oğuzhan çakır

gayet normal yönetti
bi tek Guendouzi bi kere atladı orada saçma bi faul çaldı ikinci yarı

Fb maçı yönetmek kolay mı itler atlayıp duruyor
çoğunu çalmadı daha ne istiyonuz
Samsun'u öyle ezdirmedi

3. gol VAR'a yazar

gayet normal yönetti
bi tek Guendouzi bi kere atladı orada saçma bi faul çaldı ikinci yarı

Fb maçı yönetmek kolay mı itler atlayıp duruyor
çoğunu çalmadı daha ne istiyonuz
Samsun'u öyle ezdirmedi

3. gol VAR'a yazar
sen maci izleyip mi yorum yapiyorsun yoksa ne anlatiyorsun suan?

olmayan faulleri caldi, hele macin ikinci yarisinda tum pozisyonlari fener lehine caldi, tek tarafli mac yonetti bildigin.

izlemediysen yorum yapma sinir etme surda insanlari.

olmayan faulleri caldi, hele macin ikinci yarisinda tum pozisyonlari fener lehine caldi, tek tarafli mac yonetti bildigin.

izledim maçı
bence asla faul değildi ama faul çaldı denebilecek bir pozisyon var
onun dışındakiler çalınabilecek yahut çalınmayabilecek pozisyonlardı

Fener 2. Yarı faul yaptı mı. Yanıt hakem çaldı mi goremedim

Oe başka bişey değil 2 tane buz gibi ofsayttan gol verilmeyen kırmızı Allah belanızı versin

izledim maçı
bence asla faul değildi ama faul çaldı denebilecek bir pozisyon var
onun dışındakiler çalınabilecek yahut çalınmayabilecek pozisyonlardı

Macin ikinci yarisinda tek tarafli mac yonetti sen simdi nasil maci izleyip convert yaptin bu maci kafanda acaba? Yok iyi mac yonetmis, he cok iyi yonetmis.

Iki kere aldatmasina ragmen Guendouzi lehine faul caldi 2x saridan oyundan atilmisti bu maci Avrupali hakem yonetseydi.

Plaket verelim bidaki macta. Her ikili pozisyonda Fener lehine caldi, daha ne yapacakti?

golde ki kornerde bile faul var samsun lehine onu vermedi tuttu korneri verdi bu hakemler cidden kendilerine küfürden hoşlanıyolar

Macin ikinci yarisinda tek tarafli mac yonetti sen simdi nasil maci izleyip convert yaptin bu maci kafanda acaba? Yok iyi mac yonetmis, he cok iyi yonetmis.

Iki kere aldatmasina ragmen Guendouzi lehine faul caldi 2x saridan oyundan atilmisti bu maci Avrupali hakem yonetseydi.

Plaket verelim bidaki macta. Her ikili pozisyonda Fener lehine caldi, daha ne yapacakti?
iyi yönetti demedim ki, normal yönetti dedim
her ikili pozisyonu Fb lehine falan çalmadı
Müldür'ün sarı kartını atladı bi öyle bi hatası da var
ama hatadır yapılır, sonuca etki doğrudan etmedi, Samsun'u ezdirmedi daha ne olsun

biz ne skandal performanslar gördük
bu maçta hedef net şekilde VAR hakemi olmalıdır

hakem bozuntusu nefes tüketmeye değmez, sıvı israfı

iyi yönetti demedim ki, normal yönetti dedim
her ikili pozisyonu Fb lehine falan çalmadı
Müldür'ün sarı kartını atladı bi öyle bi hatası da var
ama hatadır yapılır, sonuca etki doğrudan etmedi, Samsun'u ezdirmedi daha ne olsun

biz ne skandal performanslar gördük
bu maçta hedef net şekilde VAR hakemi olmalıdır
Normal de yonetmedi. Fener 10 kisi kalmaliyken atmadi herifi ve ustelik uyduruk fauller calip durdu ikinci yarida.

Sen yazma bu konuda sinir damarlarimi canlandiriyorsun.

Normal de yonetmedi. Fener 10 kisi kalmaliyken atmadi herifi . Uyduruk fauller calip durdu ikinci yarida.

Sen yazma bu konuda sinir damarlarimi canlandiriyorsun.
okuma yazdıklarımı o zaman
hangi kuralı ihlal ediyoruz yazarken
Oosterwolde'nin de atlanan bir kartı var

bunlar olabilir

Genduzinin atlamasına tehlikeli yerde faul verdi

2.golde varla beraber ofsaytı vermediler

3.golde kornerden öncre samsunun faulü vermedi korner gol oldu

Golde de ofsayt var bizim boeyin pozisyona ofsayt verildiği için

Seni hiç sevmiyodum şimdi iyice nefret ediyorum

2. Golde ofsayt yok gibi. Yerdeki cizgiye bakilirsa, Drongelenin götü bozuyor gibi geldi bana.
3. Golde bizim Boeye ofsayt dedikleri golu verselerdi, buna birsey denmez. Ama bir macta pasifi aktif yaparsan, ve sonra bir kac macta bu kural birden kullanilmazsa, böyle bir ortam olusur.

Ne pısırık adamsınız siz ya. Bir değilsiniz ki hepiniz aynı. Taçlarda bile Samsunlu topçuları uyardın çabuk olmaları için hatta sarı gösterdin. Uzatmada Asensio oyundan çıkacak, taç çizgisinde yürüyor ama bir adım dışarı at zaman geçirme diyemiyorsun aksine Samsunlu topçuya taç için bekle diyorsun.

Goller ofsayt değil bu arada. 2. Gol sahanın açık koyu kısmından rahatlıkla anlaşılıyor son golde de kaleciyi etkileyen bir durum yok. Hatalı olan bizim Konya maçındaki iptal. Onun dışında 2. Yarı nerede yakalasam diye uğraştı önce olmayan faulü verdi sonra olmayan korneri. Vücut dili o kadar sıkıntılı ki hissediyorsun zaten.

Goller ofsayt değil bu arada. 2. Gol sahanın açık koyu kısmından rahatlıkla anlaşılıyor son golde de kaleciyi etkileyen bir durum yok. Hatalı olan bizim Konya maçındaki iptal. Onun dışında 2. Yarı nerede yakalasam diye uğraştı önce olmayan faulü verdi sonra olmayan korneri. Vücut dili o kadar sıkıntılı ki hissediyorsun zaten.
3.gol nasil ofsayt değil

ananı satacağına simit sat onurlu yaşa yav. fener'i doğra demiyoz da az şerefi olan insan da yarım saat anasına tersten girme tehdidinden sonra 1 devrede 15'e 1 faul çalmaz. ne kadar onursuz adamlarsınız.

Geri
Üst Alt