Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.595
- 90.188
- 5.003
Yarrahimin Bashi diye konuda belirtmiştik.PES'te lisansi olmayan bir oyuncu olsaydi ismi ne olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarrahimin Bashi diye konuda belirtmiştik.PES'te lisansi olmayan bir oyuncu olsaydi ismi ne olurdu
Kaşınma bebişimYarrahimin Bashi diye konuda belirtmiştik.
Uza don lastiğiKaşınma bebişim
Daha ne yapacaksınız ulan?!!!
Adını da değiştirelim bunun @Keramettin TANRIVERDİDaha ne yapacaksınız ulan?!!!
Lümpen LiboşAdını da değiştirelim bunun @Keramettin TANRIVERDİ
kafam zerk edildi öğlen 1 den beriKafan mı iyi
kafam zerk edildi öğlen 1 den beri
yok. IT ye MRP programının bütün kullanılan her şeyini tek tek anlatıp gösterdim. Gözümün önünde sayılar, malzemeler filan uçuşuyorSuri muhabbetine mi maruz kaldın? Hebele hübele
yok. IT ye MRP programının bütün kullanılan her şeyini tek tek anlatıp gösterdim. Gözümün önünde sayılar, malzemeler filan uçuşuyor
MRP ne biliyor musun?Bana malzeme çıkar mı?
Bu adama niye Serkan diyorsun. Doruk mu Serkan Şafak miEbenin avı oldu.
Serkan'dan değişik kelimeler öğrendik görmedin mi bunu?
Kuzenim postlamışBu postundan sonra @Onur Bakır'ın tahtına göz dikmiş gibi gözüküyor
Maymun Çiçeği Virüsü Hızla Yayılıyor!
Maymun zken birisi sonra gidip erkek mi zkmiş Nijerya'dan gelen bir turist Ingiltere'ye getirmis mesela diyor burada. "The UK Health Security Agency (UKHSA) was the first health authority in Europe to publicly report a case of monkeypox on May 7, in a person who had recently flown into the UK...www.gscimbom.com
Ne yazdın la herife sildiler