yoksa yönetim istifayı o zaman mı diyecekler. Dursun Okan hocayı topun ağzına koyunca dursunu, yönetimi koruyanlar rahat rahat yazacak mı? Okan hocaya yazık oldu yönetim istifayı o zaman mı diyecekler.

Güya başkan kendisi halledecekti. 1 aydır boş beleş gezip her gece başka kutlamaya katıl sen. Adamlar 2 gün önce girdiği futbolcuyu elinden alsınlar. Rezil ettin bizi gene. Tek derdin floryaymış, peşkeş peşindeymişsin amacın başka da bir şey değilmiş gördük.

Yazıklar olsun.

Köhn’ün parasını ödemediklerine göre parayı Kemerburgaz’a falan gömdüler herhalde para yok bunlarda 1 aydır Doue,Oğuz çingene pazarlığının başka açıklaması yok, taksit maksit uğraşıyorlardır cash yok diye..

Almak istenilse çok net alınırdı bu arada. Öyle verilmeyecek paralar değil bunlar.

Almak istememek konusu tartışılmalı çok net bir şekilde.

Geçen sezonun Rashica'sı olmak üzere. Okan Buruk takımında sivrileceğini düşünüyorum en başından beri. Diğer takımlarda ne yapar eder çok umrum değil. Bizde iyi olurdu. Kerem veya Barış'ın gitme ihtimaline karşı kesinlikle alınması lazımdı. Yeni Dursun Özbek döneminin ilk kazığı hayırlı olsun.

Türkiye alt yapisinda yetismis oyuncu. Heleki baris ve kerem giderse alinmadigi taktirde avrupaya kadro kuramiyorsun

Geri
Üst Alt