oğuzhan çakır

Normal de yonetmedi. Fener 10 kisi kalmaliyken atmadi herifi ve ustelik uyduruk fauller calip durdu ikinci yarida.

Sen yazma bu konuda sinir damarlarimi canlandiriyorsun.
Alper söylediklerin doğru fakat ligin son haftaları gelmeden kimse fenere kirmizi veremez,imkansiz bu
Alinin söylediği var olayida dogru bencede esas pislikler varda donuyor
Mac ici fauller vs orta hakem yorumlar8na katılırım ama kritik kararları var dogruyor

yav mevzu ofsayt penaltı degil

hakemler rakibi sindiriyor

sen fenerli topculara her yaklaştıgında faul sarı kart

bizim mactada böyle oldu bu mactada

15-1 e faul sayısı 2. yarı

haliyle fener sürekli kalene geliyor sen savunamıyorsun

Alper söylediklerin doğru fakat ligin son haftaları gelmeden kimse fenere kirmizi veremez,imkansiz bu
Alinin söylediği var olayida dogru bencede esas pislikler varda donuyor
Mac ici fauller vs orta hakem yorumlar8na katılırım ama kritik kararları var dogruyor
Ligin son haftalari daha degil ustelik bu sezon Fener kac kere kirmizi gormus? Ben sana soyleyim: bir defa iki saridan kirmizi yedikleri oldu onun disinda adamlar hic eksilmiyor zaten.

Adamlar sezon basindan beri kollaniyor, bu oyle boyle degil.

yav mevzu ofsayt penaltı degil

hakemler rakibi sindiriyor

sen fenerli topculara her yaklaştıgında faul sarı kart

bizim mactada böyle oldu bu mactada

15-1 e faul sayısı 2. yarı

haliyle fener sürekli kalene geliyor sen savunamıyorsun
Sunu anlamayanlar var, hala hakem normal mac yonetti diyebilecek kadar kor gozlerle maci izleyenler oluyor iste.

Ligin son haftalari daha degil ustelik bu sezon Fener kac kere kirmizi gormus? Ben sana soyleyim: bir defa iki saridan kirmizi yedikleri oldu onun disinda adamlar hic eksilmiyor zaten.

Adamlar sezon basindan beri kollaniyor, bu oyle boyle degil.
Haklısın hatta ben onu saymıyorum bile ve sezon başından beri ayni şeyi söylüyorum ligten kopana kadar yada son haftalara kadar bunlara kirmizi çıkmayacak ve iç sahada penaltı verilmeyecek
Geçen sene lig bitince hatay macinda bunlara kırmızı vermişlerdi hatırlayın, yine aynısı olacak ,tff dışında yayıncı kuruluş daha baskın cunku para onlarda ve erken koymayı asla istemezler

Geri
Üst Alt