oğuzhan çakır

Bizim eşek yöneticiler bakalım bir işe yarayacaklar mı.

Hiç ama hiç bir beklentim yok.

Art niyet falan ispat edemem ama ligin en kötü hakemi olabilir, rezil kararlar veriyor.
Hep bizim aleyhimize veriyor art niyetli. Trabzon fener kacindada net penaltıları var vermese onlarida yiyecekti. Kime hizmet ettiği belli bu godoşun. Haftaya ödül olarak fener maçına verirler

Hep bizim aleyhimize veriyor art niyetli. Trabzon fener kacindada net penaltıları var vermese onlarida yiyecekti. Kime hizmet ettiği belli bu godoşun. Haftaya ödül olarak fener maçına verirler
Davinsonun kırmızı veya net ikinci sarıyı vermedi.

Bazı fahiş hatalar verdi ama bizim lehimize de bir kaç kritik kararı görmedi. mesela mertene pozisyonu penaltıydı ve davinson kırmızı görebilirdi. bizim bugün daha büyük sıkıntımız okan hocanın gereksiz fantezeleriydi.

Tam bir katiksiz. Bu yasta nasil buraya geldigi belli. Dursun sen buna bir daha mac yonettirirsen sana da hakkimi helal etmiyorum.

Bazı fahiş hatalar verdi ama bizim lehimize de bir kaç kritik kararı görmedi. mesela mertene pozisyonu penaltıydı ve davinson kırmızı görebilirdi. bizim bugün daha büyük sıkıntımız okan hocanın gereksiz fantezeleriydi.
Mertens pozisyonu nerden penalti yaw? Herif tek basina uctu

en yakınlarının acısıyla yaşaman dileğiyle

Bu adamın maça çıkmasına izin veriyorsan, bana her şeyi yapabilirsin demiş oluyorsun.

Sadece kötü hakem olduğu görüşündeyim

İstese bizi 10 kişi de bırakırdı Eyüp'e penaltı da verirdi kimse de neden diyemezdi o yöne yorumlanabilecek pozisyonlar

Benzer şekilde bize penaltı verilebilecek pozisyonlar var

Çaldığı saçma fauller var ama iki taraf için de geçerli

Kötü hakem işte

davinsona kırmızı mertensin pozisyonuna penaltı verebilirdi leş gibi hakem

GduqPqeWUAAZ3i1

İki fahiş hata var. Barış ın pozisyonu penaltı. Davinson da oyundan atılmalıydı en iyi ihtimalle ikinci sarıdan. Davinson a çok tilt oldum o hareketinden dolayı.

Geri
Üst Alt