Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.953
- 10.788
- 2.838
One season wonder bir açık alan merchant.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yaramaz mı diyorsun? Barış gibi gelişemez miOne season wonder bir açık alan merchant.
Bir kaç yeni topçuya yıl sonunda "ben demiştim" demek için bu tarz kötü yorum tohumları ekiyorum renktaş. Muhtemelen iş yapar ve birisi başarısız öngörümü alıntılayıp makara yapana kadar konuya uğramam.Yaramaz mı diyorsun? Barış gibi gelişemez mi
Bardakçı'ya alak demiştin de ondan sordumBir kaç yeni topçuya yıl sonunda "ben demiştim" demek için bu tarz kötü yorum tohumları ekiyorum renktaş. Muhtemelen iş yapar ve birisi başarısız öngörümü alıntılayıp makara yapana kadar konuya uğramam.
Apoyu o ara baya izlemiştim iyi ki de gelmiş yani ama son zamanlarda onun durumunu da iyi görmüyorum fazla özgüven zehirlenmesi yaşıyor gibi. Bu oguzu bizim maç hariç izledim desem kolpa sıkmış olurum.Bardakçı'ya alak demiştin de ondan sordum
kutlamalardan fırsat bulup bu işle ilgilenememiştir büyük ihtimalDursun'un bizzat görüşmesinden belliydi alamayacağımız.