Oğuzhan Kayar Resmen Galatasaray'da

Bizim türkiyenin maci vardi hollanda ile o maci izlemisdim o maci yenildik ama bu cocuk tek basina savasiyordu hollanda ile. Teknigini bizim Arda'ya benzettim o macda tipatip ayni. Bir macla futbolcumu begenilir demeyin harbi süper oynamisdi, eurosportun ingiliz spikeri bile cocugu öve öve bitiremedi. Bu sene A2de takip ederseniz görürsünüz nasil bir oyuncu oldugunu.

bu kadar yeteneklide neden Manisa da bile kadroya girememiş? sakatlığımı vardı acaba, sadece meraktan soruyorum.

Yeni transfer edilen oyuncular tek bir başlık altında mevkiileri ve genel özellikleri ile kısaca tanıtılsa güzel bir derleme olurdu.

Hayırlı olur inşallah ama ödenen miktarlar çok gibi geliyor.

cidden ilk defa mı duydunuz bu adamı, yaş kategorisinde en çok gelişim gösteren oyunculardan biri okanın dediği gibi hollanda maçının yanı sıra almanya maçındada çok iyidi 2 gol 2 asisti yaptı almanya ki en iyileriden biri o düzeyde,hatta alman milli takımıda teklif götürmüş kendisine

normalde çok fazla olmasa da takip ederim alt yaş kategorisindeki genç oyuncuları.ama oğuzhan aklımda yer edecek kadar dikkatimi çekmemiş ya da ben gözden kaçırmışım.yine de hakkında olumlu izlenimleri olan kişiler olması sevindirici.

BOl5DCnCEAAVovQ.jpg

Hayirli olsun.

Bari 1.5-2 seneligine kiraya versek, bizde cunku gelisme gosteremez.

Forma sansi bulacagi bi takima versinler..

ben tanımıyorum ama bu kadar para verdiğimize göre önemli yetenekleri olmalı hayırlı olsun

Müthis bir adam aldik öyle böyle degil, hepiniz izlerken agziniz acik bakacaksiniz. Yeni ardamiz hepimize hayirli ugurlu olsun, zaten ilk macina ciksin sizde anlarsiniz neden bahsettigimi. Simdi forumda beni bilen bilir öyle her futbolcuyu övmem ben. Sadece koltuklariniza yaslanin ve yeni Ardanizin keyfini cikarin derim.

Sol açık mı oynuyor ? sen nerde izledin renkdaş :)

ben bunu solbek biliyordum hücumcuymuş ama sol ayak.

a takıma mı alındı bu

Scout ekibi bişeyler yapmaya calısıyor ama umarım hedefleri tutar. Yoksa fena yazık olacak bu cocuklara. İlk defa bir türk takımında böyle transferler görüyorum. İnşallah geleceğimizin garantisi olurlar.

Geri
Üst Alt