Oğuzhan Kayar Resmen Galatasaray'da

Hayırlı olsun inşallah selçuk uyuşuğunu kulübeye gönderir

Müthis bir adam aldik öyle böyle degil, hepiniz izlerken agziniz acik bakacaksiniz. Yeni ardamiz hepimize hayirli ugurlu olsun, zaten ilk macina ciksin sizde anlarsiniz neden bahsettigimi. Simdi forumda beni bilen bilir öyle her futbolcuyu övmem ben. Sadece koltuklariniza yaslanin ve yeni Ardanizin keyfini cikarin derim.

Okan dedi mi bu iş tamamdır daha kolpa bir duyumu olmamış rahatladım biraz

Müthis bir adam aldik öyle böyle degil, hepiniz izlerken agziniz acik bakacaksiniz. Yeni ardamiz hepimize hayirli ugurlu olsun, zaten ilk macina ciksin sizde anlarsiniz neden bahsettigimi. Simdi forumda beni bilen bilir öyle her futbolcuyu övmem ben. Sadece koltuklariniza yaslanin ve yeni Ardanizin keyfini cikarin derim.

izleyen adam biliyor işte nasıl topçu olduğunu, bir kaç seneye avrupaya gider zaten elde tutamayız

nerede izledin bu kadar emin olacak kadar?kendi takımında 42 dakika süre almış.meraktan soruyorum yalnızca.

heyecanlandim.

nerede izledin bu kadar emin olacak kadar?kendi takımında 42 dakika süre almış.meraktan soruyorum yalnızca.

evet enterasan..

bu oyuncuyu yakından takip ettiğini iddaa edip çok övenler yok değil , radyosporda da baya övmüşlerdi..

sanırım antreman maçlarını bile izliyorlar. :)

Yönetim Salihi almadı diye dünya kadar laf edenler burada cok para verdik diyor. Ironik. 10 tane Salih kacırsak haktır bu zihniyetle.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar müthis bir yetenek. Emin olun cok is yapar arkasinda durulursa. Yönetim ve Mancini cok iyi is yapiyor, alinabilcek en büyük yetenegi aldilar helal olsun! Fenere yahut Besiktasa gider diye cok korkuyodum, sonucta biz aldik harika!

yav sanırsınız aldığımız adam 25 yaşında

daha 18 yaşında bi velet bu yaşta nerde oynatcaklar türkiyede.

evet enterasan..

bu oyuncuyu yakından takip ettiğini iddaa edip çok övenler yok değil , radyosporda da baya övmüşlerdi..

sanırım antreman maçlarını bile izliyorlar. :)

hayret verici gerçekten.dediğin gibi bu kadar az resmi maç oynamış birini ancak antrenman ve alt yaş grup maçlarında izleyip fikir sahibi olunabilir.herhalde bu fikirlerde buradan geliyor.

Bizim türkiyenin maci vardi hollanda ile o maci izlemisdim o maci yenildik ama bu cocuk tek basina savasiyordu hollanda ile. Teknigini bizim Arda'ya benzettim o macda tipatip ayni. Bir macla futbolcumu begenilir demeyin harbi süper oynamisdi, eurosportun ingiliz spikeri bile cocugu öve öve bitiremedi. Bu sene A2de takip ederseniz görürsünüz nasil bir oyuncu oldugunu.

Bizim türkiyenin maci vardi hollanda ile o maci izlemisdim o maci yenildik ama bu cocuk tek basina savasiyordu hollanda ile. Teknigini bizim Arda'ya benzettim o macda tipatip ayni. Bir macla futbolcumu begenilir demeyin harbi süper oynamisdi, eurosportun ingiliz spikeri bile cocugu öve öve bitiremedi. Bu sene A2de takip ederseniz görürsünüz nasil bir oyuncu oldugunu.

umarım senin de ifade ettiğin gibi tek maçlık bir performans değildir.haklı çıkarsın ve böyle genç bir oyuncuyu uzun yıllar izleme şansı yakalarız.zaman gösterecektir.

evet o maçı anlatmışlardı , takımın leş olduğu ama bu çocugun insiyatifalıp heryere koşup kornerleri kullanıp takımı canlandırmaya çalıştığı maç sanırım?

hayret verici gerçekten.dediğin gibi bu kadar az resmi maç oynamış birini ancak antrenman ve alt yaş grup maçlarında izleyip fikir sahibi olunabilir.herhalde bu fikirlerde buradan geliyor.

cidden ilk defa mı duydunuz bu adamı, yaş kategorisinde en çok gelişim gösteren oyunculardan biri okanın dediği gibi hollanda maçının yanı sıra almanya maçındada çok iyidi 2 gol 2 asisti yaptı almanya ki en iyileriden biri o düzeyde,hatta alman milli takımıda teklif götürmüş kendisine

Geri
Üst Alt