Oğuzhan Kayar Resmen Galatasaray'da

1 milyon dolar vermişiz işte çok da değil, 1 tane Alper veya Serdar Aziz alacağımıza 8-10 tane böyle adam alalım daha iyi.

Millet milyonları görünce çok para diyor, normaldir çok para çünkü. :42:

Biz de 1461 Trabzon tarzı bir takım edinsek iyi olur, yoksa bu genç çocuklar gelişemeyecek ve kaybolup gidecekler kadroya girememekten..

Kayseri'de okay yokuşlu vardı mesela , sanırım 5milyon euro istemişlerdi.

Kıyaslarsak ben oğuzhan gibi oyuncuların transferini daha mantıklı buluyorum.

Biz de 1461 Trabzon tarzı bir takım edinsek iyi olur, yoksa bu genç çocuklar gelişemeyecek ve kaybolup gidecekler kadroya girememekten..

çok haklısın.

bunuradyospor'da tartışıyorlardı ki bence çok öenmlibireksiğimiz.

genç oyuncularımızı takip etmek açısındanda keyifli olurdu pilot bir takım.

Bu konuda bir başlık açmayı düşünüyorum.

Hangi mevkide oynadığı bile bilen yok heralde :D

para varki alıyoruz. varken niye okadar verdik yokken neden vermedik olur.

keşke zamanında da istenilen isimlere 1in 2inin lafı yapılmasaydı da alınsaydı puan durumu daha farklı bı halde olsaydı.

cocuk bildiğin beleşe oynuyo lan

30bin € senede ortalama :D

Neci ki bu abimiz soyadına uygun bir mevkide oynasa bari yalnız ne transfer yaptık be :D

Müthis bir adam aldik öyle böyle degil, hepiniz izlerken agziniz acik bakacaksiniz. Yeni ardamiz hepimize hayirli ugurlu olsun, zaten ilk macina ciksin sizde anlarsiniz neden bahsettigimi. Simdi forumda beni bilen bilir öyle her futbolcuyu övmem ben. Sadece koltuklariniza yaslanin ve yeni Ardanizin keyfini cikarin derim.

Biz şimdi bu aldığımız adamları oynatacakmıyız ben bişey anlamadım bu transferlerden.

Müthis bir adam aldik öyle böyle degil, hepiniz izlerken agziniz acik bakacaksiniz. Yeni aradmiz hepimize hayirli ugurlu olsun, zaten ilk macina ciksin sizde anlarsiniz neden bahsettigimi. Simdi forumda beni bilen bilir öyle her futbolcuyu övmem ben. Sadece koltuklariniza yaslanin ve yeni Ardanizin keyfini cikarin derim.

merhabalar oğuzhan kayarın menajeri

nasılsınız

Hayırlı olsun, keşke sene sonuna kadar Manisa'da kalsaydı.

Geri
Üst Alt