Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.018
- 101.246
- 5.238
bu ne oe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen maci izleyip mi yorum yapiyorsun yoksa ne anlatiyorsun suan?gayet normal yönetti
bi tek Guendouzi bi kere atladı orada saçma bi faul çaldı ikinci yarı
Fb maçı yönetmek kolay mı itler atlayıp duruyor
çoğunu çalmadı daha ne istiyonuz
Samsun'u öyle ezdirmedi
3. gol VAR'a yazar
izledim maçısen maci izleyip mi yorum yapiyorsun yoksa ne anlatiyorsun suan?
olmayan faulleri caldi, hele macin ikinci yarisinda tum pozisyonlari fener lehine caldi, tek tarafli mac yonetti bildigin.
izlemediysen yorum yapma sinir etme surda insanlari.
Fener 2. Yarı faul yaptı mı. Yanıt hakem çaldı mi goremedimsen maci izleyip mi yorum yapiyorsun yoksa ne anlatiyorsun suan?
olmayan faulleri caldi, hele macin ikinci yarisinda tum pozisyonlari fener lehine caldi, tek tarafli mac yonetti bildigin.
izlemediysen yorum yapma sinir etme surda insanlari.
izledim maçı
bence asla faul değildi ama faul çaldı denebilecek bir pozisyon var
onun dışındakiler çalınabilecek yahut çalınmayabilecek pozisyonlardı
iyi yönetti demedim ki, normal yönetti dedimMacin ikinci yarisinda tek tarafli mac yonetti sen simdi nasil maci izleyip convert yaptin bu maci kafanda acaba? Yok iyi mac yonetmis, he cok iyi yonetmis.
Iki kere aldatmasina ragmen Guendouzi lehine faul caldi 2x saridan oyundan atilmisti bu maci Avrupali hakem yonetseydi.
Plaket verelim bidaki macta. Her ikili pozisyonda Fener lehine caldi, daha ne yapacakti?
Normal de yonetmedi. Fener 10 kisi kalmaliyken atmadi herifi ve ustelik uyduruk fauller calip durdu ikinci yarida.iyi yönetti demedim ki, normal yönetti dedim
her ikili pozisyonu Fb lehine falan çalmadı
Müldür'ün sarı kartını atladı bi öyle bi hatası da var
ama hatadır yapılır, sonuca etki doğrudan etmedi, Samsun'u ezdirmedi daha ne olsun
biz ne skandal performanslar gördük
bu maçta hedef net şekilde VAR hakemi olmalıdır
okuma yazdıklarımı o zamanNormal de yonetmedi. Fener 10 kisi kalmaliyken atmadi herifi . Uyduruk fauller calip durdu ikinci yarida.
Sen yazma bu konuda sinir damarlarimi canlandiriyorsun.
Tamam olabilirokuma yazdıklarımı o zaman
hangi kuralı ihlal ediyoruz yazarken
Oosterwolde'nin de atlanan bir kartı var
bunlar olabilir

3.gol nasil ofsayt değilGoller ofsayt değil bu arada. 2. Gol sahanın açık koyu kısmından rahatlıkla anlaşılıyor son golde de kaleciyi etkileyen bir durum yok. Hatalı olan bizim Konya maçındaki iptal. Onun dışında 2. Yarı nerede yakalasam diye uğraştı önce olmayan faulü verdi sonra olmayan korneri. Vücut dili o kadar sıkıntılı ki hissediyorsun zaten.